Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Toτε να κανεις quote αλλιως μιλας γενικα

Το οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι(πολλοι) δεν αποτελει κανενος ειδους επιχειρημα απεναντι στην αξιολογηση(και οχι κριτικη, κριτικη κανεις σε καποιον που μπορει αλλα δεν επαιξε) των παικτων. Και πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που απλα ηταν κατωτεροι, τοσο μπορουσαν τοσο επαιξαν, απλα το τοσο ειναι "τοσο λιγο"

Ωραία, αφού είναι τόσο άμπαλοι και δεν έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από αυτούς, και καθώς αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, ποιός ο λόγος του συνεχούς κραξίματος αυτής της ομάδας επί 20 σελίδες;

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω μια ερώτηση.

Γιατί αφού έβαλαν το γκολ, έδειξαν ότι τελικά μπορούσαν να παίξουν καλύτερα, έστω υποφερτό ποδόσφαιρο;

Δημοσ.
Ωραία, αφού είναι τόσο άμπαλοι και δεν έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από αυτούς, και καθώς αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, ποιός ο λόγος του συνεχούς κραξίματος αυτής της ομάδας επί 20 σελίδες;

Kριτικη και 'κραξιμο' εγινε προς τον Ρεχαγκελ. Διοτι αλλο το "δεν ειναι αυτο που λεει ο Χελακης" και αλλο "κατεβαινω κοντρα στην Σουηδια σαν πουτανα". Ή ακομα και αν δεχτω οτι "κατεβηκαμε στο Γιουρο οπως κατεβηκαμε στα 2 πρωτα παιχνιδια γιατι δεν μπορουν αλλο τα παιδια" να μην πουλαει φουμαρα και να γελαει οταν ο Γκαγκατσης ελεγε για τελικους. Και να μην αφηνει τον Καραγκουνη πουχει πεθανει σε καθε ματς 70' μεσα. Και να μην βαζει τον Χαριστεα χαφ. Και γενικα να μην κανει τσιφλικι του την Εθνικη, μια Εθνικη που αυτος ανεβασε αλλα που δεν του ανηκει. Πληρωνεται για να την προπονει, πληρωνεται για να την εχει οσο καλυτερη μπορει και αυτη ειναι η δουλεια του. Δεν ειναι κτημα του να κανει οτι παπαρια του κατεβει. Ειναι ακριβως το ιδιο με ενα μηχανικο που σου φτιαχνει μια πολυκατοικια μουρλια και σου γαμαει την επομενη. Πληρωνεται για να ειναι συνεχως καλος. Αλλιως την εφτιαχνε μονος του ο εργολαβος και τα γαμαγε οσο ηθελε

Κριτικη εγινε σε καποιους παικτες που ψωλαραν επιδεικτικα (ειτε ακουσια είτε εκουσια) σε σχεση με αυτο που μπορουσαν φετος, πχ Νικοπολιδης, Σειταριδης, Καραγκουνης

Για τους υπολοιπους εγινε αξιολογηση. Κανεις δεν εκραξε τον Χαριστεα, τον Γκεκα, τον Μπασινα, τον Κατσουρανη, τον Δελλα. Αυτοι ειναι και απλα ειπαμε οτι τα φουμαρα του Σωτηρακοπουλου και του Χριστογλου σταματησαν να εχουν περαση γιατι φανηκε η αληθεια

Δημοσ.
Εγώ έχω μια ερώτηση.

Γιατί αφού έβαλαν το γκολ, έδειξαν ότι τελικά μπορούσαν να παίξουν καλύτερα, έστω υποφερτό ποδόσφαιρο;

Μην ξεχνάς ότι έπαιζαν ο Λουκάς και ο Αλέξανδρος.

Δημοσ.

Προσέξτε τώρα τη λογική μερικών.

Λένε λοιπόν το φοβερό.

Α! το 2004 πανηγυρίζατε καί τώρα θάβετε την Εθνική?!!

Δεν είναι εκπληκτική σαν σκέψη?

Κάτι τέτοια λένε μερικοί καί δίνουνε τροφή στον Γεωργίου.

Δημοσ.

Είδε κανείς την διαφήμιση για τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ που έδειχνε κάποιον στα αποδυτήρια της εθνικής να βρίζει; Ποιος ήταν;

Δημοσ.

Αυτό το ερώτημα παραμένει. Παντως τώρα να στρέψουμε τα βλέμματά μας στα προκριματικά του μουντιάλ απο σεπτέμβριο...

