kosmasgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 *...btw, άμα κάνει κανένα αστείο η Τουρκία και πάρει κα' να Euro, το έχετε σκεφτεί ότι πρέπει να εξαφανιστούμε από το web για κανένα 4μηνο ; Μην το θεωρείς και τόσο απίθανο. Επεξε μπάλα η Τουρκία στο τελευταίο αγώνα. Και είχε και 2 ανατροπές στους ομίλους.
geovard Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Η Πορτογαλία είναι μιά σπουδαία ομάδα με πλούσιο ταλέντο αλλά είναι ομάδα ευπαθής, κομπλεξική καί ποτέ δεν θα πάρει ένα μεγάλο τίτλο.Εξ άλλου καμμία χώρα από τις ποδοσφαιρικά προηγμένες δεν θα έχανε στο σπίτι της το euro 2004. Ειδικά με εμάς έχει ψυχολιγιά προβλήματα.Καί ενώ η Σουηδία μας παίζει γιά πλάκα μόλις παίξουμε με τούς Πορτογάλους θα τούς νικήσουμε. Να συμπληρώσω ότι δεν μπορείς να γίνεις μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλο τερματοφύλακα.Καί η Πορτογαλία επιμένει χρόνια τώρα στον Ρικάρντο πού γιά μένα είναι ένας απλά καλός τερματοφύλακας.
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Η Πορτογαλία είναι μιά σπουδαία ομάδα με πλούσιο ταλέντο αλλά είναι ομάδα ευπαθής, κομπλεξική καί ποτέ δεν θα πάρει ένα μεγάλο τίτλο.Εξ άλλου καμμία χώρα από τις ποδοσφαιρικά προηγμένες δεν θα έχανε στο σπίτι της το euro 2004.Ειδικά με εμάς έχει ψυχολιγιά προβλήματα.Καί ενώ η Σουηδία μας παίζει γιά πλάκα μόλις παίξουμε με τούς Πορτογάλους θα τούς νικήσουμε. Να συμπληρώσω ότι δεν μπορείς να γίνεις μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλο τερματοφύλακα.Καί η Πορτογαλία επιμένει χρόνια τώρα στον Ρικάρντο πού γιά μένα είναι ένας απλά καλός τερματοφύλακας. Μη παίρνεις και όρκο γι αυτό. Η Πορτογαλία έχει χοντρό πρόβλημα τελικά στον αέρα και στις στημένες φάσεις, απλά σ΄αυτό το παιχνίδι λόγω και των μαμακιών του Ρικάρντο, φάνηκε ακόμα πιο πολύ. Πχ, στο πρόσφατο φιλικό και τα 2 που τους ρίξαμε ήταν απο στημένα, στο τελικό 2004 απο κεφαλιά. Στο 1ο παιχνίδι μόνο θυμάμαι το σουτ του Κάρα, αλλά δε θυμάμαι το άλλο, πέναλτυ ήταν; Για να δούμε τους Κροάτες απόψε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εξ άλλου καμμία χώρα από τις ποδοσφαιρικά προηγμένες δεν θα έχανε στο σπίτι της το euro 2004. Είναι κι αυτό μια άποψη...
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Είναι κι αυτό μια άποψη... Τάπα. Ώπα, τώρα που το σκέφτομαι, και το 2000 σε Βέλγιο και ΟΛΛΑΝΔΙΑ έγινε, και όμως το πήρε η Γαλλία. Ώπα... και το 1988 λέει το έχασε η Δυτική Γερμανία, αφού το πήρε η Ολλανδία...
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 1960 France - Winners USSR 1964 Spain - Winners Spain 1968 Italy - Winners Italy (Italy needed a coin toss to overcome USSR and a replay to prevail over Yugoslavia in the final ) 1972 ( Belgium ) 1976 Yugoslavia - Winners Czechoslovakia 1980 Italy - Winners Germany 1984 France - Winners France 1988 Germany - Winners Netherlands 1992 ( Sweden ) 1996 England - Winners Germany 2000 Belgium-Netherlands - Winners France 2004 Portugal - Winners Greece 2008 ( Austria-Switzerland ) Κοίτα να δεις... από τα 10 Euro σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, τα 7 ΔΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ οι διοργανωτές Geovard, έγραψες ιστορία με την ατάκα σου
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Geovard, έγραψες ιστορία με την ατάκα σου Κι όμως γράφει ιστορία αν κολλήσεις και το ...αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Τους έκαψε ο Ρικάρντο. Τύφλα να χουν οι Τσεχοπολίδιδες μπροστά του. Τα 2 από τα 3 δική του ευθύνη. Μάγεψε ο Ricardo για ένα ακόμα ματς και χάρισε την νίκη στην αντίπαλη ομάδα..Κλασικά πράγματα..Μα και αυτός ο Scolari δεν αποφασίζει τι σύστημα θέλει να παίξει, βγάζει Nuno Gomez βάζει Nani και μετά περνάει και Postiga μέσα. Παίξε μια φορά με 2 επιθετικούς... Το πραγματικό του όνομα είναι Retardo
geovard Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Είναι κι αυτό μια άποψη... Μάλλον δεν το εξήγησα επαρκώς. Θέλω να πω γιά εκείνο το euro.Αφού το τονίζω ρε παιδιά.Δεν λέω κάθε euro αλλά γι αυτό τού 2004.Καί εξηγώ.Από τις ποδοσφαιρικά προηγμένες πού θα έπαιζαν σπίτι τους τελικό με αντίπαλο την Ελλάδα.Γιά παράδειγμα.Αν γινόταν στη Γερμανία καί ο τελικός ήταν Γερμανία-Ελλάδα τότε δεν θα είχαμε τύχη.Το ίδιο αν ήταν στην Ολλανδία πάλι ξέρετε ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα.Νομίζω έγινα κατανητός.Αλλά παίζαμε με τούς κομπλαξάρες τούς Πορτογάλους πού κάθε φορά πού παίζουμε παρατηρείται το παράδοξο να τούς κερδίζουμε ενώ ξέρουμε ότι καί καλύτερους παίχτες έχουν καί σε ψηλότερο επίπεδο είναι το ποδόσφαιρό τους.Πρέπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει τρελαθεί με τη σκέψη ότι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια όπου τούς πετύχουν τούς δέρνουν. Νομίζω κατάλαβες τώρα κι εσύ Tuko τι εννοούσα.Οπότε αντί γιά "τάπα" πού γράφεις γράψε καλύτερα "άστα" να πάνε. Γιατί δεν νομίζω πως ο Θεός θα έκανε θαύματα αν παίζαμε με τις παραπάνω χώρες στην έδρα τους τελικό καί ακόμη με Ολλανδία, Αγγλία,Ισπανία,Ιταλία, ακόμη καί με Σουηδία πού ποτέ δεν με θάμπωσε το ποδόσφαιρό της. Καί μιά καί σκαλίζεις την Ιστορία, είμαι μπερίεργος να δω πόσες νίκες συνολικά έχουμε κάνει με αντιπάλους τέσσερις χώρες.Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ιταλία! Πάντως χαίρομαι πού σε έκανα καί το φχαριστήθηκες αν κρίνω από τις γελαστές φατσούλες.
