Προς το περιεχόμενο

Sega Saturn

boubikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι τσιπ.Υπαρχει και αλλος τροπος με αλλαγες cd.Εγω ετσι το ειχα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Ακριβως:)

Απλα πρεπει να τις κανεις την καταλληλη στιγμη.Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο το βιντεο.

Τωρα για την ερωτηση σου.

Ανοιγεις το saturn και με μια μονωτικη ταινια ή ζιλοτειπ ''πατας'' το εξογκωματακι-κουμπακι (το οποιο ουσιαστικα το ''παταει'' το καπακι του saturn για να αρχισει να τρεχει το cd).Δηλαδη το ξεγελας και παιζει με ανοιχτο το καπακι ωστε να μπορεις να κανεις τις αλλαγες.

PS.Τωρα που ξαναειδα το βιντεο,πιστευω οτι θα σε βοηθησει σιγουρα.Απλα βαλε δυνατα τον ηχο στο pc σου,δες και ακουσε ποτε κανει τις αλλαγες.Ειναι παρα πολυ απλο.

Δημοσ.

Οχι στο saturn ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα.Δεν χρειαζεσαι τσιπ και σιγουρα οχι τοσες αλλαγες.Στο psone ηθελε περισσοτερες.

Δημοσ.

Ειναι ρισκο η αγορα chip για το Saturn με τα οβαλ κουμπια, αφου πιθανοτατα δεν θα δουλεψει...

Εγω τοσα χρονια χρησιμοποιω το swap trick και δεν εχω κανενα προβλημα.Μαλιστα σε αυτη την εκδοση του Saturn γινεται πολυ ευκολα, αφου εχει λαμπακι για το ποτε διαβαζει το drive....

(Φυσικα χρειαζεσαι ενα original παιχνιδι)

Δημοσ.
dld les no sto chip?

Kai ama einai kanena game pou exi 2 kai perisotera cd kai theli na kanis alages sta cd tha ta kanis kanonika ?

dld tha niosi tpt?

Ε ναι καλυτερα οπως σου ειπα.

Κανεις το ιδιο πραγμα και στην αλλαγη cd.Εφοσον εχεις το save το κανεις απο την αρχη.

(Φυσικα χρειαζεσαι ενα original παιχνιδι)

Νομιζω οτι γινεται και με demo.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...