jim_web_designer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2002 το προβλημα μου ειναι στον δίσκο δηλαδή ας πούμε μόλις αφήσω το ποντίκι από τα χέρια μου για δυο λεπτά αρχίζει ο δίσκος να δουλεύει στο τέρμα έβαλα και τη εποπτεία συστήματος και βλέπω ότι ακόμα και καμία εφαρμογή να μην είναι ανοιχτή δουλεύει ο δίσκος μόνος του και μάλιστα ο επεξεργαστής στο 100 % της ισχύς του !!! ενώ δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό αλά αυτό μετά από δυο λεπτά απότομα !!! και το ποιο μεγαλο βασαν ειναι οταν παω να κανω εξεταση δισκου η την προγραματισμενη σηντηρηση (ανασυγκροτηση κλπ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τιποτα το εχω αφησει ακομα και 10 ωρες!!! αλα τιποτα στην εξεταση δισκων μου γραφει οτι καποιο αλο προγραμα εγγραφει στη μοναδα δισκου και για αυτο εκανε επανεκινηση πανω απο 10 φορες και με ρωταει αν θελω να συνεχεισω και μολις απαντησω ναι ξαναγινεται το ιδιο η ανασγκροτηση φυσικα με τιποτα και ετσι εφτασα στο σημειο να παταω cntr+alt+del και να σβηνω ολα τα προγραματα που τρεχουν κλεινω και το antivirus εκτος φυσικα απο τον explorer που αν τον κλεισω σβηνει ο υπολογυστης αλα και παλι γινεται ακριβως το ιδιο πραγμα και αναγκαζωμαι να κανω εξεταση δισκων κουνωτας σαν τον τρελο το ποντικι περα δωθε για να μην ξεκινησει να δουλευει ο σκληρος μηπως μπορει καποιος να μου βρει τη λυση ??? καποις απο το Forum μου ειπε οτι ισως ειναι ιος πως μπορω να τον σβησω ? το antivirus μου εδω και καιρο βρισκει τον παρακατω και απο οτι λεει τον σβηνει εδω ειναι το τελευταιο log απο σημερα δηλαδη Detected Virus List Time,Infected File Name,Virus Name,Action on Virus,User Name,Scan Type 21:45:58,C:\_RESTORE\ARCHIVE\FS203.CAB,WORM_KLEZ.H,Compressed files cannot be cleaned, so the file was quarantined.,standard,Real-time Scan 15:14:33,C:\_RESTORE\ARCHIVE\FS203.CAB,WORM_KLEZ.H,Unable to clean or quarantine the compressed file.,standard,Real-time Scan αν ειναι μεσα πως θα τον σβησω ?????
MY80- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2002 Koita to post mou sto allo sou topic sto http://forum.insomnia.gr/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=7;t=003788 kai tha deis pws na ton xefortwtheis. Me AV (afou gineis infected) de feygei pou na xeskizesai giati to encrypted arxeio pou ton xanaftiaxnei otan ton kaneis delete den periexei viral data opote.....
Gabriel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2002 Dokimase na vreis antivirus gia dos afou prwta kaneis boot apo clean boot disk Ena kalo gia dos einai to f-prot. An twra exeis norton,dokimase na kaneis rescue disks. Allh lysh einai na pareis to disko sou,na ton baleis ws secondary se kapoio systhma me clean leitourgiko (outws wste na mhn einai o ios active se system files) kai na ton ka8ariseis me to antivirus pou 8a exei egatesthmeno o ka8aros diskos me clean operating system. Opws sou eixa pei,prepei na einai worm virus(megalwnei ta mege8h twn arxeiwn,mias kai kanei load synexws wsotou ayta xalasoun) kai prepei na mhn einai active gia na e3ontw8oun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.