Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν όμως είχε να σκοράρει 2 χρόνια πχ με την Εθνική, πες μου θα χεις άδικο να τον κράξεις;;

Ευτυχώς που δεν είσαι Σουηδός να κράζεις σαν άχρηστο τον Ιμπραήμοβιτς που είχε δυομισι χρόνια να σκοράρει με την εθνική του.

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευτυχώς που δεν είσαι Σουηδός να κράζεις σαν άχρηστο τον Ιμπραήμοβιτς που είχε δυομισι χρόνια να σκοράρει με την εθνική του.

Ο Χαριστέας όμως δε σκόραρε ιδιαίτερα ούτε με το σύλλογο του νομίζω...

Και μη συγκρίνουμε τώρα τη π.... με τη β.... :lol:

Δημοσ.
Ο Χαριστέας όμως δε σκόραρε ιδιαίτερα ούτε με το σύλλογο του νομίζω...

Και μη συγκρίνουμε τώρα τη π.... με τη β.... :lol:

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

ITALIA, TI AMOOOO!!!!

Δημοσ.

Τους έκαψε ο Ρικάρντο. Τύφλα να χουν οι Τσεχοπολίδιδες μπροστά του.

Τα 2 από τα 3 δική του ευθύνη.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, επειδή πάλι π... λένε στη ΝΕΤ.

Gary θεός Lineker.

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win."

:lol:

Δημοσ.

Μάγεψε ο Ricardo για ένα ακόμα ματς και χάρισε την νίκη στην αντίπαλη ομάδα..Κλασικά πράγματα..Μα και αυτός ο Scolari δεν αποφασίζει τι σύστημα θέλει να παίξει, βγάζει Nuno Gomez βάζει Nani και μετά περνάει και Postiga μέσα. Παίξε μια φορά με 2 επιθετικούς...

Δημοσ.

μονο που δεν εσκυβε να μην αποκρουσει κατα λαθος ο τερματουρος, αστειος πραγματικα. Αλλα και αυτοι οι μαλακες, δεν ειναι και η πρωτη φορα που γινεται, βρειτε αλλον τερματοφυλακα.

Μπραβο στους γερμαναραδες, αν και προτιμουσα πορτογαλια, ειχαν περισοτερο παθος, δυναμη και καμποση τεχνικη, οχι σαν τον πορτογαλλων αλλα καλυτερο πακετο, συνολο και το βγαλανε σημερα.

Δημοσ.

Μάλιστα. Στο ίδιο τσουβάλι ο Αχριστέας με τον Ιμπραϊμοβιτς....

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δω με ποιον θα μου συγκρίνεις μετά...

Ρε τι γίνεται...

Δημοσ.
Άντε να ξαναπουλήσει τηλεόραση η κακομοίρα η Samsung...

Samsung.jpg

...μπα τόσο κάρφωμα διαφήμιση μου βρωμάει εμένα.

Δε θες να έκανε καμμιά αλλαξοκωλιά με καμμιά Philips για να ξεστοκάρει η τελευταία, τώρα που είναι μέρες που τις σπάνε όλοι ;

*...btw, άμα κάνει κανένα αστείο η Τουρκία και πάρει κα' να Euro, το έχετε σκεφτεί ότι πρέπει να εξαφανιστούμε από το web για κανένα 4μηνο ;

Δημοσ.

Εγώ απο την αρχή υποστήριζα Γερμανία το καταλαβαίνετε αυτό και απο το νίκ μου άλλωστε, χθές έκανε ένα καλό βήμα αναμένεται να δούμε την ίδια συνέχεια ώς το τέλος που θα σηκώσει την ευρωπαική κούπα.

Αυτό δέν σημαίνει οτι υποστηρίζω τον άλλο Γερμανό τον ελληνοποιημένο τον Όττο ή Όθωνα Ρεχάγκελ (να του εξελληνίσουμε και το επώνυμο), καλά είμαστε σοβαροί, τον κρατάνε ακόμα μετά απο αυτά τα χάλια στην θέση του εθνικού προπονητή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...