izerman76 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μάλιστα. Στο ίδιο τσουβάλι ο Αχριστέας με τον Ιμπραϊμοβιτς.... Τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δω με ποιον θα μου συγκρίνεις μετά... Ρε τι γίνεται... Δε μπορείς ή δε θέλεις να καταλάβεις; Είπα ότι είναι ίδιου επιπέδου παίχτες; Είπα ότι το γεγονός να μη σκοράρει ένας παίχτης με την εθνική του για 2 χρόνια δε τον κάνει αυτόματα άχρηστο, και παράδειγμα είναι και ο ιμπραήμοβιτς. υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να γίνει αυτό. Και με γκολ του αχριστεα (3 τον αριθμο) πήρε η εθνική το ευρο, δε τα πήρε με τα γκολ του θεού του ρονάλντο (μπορεί να το πάρει φέτος βέβαια - τι, πάλι πήρε from the three the longest?)
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Απλά μου φάνηκε /φαίνεται ακόμα αστείο Δεν έχω τπτ μαζί σου, απλά ήταν θεϊκή ατάκα και δε στέκουν όσα λες γιατί κερδίσαμε και τους Γάλλους το 2004 και δεν έκαναν ούτε 1 φάση της προκοπής σ εκείνο το παιχνίδι, και δε νομίζω οτι θα άλλαζε κάτι εντός Γαλλίας Και επίσης, τώρα αναφέρεις το όνομα της Ελλάδας στη συζήτηση Απλά οι Πορτογάλοι έχουν πρόβλημα ακριβώς στο στυλάκι που είμαι καλοί εμείς ( στημένα -αέρας όταν ο Αχριστέας έχει κέφια ). Υ.Γ. Και το τάπα για χαβαλέ το γραψα, ειλικρινά δεν έχω τπτ μαζί σου
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δε μπορείς ή δε θέλεις να καταλάβεις; Είπα ότι είναι ίδιου επιπέδου παίχτες; Είπα ότι το γεγονός να μη σκοράρει ένας παίχτης με την εθνική του για 2 χρόνια δε τον κάνει αυτόματα άχρηστο, και παράδειγμα είναι και ο ιμπραήμοβιτς. υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να γίνει αυτό. Και με γκολ του αχριστεα (3 τον αριθμο) πήρε η εθνική το ευρο, δε τα πήρε με τα γκολ του θεού του ρονάλντο (μπορεί να το πάρει φέτος βέβαια - τι, πάλι πήρε from the three the longest?) Izerman76, σου απαντήσα εγώ πιο πάνω. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και οι 2 δε σκόραραν 2 χρόνια πχ με την εθνική. ΟΜΩΣ ο Ίμπρα, συνέχιζε να σκοράρει με το σύλλογο του (!) και εδώ είναι μια μεγάλη διαφορά!
kvgreco Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 @Tuko Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα με τον geovard; Όταν λες ''δεν έχω τίποτα μαζί σου'' και βάζεις μία πρότασή του,την οποία έχει επεξηγήσει πλήρως,τότε δεν μας πείθεις ότι δεν έχεις πρόβλημα μαζί του.Αλλά εμείς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε.Εμείς είμαστε νέοι στο forum,κρίνοντας από τον αριθμό των μηνυμάτων,οπότε σεβασμός στους παλιούς.Εξάλλου δε φταίει αυτός αλλά μάλλον εσύ που δεν κατάλαβες. Τώρα θα αναρωτιέσαι τί γυρεύει σαν φάντης-μπαστούνης ο kvgreco.Είναι όντως ένα ερώτημα. (Σημειωτέων ότι μου είναι παντελώς άγνωστος ο geovard.)
Tuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Τη πρόταση την επεξήγησε μόλις στο τελευταίο του μην και όχι όταν την έβαλα στην υπογραφή μου Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ήταν θα του το λεγα, στην υπογραφή μου το έχω επειδή το θεώρησα χιουμοριστικό, αστείο με την καλή έννοια ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: Ξεκινάει η ματσάρα σε λίγα λεπτά, για να δούμε τι θα γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.