Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για multiplayer LAN game

jimyg10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το 2008 δε παίζει LAN κι απορώ πώς είναι δυνατόν να υπήρχε το option στο 2007 και όχι στο καινούριο. Κρίμα :(

Edit: Βρήκα 2-3 torrents για το 2007 αλλά δεν έχουν κανένα seeder.

Δημοσ.

Δυστυχώς το 2008 δεν παίζει σε Lan. Ας ελπίσουμε ότι το 2007 θα έχει αυτήν την επιλογή. Αν ξέρει κανείς τίποτα για το game ας το πει μην το κατεβάσουμε τζάμπα. Επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση για τέτοιου είδους παιχνίδια (στίβου - ολυμπιακών αγώνων) που να παίζουν σε lan ή μέσω internet ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Ούτε το 2007 παίζει σε LAN εκτός αν είναι η επιλογή είναι καλά κρυμμένη στα options και δε τη βρίσκω! Φίλε kid4computer αν το έχεις παίξει πες μας και μας τι έκανες!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας ρε παίδες.

Είμαι στο γραφείο και έχω 3-4 "μαντραχαλαιους" μαζί μου.

Δουλειά για κάνα δυο βδομάδες δεν θα υπάρχει και θέλουμε να παίξουμε κανένα παιχνιδάκι στο γραφείο δυκτιακά.

Δεν ψάχνω κάτι με τρελες απαιτήσεις. Απλά κάτι που να τρέχει σε P4 χωρίς πολλά πολλά requirements.

Yπάρχει κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση?

Δημοσ.

colin mc ray 04 για 4πλο αν σας αρέσουν τα ραλακια (χρειάζεται το 1.1 patch αν θυμάμαι καλά)

Left for Dead για 4πλο co-op αν σας αρέσουν τα FPS

Δημοσ.

Για 4-αδα πολυ πωροση ειναι και η σειρα virtual tennis (ειναι και πολυ ευκολο στο να το μαθει κανεις) εμεις μαζευομαστε σε σπιτια με laptop και το λιωνουμε στο LAN και για ποιο πολυ καψημο age of empires 2

Δημοσ.

οτι PC και να εχετε... multi σαν το starcraft δε θα βρειτε... ισως κανενα red alert...

για πιο γρηγορες καταστασεις σιγουρα counter strike 1.6 και θα ειστε μια χαρα...

ευκολα, γρηγορα, αποτελεσματικα, δοκιμασμενα απο εκατομυρια παικτες...

εκτος κι αν εχετε υπολογιστες καινουριους οποτε αναβαθμιζεστε σε πιο συγχρονα παιχνιδια στρατηγικης και shoot-em-up...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απαντήσεις σας.

worms world party => ΠΟΛΥ καλή ιδέα! Ευχαριστώ

Counter Strike 1.6 => Μμμμ... ψάχνω κάτι που δεν θα κολλήσω τον κόσμο. Κάτι που να είναι αυτοτελές, να έχει μικρή διάρκεια και να μην καθομαι να στεινω με τις ωρες τα pc των αλλων.

Serius Sam 1+2 => Δεν το έχω παιξει ποτε, ευχαριστω για την ιδέα, θα κατεβάσω ενα Demo να το δω

Call of Duty 2 => πάλι, κάτι πιο απλό...

colin mc ray 04 => καλή ιδέα, ανάλογα με το πόση μανούρα θέλει για να στήσεις το multiplayer

virtual tennis => Δε μου θυμιζει κατι, αλλα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και μιλάμε για αρκετές ωρες λιωσίματος!!

age of empires 2 / starcraft => είμαι λάτρης του StarCraft και εγώ αλλά μαζί με μένα θα παιζουν και αλλα ατομα των οποιων το Learning Curve θα παρει πολυ χρονο με RPG για να το μάθουν, και κάθε παιχνίδι μπορεί να κρατήσει και οσο οι ωρες δουλειας του γραφειου

Σκεφτόμουν και κάτι σαν Bubble Bobble multiplayer - RagDoll Masters Multiplayer... Κατι τετοιο.

Το worms kai to tennis ακουγονται ιδανικά

Ευχαριστώ ξανα και αν έχετε αλλη προταση ακουω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...