johnyc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ψαχνω για ένα mp3 player με ραδιόφωνο γύρω στο 1gb το πολύ 2gb με μεγάληηηη διάρκεια μπαταρίας γιατί προορίζεται για το στρατό.... Εχω βρει αυτό της Samsung http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=872407&tab=specs. Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Έχετε να μου προτείνεται κια κάποιο άλλο;
Voodooman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Έχω το samsung YP-K5. Tα samsung είναι απίθανα σε ποιότητα και design, αλλά έχουν μερικά απίστευτα κουσούρια. -Το συγκεκριμένο (όπως και το δικό μου) φορτίζουν μόνο από USB θύρα, εκτός και αν πάρεις το ακριβούτσικο ανταπτοράκι. -Δεν εμφανίζονται στον explorer ως removable disc. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα tags μέσω του windows explorer ή κάποιου άλλου media player, ούτε καν μέσα από τον ίδιο τον media player της samsung! -Δεν μπορείς να δημιουργήσεις playlist μέσα από το ίδιο το player. Πρέπει να την έχεις ήδη φτιαγμένη από το PC σου ή να ακούσεις ένα-ένα όλα τα τραγούδια στη σειρά. Βέβαια, με χωρητικότητα 1GB αυτό δεν είναι τρομερό πρόβλημα. -Δεν υποστηρίζουν άψογα τα ελληνικά tags. Δεν απεικονίζει καθόλου όλα τα ελληνικά φωνήεντα που έχουν τόνο. Έχουν ακόμη λίγο δρόμο για να γίνουν άψογα players.
rodez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εχω έχω αυτο που σκεφτεσαι το YK-Z5 στα 4Gb.Αναφορικά με τα κουσούρια που ανέφερε ο φίλος VoοdooMan. α)Τους ελληνικούς χαρακτήρες στα Tags δεν τα υποστηρίζει πλήρως (εκτος αν γραφεις κεφαλαία) τα διαβάζει κανονικα αν τα παίξεις ως φάκελο αλλα αν τα παιξεις ως Playlist τοτε εχεις προβλημα. β) Σε εμενα εμφανιζεται κανονικα ως removable disk (τι firmware exeis voodooman?σε MTP η σε UMP?) και φυσικα μπορεις να κανεις οτι αλλαγες θελεις. γ) Μπορεις να δημιουργησεις Playlists απο το ιδιο το player (mobile playlist το λεει) αλλα ειναι αληθεια οτι το λογισμικο που δινει η samsung ειναι χαλια.Εγω χρησιμοποιω τον windows media player. δ)Τα περισσοτερα πλεον φορτιζουν απο usb Μονο που ειναι λαλακια.Στο δικο μου πηρα adaptoraki με 10Ε απο το eshop που το αγορασα και δεν εχω κανενα προβλημα. Με προβληματησε στην αρχη ο χειρισμος του αλλα σε μερικες μερες το συνηθισα. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχει πολυ μεγαλη διαρκεια ζωης (40 ωρες με το τελευταιο firmware αν και εμενα δεν μου φαινονται τοσες πολλες αλλα εξαρταρται και απο τη χρηση,σε καθε περιπτωση περισσοτερες ωρες απο οποιοδηποτε αλλο).Εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου αν και καλο ειναι να παρεις και καλα ακουστικα.Επισης η ποιoτητα κατασκευης ειναι φοβερη.Μου εχει φυγει 2 φορες απο τη μηχανη και εχω καθισει επανω του αλλα παρ'αλο αυτα αντεχει.Eχει πολυ καλο ραδιοφωνικο δεκτη αλλα δεν ηχογραφει απο το ραδιοφωνο. Συμβουλη μου να κοιταξεις και αλλου εκτος πλαισιου γιατι οταν εψαχνα το πλαισιο το ειχε 60Ε παραπανω απ'οσο το πηρα.Αυτα,αν θελεις κατι αλλο ρωτας.
johnyc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Rodez.. 1)Από που το πήρες και πόσο; 2)Τα ακουστικά που έχει μέσα δεν είναι καλά; Ποσο περίπου εχει ένα καλό ζευγάρι; 3)Μήπως έχεις κάποιο άλλο να μου προτείνεις;
Nomikaria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Καλησπερα....Δεν ειμαι πολυ ειδικη σ'αυτα αλλα αν αγοραζα τωρα ενα mp3 με ραδιοφωνο,καλη μπαταρια και ομορφη εμφανιση θα επελεγα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=975621 Δεν εχω ιδια πειρα αλλα εχω διαβασει σε pc magazines οτι εχει την καλυτερη αυτονομια μπαταριας σε σχεση με αλλα mp3..Kαι κατ'εμε που καλη τιμη!!
