Vassilis_X Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 thanks poulinos!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 thanks poulinos!! apla epidi to port forward einai eukolo kalo einai na to kaneis gia ta p2p giana pezoun pio fast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Προσπαθω εδω κ καμποσες μερες να κανω port forwarding αλλα το συμβολακι στο utοrrent δεν αλλαζει με τιποτα..(κοκκινο με ! ).Αλλαξα κ θυρα κ παλι τπτ. Εχω 4νετ 15Μ/500Κ. Εχω κατεβασει κ με 300Κ για σχετικα αρκετη ωρα αλλα ενω εχει πολλους seeders εγω παιρνω απο καμια 10αρια περιπου...κ το συνηθες ειναι 50 Κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AWERAWER Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 den xero pantos ego me kalos seeders ena arxio apo torrent to atevazo me 600.aa paidia exo polla disconects.mipos prepi na agoraso neo kalodio epidi to kalodiaki pou exo ine gia ton pou...o? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 to disconect mporei na thelei allo kalodio ama exei ginei entero mporei na thelei allagi profil apo forthnet .nikos lef tsekare oti einai anixto to port me basi to test tou emule. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_lef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μου το βγαζει κλειστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ερωτησουλα Εφοσον κανουμε τα βηματα που ειπε ο pitsi στα rules τι τιμες βαζουμε? Τοσο για External όσο και για Internal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 tin porta pou thes bazeis se ola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.