Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγο έβλεπα τον Γκαγκάτση να απαντάει στον ALPHA σε ερωτήσεις τηλεθεατών καί να λέει διάφορα.

Προβλέπει λέει τελικό Ρωσία-Τουρκία.

τΙ ΕΓΙΝΕ ρε Γκαγκατση?Ελλαδα-Γερμανια δεν ελεγες τελικο?

Καλα που δεν βγηκε 2 Ιουλιου να μας πει ποιοι επαιξαν τελικο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πούλο τα ιταλάκια.άντε γιατί μας είχανε πρίξει οι ποποφυλάδες τους τόσες μέρες με το αντιποδόσφαιρο,λές και αυτοί πάνε πίσω....

επιτέλους δρόμο,άντε να πάρει πούλο και η πολωνία για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο..

κανω πρόβλεψη οτι θα το πάρει η Τουρκία

Με ποιούς παίχτες.Εδώ κοντεύει να μην συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών καί καρτών.Τώρα διαβάζω ότι οριστικά ο Νιχάτ χάνει τη συνέχεια.

πούλο τα ιταλάκια.άντε γιατί μας είχανε πρίξει οι ποποφυλάδες τους τόσες μέρες με το αντιποδόσφαιρο,λές και αυτοί πάνε πίσω....

επιτέλους δρόμο,άντε να πάρει πούλο και η πολωνία για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο..

Η Πολωνία ;;; :lol::lol:

Σα δε ντρέπεσαι να βρίζεις την επίθεση της Γερμανίας ρε. :lol:

Βασικά θέλω να μείνουν έξω οι Τούρκοι, 3ς σερί κωλοφαρδίες η μία πιο μέγιστη από την άλλη ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΜΤ.

Με ποιούς παίχτες.Εδώ κοντεύει να μην συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών καί καρτών.Τώρα διαβάζω ότι οριστικά ο Νιχάτ χάνει τη συνέχεια.

Εγώ διάβασα οτι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον 3ο τερματοφύλακα είτε ως αμυντικό είτε ως σεντερ φορ στα τελευταία λεπτά! Βασίζομαι στους Γερμανούς (ε ρε που φτάσαμε) να τους πετάξει έξω.

Οι Τούρκοι απέδειξαν πάντως ότι δε πήραν τυχαία τον τρελό μπακ-χαφ

Hakan Balta στην ομάδα. Αντικατοπτρίζει πλήρως το τι έκαναν μέχρι τώρα.

( Το ρεκόρ του Πορτογαλία - Ολλανδία πριν 2 χρόνια στις κίτρινες δε σπάει με τπτ βέβαια :lol: )

Ελπίζω σε Γερμανία σήμερα αν και μου είναι αρκετά συμπαθής η Τουρκία σαν ομάδα μετά τις ανατροπές που έκανε. Αύριο δαγκωτό Ρωσία. Έχει γεμίσει λέει η Βιέννη με ψηλά ξανθά :D Μακάρι να δούμε τελικό Ρωσία-Γερμανία να έχουμε μία μίνι αναβίωση της μάχης του Στάλινγκραντ!

Η Πολωνία ;;; :lol::lol:

Σα δε ντρέπεσαι να βρίζεις την επίθεση της Γερμανίας ρε. :lol:

Βασικά θέλω να μείνουν έξω οι Τούρκοι, 3ς σερί κωλοφαρδίες η μία πιο μέγιστη από την άλλη ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΜΤ.

και το κέντρο.... Tim Borowski, Piotr Trochowski, Lukas Podolski, Miroslav Klose

Μία πρόβλεψη και από εμένα.. Γερμανία - Ρωσία Με πρωταθλητές την nationalmanschaft

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...