mits1978 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Exw ena provlima me ton diakomisti gia ta ekserxomena mail gia to outlook(me ton diakomisti mail.ontelecoms.gr den ginetai tipota).Eimai kainoyrgios xristis.Epipleon den mporw na antallaksw arxeia apo programmata typou kazaa(peer to peer).Kserei kapoios ti prepei na kanw?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 na antalaxeis me poion?ama ine klista ta ports me to pirelli min perimeneis kai pola.
warm up Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα είμαι νέος στο χώρο των PC και οι γνώσεις μου είναι ανάλογες!!! Έκανα πρόσφατα (πριν 45 μέρες) φορητότητα από ΟΤΕ σε ONTELECOMS και σήμερα μου φέρανε τον εξοπλισμό (router Pirelli) Έκανα τις διαδικασίες σύνδεσης με τον υπολογιστή (σύνδεση LAn & ασύρματη) και όλα ΟΚ !!!! Το πρόβλημα μου είναι με το OUTLOOK και τα εξερχόμενα mail. Ρύθμισα τους διακομιστές και στον "έλεγχο ρυθμίσεων λογαριασμού" ενώ βρίσκει τους διακομιστές χωρίς πρόβλημα μου βγάζει λάθος στον e-mail μου .... σα να μην υπάρχει. (έβαλα στον εξερχόμενης smtp.ontelecoms.gr και άφησα τον εισερχόμενης όπως ήταν (το mail μου είναι από τον πάροχο του site μου). Το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ λαμβάνω mail δεν μπορώ να στείλω. Αυτό συμβαίνει και στα 3 mail που έχω. Στο 13808 που τηλεφώνησα, μετά από 20 λεπτά ρυθμίσεων και μαγικών μου είπαν ότι θα το ψάξουν (?) και θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούν τι να κάνω. πάλι καλά που δεν μου είπαν : (...ομως δεν έχει πάγιο ΟΤΕ) κατα την διαφήμιση του ΟΤΕ. μήπως κάποιος έχει βρει καμιά λύση μπας και καταφέρω να επικοινωνήσω με τους πελάτες μου ...μέρες που είναι. παράκληση : Μην με αρχίσετε στις κομπιουτερίστικες κωδικοποιημένες ορολογίες γιατί δεν καταλαβαίνει και πολλά. οσο πιο απλά γίνεται. ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ti lathos sou bgazei?mipos to provlima ine sto account name sou?sou bgazei gia lathos password ti sou bgazei?
warm up Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 μου βάζει ενα παράθυρο και μου λέει οτι η διευθυνση e-mail είναι λάθος...ενώ είναι σωστή. συγκεκριμένα οταν κάνω Ελεγχο ρυθμίσεων λογαριασμού βγάζει το μήνυμα: Αποστολή δοκιμαστικού μηνυματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:Δεν ήταν δυνατή η αποστολή μηνύματος. Επαληθεύστε το πεδιο "Διεύθυνση ηλεκτρονικου ταχειδρομείου" το mail μου είναι σωστό ....)
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 mipos to account name sou inelathos?giati pera apo to email sou sou rotaei kai account name.prepei kai auto na ine sosto alios tha bgei error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.