Voodooman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 @rodez: Μάλλον το Κ5 (είναι αυτό με το ενσωματωμένο ηχείο) είναι διαφορετικό από το Ζ5 και στο firmware, γιατί έχω το τελευταίο. Νομίζω ότι με το τελευταίο υποστηρίζει removable disc, αλλά τί να το κάνεις, αφού δεν μπορείς να κάνεις edit τα tags; Kανένα από τα ελαττώματά του δεν με ενοχλεί πραγματικά, εκτός από αυτό με τη έλλειψη playlist. Καταστροφικό.
rodez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Φιλε johnyc το δικο μου το πηρα απο εδω http://www.technikdirekt.de/ πριν απο ενα χρονο αλλα δεν βλεπω να το εχει πια.Γενικα παντως εχει καλες τιμες και ειναι γρηγοροι.Το μονο θεμα ειναι οτι αν εχεις προβλημα η ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung δεν θα σε καλυψει επειδη το πηρες απο γερμανια (Η samsung εχει επισημο εισαγωγεα και οχι αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.)Οταν χρειαστηκε παντως τους το εστειλα και ηταν αψογοι στην εξυπηρετηση.Το ειχα πισω σε λιγοτερο απο 10 μερες και δεν ετρεχα σε αντιπροσωπειες.Απλως να το ξερεις.Μια φορα καθυστερησαν 2 μερες την παραγγελεια και μου χαρισαν τα εξοδα αποστολης. Αναφορικα με τα ακουστικα.Αυτα που εχει μεσα δεν ειναι ασχημα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.Προτεινω καλο ζευγαρι ακουστικα γιατι το mp3 player εχει καλη ποιοτητα αναπαραγωγης (εχω ακουσει πολλα) και ετσι θα το ευχαριστηθεις.Τωρα για το τι ακουστικα εξαρταται.Αν ακους πολυ ενω κινησε στην πολη πχ καλο ειναι να παρεις In ear.Eχουν καλυτερη αποδοση και απομονωση αλλα πολυς κοσμος δεν τα συμπαθει γιατι μπαινουν μεσα στο καναλι του αυτιου σου (ισως ειναι και λιγο επικινδυνο αν ακους δυνατα.)Αυτα που εχω τωρα ειναι εκπληκτικα (Scheinheiser) τα πηρα απο το ιδιο eshop περιπου 40# (μονο ο Νακας τα εφερνε με 20Ε ακριβοτερα τοτε.)Απο την αλλη αν δεν βγαινεις οικονομικα φροντισε να παρεις το Mp3 Που θελεις και για ακουστικα βλεπεις. Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο γιατι τελευταια δεν εχω επαφη με το αντικειμενο οποτε ισως σε συμβουλευσει καποιος αλλος καλυτερα.(Ενα sandisk που εχει ο αδερφος μου με παραπλησια χαρακτηριστικα ειναι σαφως κατωτερο. iPod δεν θα επαιρνα ποτε και οχι γιατι δεν ειναι καλα,καθε αλλο) Για να μην κανω τεραστιο το Post αν θελεις κατι αλλο ρωτα με οκ?
charoui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 exw to sony nw-e002 kai einai akrivos auto pou psaxneis! vgenei se 512mb, 1gb kai 2gb kai i bataria tou diarkei 30wres (dokimasmeno) kai gia 3 wres diarkia xriazete 3 lepta fortisi! kitakse sto sony.gr kati tha vreis. gia parousiasi tou des edw (egw tin ekana!): http://charoui.blogspot.com/2007/06/sony-nw-e002-full-review_15.html to exw 1 xrono twra kai eimai poly euxaristimenos
johnyc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Σας ευχαριστώ όλους! Πήγα σήμερα και το αγόρασα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....
rodez Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 To Samsung εννοεις ετσι? Καλοριζικο.Απο περιεργεια, τι firmware εχει? Σε αφηνει να αλλαξεις μεταξυ UMP kai MTP?
johnyc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Τώρα για τα άλλα ανάμεθα και αν καταλαβαίνω τι λες... Εννοείς την έκδοση του λειτουργικού που ειναι εγκατεστημένη; Πως το βλεπω; Για το άλλο δεν ξέρω πάλι τι είναι
rodez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Στα settings -> system info λεει την εκδοση του firmware.
johnyc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Λέει 2.47... Χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.