Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση Microsoft Laser 6000 mouse

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω ποντικι

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=38&product=792330

και ναι μεν δουλευει αψογα αλλα εκει που ακουμπαω με τον αντιχειρα και τον παραμεσο με τα δαχτυλα μου εχει χασει την ηδη ματ "γιαλαδα' του αλλα εχει δημιουργηθει και μια επιφανεια ιση με τα δαχτυλα καπως "σαγρε" και ειναι λιγο ενοχλητικο στην αφη.

Η 3ετης εγγυηση αραγε την καλυπτει ή αφορα μονο την λειτουργικοτητα τπου ποντικιου ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η φθορά που αναφέρεις επέρχεται με τη χρήση. Κάτι τέτοιο βεβαίως δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε εγγύηση.

Δημοσ.
Η φθορά που αναφέρεις επέρχεται με τη χρήση. Κάτι τέτοιο βεβαίως δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε εγγύηση.

Εξαρταται ομως και απο την ποιοτητα του υλικου κατασκευης...

Δημοσ.

οπως τα ειπε ο sloth. Την ποιοτητα των υλικων την αποδεχτηκες αγοραζοντας το. Δεν ειναι βλαβη.

Better luck next time... :smile:

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια αλλα η αντοχη της ποιοτητας των υλικων κατασκευης δεν ειναι φανερη κατα την αγορα...Αν δηλαδη στο 2μηνο εκανε τετοια προβληματα εμφανισης το ποντικι τι θα γινοταν ???

Δημοσ.
Βέβαια άμα δεν σε νοιάζει το πέρα δώθε, τράβα μια βόλτα...δεν χάνεις τπτ.

Μερικες φορες εχει αποδειχθει χρησιμο κι αυτο...

2 φορες μου αντικατεστησαν ενα ασυρματο turbo-x ασυρματο στο Πλαισιο ενω εγω ζηταγα πιστωτικο και την τριτη φορα μου εκοψαν πιστωτικο μιας και ηταν ολα τα ασυρυρματα που μου εδιναν πολυ κακης ακουστικης ποιοτητας.

Δημοσ.

φυσικα και δεν αποδεχθηκες τιποτα κατα την αγορα

πως θα μπορουσες αλωστε να ξερεις την ποιοτητα των υλικων;

το θεμα ειναι οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι μετρησιμα για να μπορεσουμε απο εδω να σου δωσουμε μια απαντηση οποτε η καλυτερη λυση ειναι μια επισκεψη στο καταστημα και λιγη τυχη να πεσεις σε καποιον που εχει ορεξη να ασχοληθει, θεωρω δεδομενο οτι η Microsoft θα σου κανει την αλλαγη για οποιονδηποτε λογο (αν φτασει ποτε αιτημα απο το Πλαισιο), μια μεγαλη εταιρια δεν θελει υπονοιες για την ποιοτητα των προιοντα της

οπως τα ειπε ο sloth. Την ποιοτητα των υλικων την αποδεχτηκες αγοραζοντας το. Δεν ειναι βλαβη.

Better luck next time... :smile:

Δημοσ.

Σωστός ο orck.

Εγώ είχα πάρει παπούτσια Nike (100?) και σε 2 μέρες τρύπησαν. (βόλτα πήγαινα)

Πήγα πίσω στην Intersport και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων (άσχετα άμα πήγα μετά από το χρονικό όριο των 10 ημερών)...

Περιμένουμε νέα

Δημοσ.

Μήπως είναι μια στρώση βρώμας, πίσσας και νικοτίνης η οποία με τρίψιμο με ένα βαμβακάκι με οινόπνευμα καθαρίσει?? Έχω 2 ποντίκια της MS το ένα κάπου 5 χρόνια (το έχω λιώσει) το άλλο ενάμισι χρόνο και ένα πληκτρολόγιο από το 2000 (αυτό και αν τα έχει βγάλει τα ψωμιά του) και με οινόπνευμα γίνονται του κουτιού.

Δημοσ.
Μήπως είναι μια στρώση βρώμας, πίσσας και νικοτίνης η οποία με τρίψιμο με ένα βαμβακάκι με οινόπνευμα καθαρίσει?? Έχω 2 ποντίκια της MS το ένα κάπου 5 χρόνια (το έχω λιώσει) το άλλο ενάμισι χρόνο και ένα πληκτρολόγιο από το 2000 (αυτό και αν τα έχει βγάλει τα ψωμιά του) και με οινόπνευμα γίνονται του κουτιού.

Μπα...το δοκιμασα μολις τωρα αλλα δεν φευγει καθολου τιποτα... Σαν να ειναι και "γδαρμενη" η επιφανεια σε αυτο το σημειο.

Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και σε ενα δικο μου ποντικι ms με ασημενιο σωμα εχει ξεθωριασει το ασημενιο χρωμα και φαινεται απο κατω το λευκο οτι και να του κανω με βαμβακι και οινιπνευμα δεν επανερχεται στα φυσιολογικα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...