KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πριν λίγο έβλεπα τον Γκαγκάτση να απαντάει στον ALPHA σε ερωτήσεις τηλεθεατών καί να λέει διάφορα.Προβλέπει λέει τελικό Ρωσία-Τουρκία. τΙ ΕΓΙΝΕ ρε Γκαγκατση?Ελλαδα-Γερμανια δεν ελεγες τελικο?Καλα που δεν βγηκε 2 Ιουλιου να μας πει ποιοι επαιξαν τελικο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μπουφόν Vs Κασίγιας Πέναλτυ (!) Κασίγιας Νίκησε. Ισπανία -Ρωσία REMATCH τώρα. Αυτό θα ναι ΜΑΤΣΑΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 πούλο τα ιταλάκια.άντε γιατί μας είχανε πρίξει οι ποποφυλάδες τους τόσες μέρες με το αντιποδόσφαιρο,λές και αυτοί πάνε πίσω.... επιτέλους δρόμο,άντε να πάρει πούλο και η πολωνία για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τουλάχιστον θα δω το υπόλοιπο Euro ανέμελος τώρα που αποκλείστηκε η ομάδα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εχμ... Ποια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Λοιπον αν και γουσταρω πολυ την ρωσια σαν ομαδα θα κανω προβλεψη. γερμανια ισπανια τελικο. εχω διασθηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 κανω πρόβλεψη οτι θα το πάρει η Τουρκία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 κανω πρόβλεψη οτι θα το πάρει η Τουρκία Με ποιούς παίχτες.Εδώ κοντεύει να μην συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών καί καρτών.Τώρα διαβάζω ότι οριστικά ο Νιχάτ χάνει τη συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 πούλο τα ιταλάκια.άντε γιατί μας είχανε πρίξει οι ποποφυλάδες τους τόσες μέρες με το αντιποδόσφαιρο,λές και αυτοί πάνε πίσω....επιτέλους δρόμο,άντε να πάρει πούλο και η πολωνία για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο.. Η Πολωνία ;;; :lol: Σα δε ντρέπεσαι να βρίζεις την επίθεση της Γερμανίας ρε. Βασικά θέλω να μείνουν έξω οι Τούρκοι, 3ς σερί κωλοφαρδίες η μία πιο μέγιστη από την άλλη ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΜΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Btw... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Με ποιούς παίχτες.Εδώ κοντεύει να μην συμπληρώσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών καί καρτών.Τώρα διαβάζω ότι οριστικά ο Νιχάτ χάνει τη συνέχεια. Εγώ διάβασα οτι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον 3ο τερματοφύλακα είτε ως αμυντικό είτε ως σεντερ φορ στα τελευταία λεπτά! Βασίζομαι στους Γερμανούς (ε ρε που φτάσαμε) να τους πετάξει έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Οι Τούρκοι απέδειξαν πάντως ότι δε πήραν τυχαία τον τρελό μπακ-χαφ Hakan Balta στην ομάδα. Αντικατοπτρίζει πλήρως το τι έκαναν μέχρι τώρα. ( Το ρεκόρ του Πορτογαλία - Ολλανδία πριν 2 χρόνια στις κίτρινες δε σπάει με τπτ βέβαια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, για να δούμε τι θα δούμε σήμερα: Θα κάνουν οι Τούρκοι 4η σερί έκπληξη ή οι Γερμανοί θα βάλουν στοπ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ελπίζω σε Γερμανία σήμερα αν και μου είναι αρκετά συμπαθής η Τουρκία σαν ομάδα μετά τις ανατροπές που έκανε. Αύριο δαγκωτό Ρωσία. Έχει γεμίσει λέει η Βιέννη με ψηλά ξανθά Μακάρι να δούμε τελικό Ρωσία-Γερμανία να έχουμε μία μίνι αναβίωση της μάχης του Στάλινγκραντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Η Πολωνία ;;; :lol: Σα δε ντρέπεσαι να βρίζεις την επίθεση της Γερμανίας ρε. Βασικά θέλω να μείνουν έξω οι Τούρκοι, 3ς σερί κωλοφαρδίες η μία πιο μέγιστη από την άλλη ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΜΤ. και το κέντρο.... Tim Borowski, Piotr Trochowski, Lukas Podolski, Miroslav Klose Μία πρόβλεψη και από εμένα.. Γερμανία - Ρωσία Με πρωταθλητές την nationalmanschaft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.