qwaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Την Τρίτη αγόρασα το fbr-1461 modem router της Level One.Το εγκατέστησα δίχως κανένα πρόβλημα.Και Laptop και σταθερο PC βλέπανε κανονικά ιντερνετ.Aπό τότε όμως 4-5 φορες μου εχει παρουσιάσει το εξεις προβλημα: Στην τοπική σύνδεση μου εμφανίζει ξαφνικά και χωρίς λόγο το μήνυμα "δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα" και ξαφνικά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες στο ίντερνετ.Η γραμμή ADSL δεν έχει πρόβλημα γιατί εγκαθιστώντας το παλιό μόντεμ συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ.Για να λύσω το πρόβλημα χρειάζεται να κάνω αρκετές φορές reset στο router και να το ξαναρυθμίσω και κάποιες φορές εντελώς μαγικά ξανασυνδέεται μόνο του πάλι στο ιντερνετ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Τι ενέργειες να κάνω αν μου ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα?
k_w_t Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε να μπεις στο menu του router να απενεργοποιησεις το DHCP και να βαλεις manual τις ΙΡ στα PC
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 kai me anixto to dhcp mporei na dosei karfot a ip kai na perasei ena new firmware.
qwaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Παιδια αν μπορειται να μου εξηγισετε βημα βημα που παω και τι πρεπει να κανω γιατι απο ip kai dhcp ktl. ειμαι λιγο ασχετος.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 tha pas control panel se kathe pc kai meta network connectios.ekei tha breis tin local area connection kai kaneis dexi klik properties.meta dialegeis tcp ip kai properties.sto proto pc bazeis ip 192.168.1.2 an to router sou einai 192.168.1.1 subnet 255.255.255.0 kai gateway tin ip tou router diladi 192.168.1.1.sto deutero pc ip 192.168.1.3 kai paei legontas.koinos tha doseis auta ta noumera pou blepeis otan pas se dos parathiro kai grapseis ipconfig
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.