Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οι κροατες εχουν και φιλότιμο

οι δικοι μας ουτε ενα δακρυ δεν ριξανε. Ο αλλος ειδατε που ειχε κατι σαν σπασμούς απο τα κλαματα;

Άστα να πάνε ρε...τι να κάνει ο άνθρωπος, εδώ σοκαριστήκαμε εμείς...

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

πάντως και με 6 βασικούς εκτός η Τουρκία τα πήγε μια χαρά, τελικό θα πάει...

Δημοσ.

Μπορεί να είναι κολόφαρδοι οι Τούρκοι, όμως (αν εξαιρέσουμε το σημερινό ματς) παίζουν μπάλα σε αυτό το τουρνουά και δε τα παρατάνε μόλις φάνε 1-2 goal όπως κάποιοι άλλοι...

Δημοσ.

Εκεί ακριβώς έγκειται η διαφορά της Εθνικής Ελλάδας από πολλές άλλες.Ότι δηλαδή είναι αδύνατον η Ελλάδα να φάει γκολ στο 119' καί να ισοφαρίσει στο 122' όπως έκανν οι Τούρκοι.Εγώ είδα τούς Τουρκαίους να παλεύουν καί να μην τα παρατάνε μού θύμισε στην τακτική αυτή την Γερμανία πού παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.Τώρα βέβαια θα τα βρούν μπαστούνια με τούς Γερμανούς γιατί αυτοί ξέρουν να παίρνουν αυτό πού θέλουν καί δεν θα τη πατήσουν όπως οι Κροάτες πού πελάγωσαν στην άμυνα λίγο πριν λήξη.

Εκτός καί αν ήρθε ο καιρός εκτός από το Θεό μας πού κοιμήθηκε πριν τέσσερα χρόνια, τώρα να κοιμηθεί καί ο Αλλάχ.Μόνο πού αν γίνει κάτι καί σηκώσει την κούπα η Τουρκία, ο Αλλάχ θα λαγοκοιμάται γιατί οι Τούρκοι παίζουν καί λίγο μπάλλα όχι όπως εμείς 1-0 καί αν μπορούσαμε καί μισό μηδέν.

Εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα γιά κούπα γιατί άμα περάσουν τη Γερμανία πέφτουν κατά πάσα πιθανότητα πάνω στις τουλίπες πού γιά μένα καί γιά όλους είναι το πρώτο φαβορί.

Δημοσ.

Το καθάρισαν οι Γερμανοί το παιχνίδι, όπως το χτεσινό του Μπάλακ.

2 λεπτά καθυστερήσεων απο χρόνο 15' (το β' της παράτασης), δεν βγαίνει με τίποτα. το μονο που έγινε ηταν οι πανηγυρισμοί του 1-0, αλλα δεν διέρκεσαν δύο λεπτά.

Στο επόμενο ματς, βάλε την κούραση, βαλε δεξι μπακ θα παίξει ο Τερίμ λογω καρτών + τραυματιών... αουφιντερζέν.

Δημοσ.

εγω ελεγα οτι θα το παρει η Ολλανδία αλλα μαλλον προς τουρκία πάει η κούπα. Τέτοια αποφασιστικότητα που εχουν δεν τους το στερεις ευκολα. Και επειδη ειναι και μιζεροι λογω εγωισμου που το πηραμε εμεις χωρις ομαδα θα το παρουν αυτοι τωρα, το βλέπουν και ως διαμεσολαβητηριο για την ενταξιακη τους πορεια

Δημοσ.

2η φορά Outsider το βλέπω δύσκολο τρελά να το πάρει, εξάλλου με τόσες κάρτες θα μείνουν χωρίς 11αδα στο τέλος :lol:

Δημοσ.

Ωπα ρε μισο λεπτο και εγω κροατια καργα ημουν αλλα οταν ο αλλος καταφερνει να εχει την ψυχραιμια στα τελευταια δευτερολεπτα να σουταρει αναμεσα σε δυο αμυντικους και να το καρφωσει αυτο λεγετε εχω αντερα και ικανοτητα δεν το θεωρω τυχη. Ας βαζαν οι αλλοι την μπαλα στο πλεχτο σε τοσες ευκαιριες που ειχαν.

Δημοσ.

το γκολακι της κροατιας ηταν σφαλμα του Πιαστου.

αλλα αφου μπορεσαν και το γυρισαν σε αυτο το σημειο μεγαλη μαγκια τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν θα το πιστέψετε!

Οι τύποι έχουν 300,000 επισκέψεις σε λίγες μέρες!

Απολαύστε τους...

το έχουν postάρει 3-4 φορές σε αυτό το topic και άλλες 2-3 στο topic με τα funny videos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...