Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωπα ρε μισο λεπτο και εγω κροατια καργα ημουν αλλα οταν ο αλλος καταφερνει να εχει την ψυχραιμια στα τελευταια δευτερολεπτα να σουταρει αναμεσα σε δυο αμυντικους και να το καρφωσει αυτο λεγετε εχω αντερα και ικανοτητα δεν το θεωρω τυχη. Ας βαζαν οι αλλοι την μπαλα στο πλεχτο σε τοσες ευκαιριες που ειχαν.

Είναι ικανότητα σίγουρα αλλά είναι και τύχη γιατί παίρνει τη μπάλα από κόντρα και του στρώνεται, και απλά τη χτυπάει με δύναμη προς το τέρμα και όπου πάει, αυτό είπε και στη συνέντευξη. Ψυχραιμία δε χρειάζεται, απλά σουτάρεις και όπου πάει, δεν έχει να χάσει και τπτ, χαμένος είναι ήδη. Μπαίνει και γίνεται ήρωας, το χάνει δε του λέει κανείς τπτ. Βέβαια, εκεί δε σκέφτεσαι καν, είναι κλάσματα του δευτερολέπτου.

"σούταρα προς το τέρμα με όσο δύναμη μου έδωσε ο θεος και μπήκε". Κάπως έτσι το είπε.

Συμφωνώ πάντως, ότι έπρεπε να το χουν τελειώσει από νωρίς οι Κροάτες, η χασογκολίαση πληρώνεται συνήθως, αλλά ποτέ με τέτοιο τρελό τρόπο.

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τυχη ικανοτητα οτι και να ηταν δεν το βαλανε κατω παντως. τεσπα το θεμα ειναι οτι ειναι απο τις καλυτερες ανατροπες μαζι με της γιουναιτεντ το 99 που εχουμε δει ποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το έκαναν σε τελικό θα έφτανε την ανατροπή της United :P

αλλά τώρα όχι :P

Δημοσ.
τυχη ικανοτητα οτι και να ηταν δεν το βαλανε κατω παντως. τεσπα το θεμα ειναι οτι ειναι απο τις καλυτερες ανατροπες μαζι με της γιουναιτεντ το 99 που εχουμε δει ποτε.

Έτσι.

Και στο κάτω-κάτω, η τύχη δεν λένε ότι ευννοεί τους τολμηρούς ;

Δεν πα' να ναι οι προαιώνιοι οχτροί ; Εγώ τους χάρηκα. Λογικά τα πάντσερ αφού φτάσαν ημιτελικό θα αφήσουν τις μαλακίες και θα παίξουν, και η καλύτερη των Τούρκων θα είναι νίκη στον μικρό.

Αλλά όπως είπα και πριν, αν κάνουν κανένα αστείο και πάρουν κύπελλο, πρέπει να κόψουμε την dsl μέχρι το φθινόπωρο...

Δημοσ.

Φόλα Τουρκία ρε...Πάμε να το σηκώσουμε και στα καπάκια να hackέψουμε και το site της ΕΠΟ για την καφρίλα. :P

Απ'την αρχή του Euro είμαι με τα παλικάρια,τα σπάνε οι τύποι.

Αλλά όπως είπα και πριν, αν κάνουν κανένα αστείο και πάρουν κύπελλο, πρέπει να κόψουμε την dsl μέχρι το φθινόπωρο...

Τι λες ρε,έτσι και το σηκώσουν εγώ θα βάλω 24άρα γραμμή.:mrgreen:

Δημοσ.
Καμία σχέση με τη Τσεχία, εδώ έχουν χάσει τα ΑΧΑΣΤΑ οι Κροάτες και οι Τούρκοι το ΚΑΝΟΥΝ 3Η ΣΕΡΙ ΦΟΡΑ (!)

Άουτ ο άλλος και του πέρασε του Κροάτη κάτω από τα χέρια...

Ε γμτ το φελέκι μου ρε...

Θα τρελαθούμε τελείως (!)

Ε ρε πούστη μου...

Άει συχτίρ δηλαδή, άει συχτίρ !! 1η φορά εκνευρίζομαι τόσο σε ματς.

Τι Τσεχία κλπ λέμε, εδώ μιλάμε για ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (!)

A ναι ε? Μαλλον καποιοι ξεχασαν γρηγορα τα δοκαρια του Κολλερ και τις μπαλες να σφυρανε στο 80' κλεφτικα απο τον Ροζιτσκι διπλα απο τα δοκαρια, και εμεις να μην εχουμε κανει μια ευκαιρια

Τουλαχιστον οι Τουρκοι με τις τοσες απουσιες καναν ευκαιριες ακομα και στα 90' αλλα κυριως στο 1ο ημιχρονο της παρατασης και ο Τεριμ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ

τι αλλαγη κανει στο 85'???Βγαζει κεντρικο χαφ και βαζει επιθετικο!!!Αυτον που αργοτερα εκανε το 1-1. Ο τυπος τολμησε να παιξει την παραταση με 3 επιθετικους. Πειτε μου τωρα ολοι εσεις τι θα ειχε κανει ο Ρεχαγκελ

Δημοσ.
οι κροατες εχουν και φιλότιμο

οι δικοι μας ουτε ενα δακρυ δεν ριξανε. Ο αλλος ειδατε που ειχε κατι σαν σπασμούς απο τα κλαματα;

Κλαίς όταν βλέπεις τούς κόπους σου να πηγαίνουν χαμένοι.Οι δικοί μας γιατί να κλάψουν?Γιά την μπάλλα πού δεν έπαιξαν?

