Tuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σφαγή θα γίνει στο 2ο. Μοιάζουν χαμένοι οι Γερμανοί αλλά είναι φαρμάκι στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να αλλάξουν το κέντρο τους όμως γιατί περνάνε υπερβολικά εύκολα οι Τούρκοι.
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Πολύ πάθος βλέπω για την....κατάληψη της δεύτερης θέσης . Αρσάβιν κάνε στις σπανιόλες, ότι και ο Κυριλένκο στον Γκασόλ. Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε ωρέ. Μακάρι να βρούμε τους Γερμανούς στον τελικό να τους κάνουμε ότι και το 1945....ΒΕΝΤΟΥΖΑ. Ακούς Luci xD? - Yuri καφέεεεε - Τι καφέ μωρή ξενερούα, πιάσε μια στολίσναγια
FilipposMD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τέτοια ξεφτίλα με τη μετάδοση δεν έχει ξαναϋπάρξει πάντως. Ωχ, με την εικόνα από του Γερμανούς, έχει τρελό πρόβλημα συγχρονισμού! Το γκολ το ακούσαμε 10 δευτερόλεπτα πριν!
jason_rethymno Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Γκολ 2-2 η Τουρκία!!! Μπράβο εγώ είμαι Τουρκία πάντως
Tuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ρε γαμώτο...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΑ !! 4Η ΣΕΡΙ ΦΟΡΑ;;; (!) Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win. GARY LINEKER
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 καλά αν πέρναγε σήμερα η Τουρκία είχε την κούπα στον τσεπάκι της... τώρα κάτι μου λέει πως ούτε 3η δεν θα βγει...
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Άντε μπράβο, μας τα 'χανε κάνει ζέπελιν Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΨΑΡΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣΤΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΙΦΤΕΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ. ΣΙΧΤΙΡ. Που λέτε και 'σεις. Εκεί που άκουσα το γκολ πριν το δω, νομίζω μπορούσα να κόψω άνθρωπο στη μέση με την παλάμη μου ε.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ελα ρε μην γινεστε καφροι.. Ελεος πια.. Γιατι να μην περασει η γειτονισσα? Tsibouk ardan.. Sefte giok..
FilipposMD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 καλά αν πέρναγε σήμερα η Τουρκία είχε την κούπα στον τσεπάκι της...τώρα κάτι μου λέει πως ούτε 3η δεν θα βγει... Εγώ είμαι σίγουρος ότι δε θα βγει τρίτη, γιατί δεν έχει μικρό τελικό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγώ είμαι σίγουρος ότι δε θα βγει τρίτη, γιατί δεν έχει μικρό τελικό owned... (σοβαρά δεν το ξέρα/θυμόμουν)
Tuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Lucifer. Είχαν καταντήσει απίστευτα εκνευριστικοί, μείναν τζάμπα έξω η Τσεχία και ειδικά η ΟΜΑΔΑΡΑ Κροατία ( Η πιο Ο Μ Α Δ Α του Τουρνουά κατ' εμέ) Υ.Γ Πάντως οι Τερματοφύλακες έχουν δώσει ρεσιτάλ σ' αυτό το Euro, Πάλι καλά που κρατάει τα στάνταρ ψηλά ο Κασίγιας μέχρι στιγμής ε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.