qwaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Την Τρίτη αγόρασα το fbr-1461 modem router της Level One.Το εγκατέστησα δίχως κανένα πρόβλημα.Και Laptop και σταθερο PC βλέπανε κανονικά ιντερνετ.Aπό τότε όμως 4-5 φορες μου εχει παρουσιάσει το εξεις προβλημα: Στην τοπική σύνδεση μου εμφανίζει ξαφνικά και χωρίς λόγο το μήνυμα "δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα" και ξαφνικά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες στο ίντερνετ.Η γραμμή ADSL δεν έχει πρόβλημα γιατί εγκαθιστώντας το παλιό μόντεμ συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ.Για να λύσω το πρόβλημα χρειάζεται να κάνω αρκετές φορές reset στο router και να το ξαναρυθμίσω και κάποιες φορές εντελώς μαγικά ξανασυνδέεται μόνο του πάλι στο ιντερνετ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Τι ενέργειες να κάνω αν μου ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα?
qwaser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Επειδή άνοιξα το θέμα σε λάθος κατηγορία το μετέφερα στην κατηγορία modems-routers. εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206977
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Επειδή άνοιξα το θέμα σε λάθος κατηγορία το μετέφερα στην κατηγορία modems-routers.εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206977 as to klisei kanejis auto.
TechnoState Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 stis rythmiseis tou diktyou sou exeis egkastastisei protokolla TCP/IP kai TCP/IP ekdosisXXX tis microsoft kathos k to protokolo tou router, eixa to idio provlima akrivws me to Linksys Wag200g kai me xeirokiniti egkatastasi(mou eleipan merika) lythike to provlima
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 stis rythmiseis tou diktyou sou exeis egkastastisei protokolla TCP/IP kai TCP/IP ekdosisXXX tis microsoft kathos k to protokolo tou router, eixa to idio provlima akrivws me to Linksys Wag200g kai me xeirokiniti egkatastasi(mou eleipan merika) lythike to provlima an tou to grapseis sto link pou dinei kai oxi edo isos to dei.
TechnoState Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 thnx man... mpa...me prolaves, tou vrikes ti lysi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.