Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση router.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά router για σύνδεση 2 pc που είναι σε διαφορετικα διπλανά δωμάτια.Τι μου προτείνετε;Ασύρματο ή ενσύρματό;Ποια μοντέλα; Γενικά θέλω κάτι οικονομικό.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Συνδεση μεταξύ τους ή στο internet ?

Αν ισχύει το πρώτο τοτε αρκει cross καλωδιο

Aν εχουν ασυρματη καρτα δικτύου τα laptop δεν χρειαζεται τίποτα. Γυρνας τις καρτες σε adhoc και κάνεις σύνδεση.

Αν θελεις και ADSL δώσε παραπάνω στοιχεία και μεχρι ποσα λεφτά θες να διαθεσεις (μην ξεχνας , οτι πληρώσεις περνεις -σχεδον)

Δημοσ.

Το ένα laptop θα συνδέεται στο ίντερνετ και θέλω να μοιράζει τη σύνδεση με δεύτερο λαπτοπ σε άλλο δωμάτιο ασύρματα.Πως το κάνω αυτο;

Δημοσ.

Internet πως παίρνεις ? απλό dialup(PSTN ή ISDN) , ADSL μεσω usb modem , ADSL μεσω lan rooter ?

Γινε συγκεκριμενος, γιατι δεν αξιζει το κόπο καποιος να αναλύσει ολες τις περιπτώσεις....

Δημοσ.

Πας στον Η/Υ που συνδέεται στο ίντερνετ με το μοντεμάκι :

Start - Control Panel - Network Connections

Δεξί κλικ στην ασύρματη σύνδεση , properties και advanced

Έχει κάπου ένα checkbox που λέει allow other network users to connect through this computer to the internet.Το τσεκάρεις , πατάς ΟΚ και λογικά είσαι οκ

Δημοσ.

port forward????ti kanei ayto k pws to peirazw????pantws peer2peer douleuoun kanonika apo mona tous (microTorrent k limewire) pou dokimasa kathws episis k oi istant messengers (gtalk k livemsn) den xreiastike na peiraksw tpt..

Δημοσ.

nai ola tha pezoun kanonika apla tha eisai se "passive" mode...p.x sto dc k sta torrents prepei na kaneis forward ta ports giati apla to router einai to gateway kai mesa apoafto vgenoun ta alla pc sto internet opote to router thelei port forward gia na kserei se poio pc tha stilei...p.x an exeis 2-3-4 pc sindemena i ekswteriki tous ip tha nai idia...i eswteriki mono allazei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...