Δημοσ.

Οι δικοι μας γιατι να κλαψουν?Αφου δεν εχουν τιποτα να αποδειξουν, ετσι δεν λενε?

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 25

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 2004, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ

Δημοσ.

Εκτός τα δοκάρια του Κόλλερ κάποιοι άλλη ξεχνάνε άλλα πράγματα ακόμα πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Παντως εγω πραγματικα παραδεχτηκα τον Rustu γιατι οι δικοι του πανηγυριζαν μπροστα στην κερκιδα των δικων τους και αυτος πηγαινε και αγκαλιαζε εναν εναν τους Κροατες και πραγματικα ενιωθες οτι τους συμπονουσε αδιαφορωντας για τους πανηγυρισμους!Αυτο για μενα ειναι μεγαλοψυχια...δεν θυμαμαι πως αντιδρασαν οι δικοι μας στην νικη το 2004 εναντιον της Τσεχιας αλλα δεν θυμαμαι κατι παρομοιο.Παντως ψυχαρες οι Τουρκοι....

Και ημουν ο μονος που πιστευα οτι δεν θα τους νικησει η Κροατια και γελαγα με τις πιπες που λεγανε τα δημοσιαγραφακια της ΝΕΤ την προηγουμενη μερα...που λεγανε χαλαρα θα νικησουν οι Κροατες λες ρε παιδι παιζανε με Σαουδικη αραβια ενα πραγμα...τι να πεις...

Δημοσ.

Εντάξει, δε θυμάμαι να έλεγαν χαλαρά. Ίσα-ίσα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, κάποιος από τους εκφωνητές έλεγε ότι θα πάει Ισοπαλία και είναι πολύ αμφίρροπο.

Για το σημερινό Ολλανδία - Ρωσία, οι τηλεθεατές ψήφισαν νίκη Ολλανδίας με 80-20, και οι του Studio ψήφισαν 6-1 για Ολλανδία, αλλά σωστά ειπώθηκε κάτι ωραίο.

Οι Ολλανδοί δεν έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ, πόσο μάλλον σε νοκ-άουτ παιχνίδι. Είμαι και εγώ περίεργος να δω τι θα γίνει αν βρεθούν πίσω.

Αν και 1η φορά παίζει τέτοια μπαλάρα και σε άμυνα και σε επίθεση η Ολλανδία.

Θα χαρούμε όλοι πιστεύω να το πάρουν οι Ολλανδοί παίζοντας τέτοια ΜΠΑΛΑΡΑ. Απλά μου τη δίνει 1 πράγμα, οι ομάδες που συνήθως μας αρέσουν, σπάνια κερδίζουν :lol:

Δημοσ.

Tuko ειχα παρακολουθησει την προχθεσινη εκπομπη μετα τον αγςνα Γερμανιας κανεις δεν μιλησε για ισοπαλια ολοι για νικη λεγανε μην γελειομαστε...

Δημοσ.

Ναί πράγματι.

Ακούς Ρουστού, Τούρκος, αγριόφατσα καί σκέφτεσαι μήπως κάπου εκεί γύρω από το τέρμα του θα έχει κρυμένη καμμιά χατζάρα να πάρει κεφάλια καί όμως ο άνθρωπος φάνηκε να χάρηκε πιό πολύ γιά τη συμμετοχή του παρά γι αυτή καθαυτή τη νίκη.Μπορεί να κουβαλάει ευαισθησίες ο άνθρωπος.

Αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο ρε παιδιά να γίνουμε καί φαν της Τουρκίας επειδή στάθηκε τυχερή να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό.Με βάση τον αγώνα έπρεπε να περάσουν οι Κροάτες.Αλλά με βάση την ψυχή καλά έκαναν καί πέρασαν οι Τούρκοι.Σαν χεσμένοι πήγαιναν οι Κροάτες να χτυπήσουν τα πέναλτυ.Καί μόνο να έβλεπες τη φάτσα όσων αστόχησαν θα καταλάβαινες ότι αντιμετώπιζαν περίπου ένα μαρτύριο.

Άμα οι Τούρκοι περάσουν καί τούς Γερμανούς τότε μπορούν να σκέφτονται καί την κούπα πλέον.

Δεν μού λέτε υπάρχει μικρός τελικός?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...