Δημοσ.
Δεν ξενερώνω, δεν είμαι down, ραντεβού-ραντεβού στο Κέιπ Τάουν !

:P

Με.... 4-4-2 σύστημα σα το 94' ε;;

:lol:

Δημοσ.
Για τους υπολοιπους εγινε αξιολογηση. Κανεις δεν εκραξε τον Χαριστεα, τον Γκεκα, τον Μπασινα, τον Κατσουρανη, τον Δελλα. Αυτοι ειναι και απλα ειπαμε οτι τα φουμαρα του Σωτηρακοπουλου και του Χριστογλου σταματησαν να εχουν περαση γιατι φανηκε η αληθεια

Είσαι σίγουρος; Για πήγαινε μερικές σελίδες πιο πίσω να δεις αν είναι αξιολόγηση και να έπεσε ή οχι κράξιμο...

Δημοσ.

Δεν παω καν για να δω 2 και 3 ποστς, δεν με ενδιαφερει. Εσυ επιμενεις οτι η πλειοψηφια του κοσμου(οχι απαραιτητα εδω μεσα, γενικα) εκραξε τον Χαριστεα και τον Κατσουρανη οτι "ου ρε κωλοπαιδα, τι εμφανιση ειναι αυτη, το στησατε το κανατε, σας φαγανε οι γκομενες, ρεζιλια, τις παραλιες σκεφτοσασταν?"

Κατι τετοιο αντε να ακουσες για κανα Νικοπολιδη ή κανα Καραγκουνη. Εγω για τον Χαριστεα ακουσα "Που παμε ρε με τον Αχριστεα" που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΡΟΚΡΑΞΙΜΟ!!!

Ο Χαριστεας, ο Γκεκας, ο Δελλας τα ακουνε τοσα χρονια(αντε ο Μπασινας να μην τα ακουει). Ειναι κραξιμο το οτι λεω 'επιβεβαιωθηκα πως ο Τοροσιδης ειναι συνταξιουχος απο τα 23 του και ο Πατσατζογλου δεν υπαρχει σαν παικτης εδω και 4 χρονια"?

Δημοσ.

Εγω που είπα το περίφημο λογοπαίγνιο "Αχριστέας", αμέσως μετά με το βρωμόστομα μου είπα "Μη τον κράζουμε και πολύ γιατί μπορεί να κάνει του κεφαλιού του" :lol:

Εννοείται ότι θα τους κράζουμε και καλά του πε και ο Αλέφαντος, ίσως γι' αυτό να παρουσίασε και άλλο πρόσωπο στο τελευταίο ματς.

Όταν όμως είχε να σκοράρει 2 χρόνια πχ με την Εθνική, πες μου θα χεις άδικο να τον κράξεις;;

Όταν το κέντρο μας ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΒΗΜΑ (ακίνητοι στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) να πάρει 1 πάσα από τον αμυντικό, δε θα τους κράξεις ;;

Εγώ πάντως έχασα πάσα ιδέα μετά τις ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ των 150,000 ευρώ πριμ για κάθε παίχτη σε περίπτωση πρόκρισης στους 8 (όπως φαίνεται τόσο ζητούσαν οι...υπερασπιστές της εθνικής υπερηφάνειας... !! ).

Ε, άει συχτιρ ρε ....

Μου θύμισαν εποχές που ζητούσε ο Γκάλης μερσέντες για να παίξει με την Εθνικής σε euro/μουντομπάσκετ. Εκβιασμούς με τα όλα τους μιλάμε.

Δημοσ.

@ kaizersoze

μάλλον πρέπει να αναλυθεί τι σημαίνει ο όρος κράξιμο για τον καθένα από εμάς...:confused:

@ Tuko

αυτό που λες (το ντεφορμάρισμα) είναι ένας από τους λόγους των κακών εμφανίσεων μας για μένα.

Και ξαναλέω τι φταίει ο εκάστοτε προπονητής μιας εθνικής αν οι συνάδελφοί του (ή οι γυμναστές) στους συλλόγους δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Π.χ. πάρτε τους παίκτες της Μπάρτσα που είναι σχεδόν όλοι κατώτεροι των δυνατοτήτων τους. Φταίει ο προπονητής της εθνικής στην οποία παίζουν;;; Τι να κάνει δηλαδή;;;

edit: τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαμε και μεις να είμαστε σαν την γερμανία ή άλλες εθνικές με πλήθος αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ (κατά προτίμηση προπονημένων βραζιλιάνων):mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...