Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με το καινουριο router

qwaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τρίτη αγόρασα το fbr-1461 modem router της Level One.Το εγκατέστησα δίχως κανένα πρόβλημα.Και Laptop και σταθερο PC βλέπανε κανονικά ιντερνετ.Aπό τότε όμως 4-5 φορες μου εχει παρουσιάσει το εξεις προβλημα:

Στην τοπική σύνδεση μου εμφανίζει ξαφνικά και χωρίς λόγο το μήνυμα "δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα" και ξαφνικά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες στο ίντερνετ.Η γραμμή ADSL δεν έχει πρόβλημα γιατί εγκαθιστώντας το παλιό μόντεμ συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ.Για να λύσω το πρόβλημα χρειάζεται να κάνω αρκετές φορές reset στο router και να το ξαναρυθμίσω και κάποιες φορές εντελώς μαγικά ξανασυνδέεται μόνο του πάλι στο ιντερνετ.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Τι ενέργειες να κάνω αν μου ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

stis rythmiseis tou diktyou sou exeis egkastastisei protokolla TCP/IP kai TCP/IP ekdosisXXX tis microsoft kathos k to protokolo tou router, eixa to idio provlima akrivws me to Linksys Wag200g kai me xeirokiniti egkatastasi(mou eleipan merika) lythike to provlima

Δημοσ.
stis rythmiseis tou diktyou sou exeis egkastastisei protokolla TCP/IP kai TCP/IP ekdosisXXX tis microsoft kathos k to protokolo tou router, eixa to idio provlima akrivws me to Linksys Wag200g kai me xeirokiniti egkatastasi(mou eleipan merika) lythike to provlima

an tou to grapseis sto link pou dinei kai oxi edo isos to dei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...