Tuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Πάλι καλά που μπήκε ο Αλέξης γιατί θα τρώγαμε 4. Ο Αλέξης που μόλις μπήκε έφαγε τρελό άδειασμα στη περιοχή μας ;; Ε γμτ, βαζελίνη έτρωγες βραδιάτικα, σοβαρέψου λίγο ρεεεεεεεε. Σύνελθεεεεεεεεε
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μπα, το καταλάβατε; Η ισοπέδωση άρχισε πριν από πολλούς εδώ. Είπα και εγώ να ακολουθήσω. Επέλεξα λοιπόν να ισοπεδώσω τον σημερινό αρχηγό της ομάδας. Λόγο ειδικών συνθηκών ήταν ο Νικοπολίδης σήμερα. Τόσο απλά. Άντε Αντωνάκι, πάενε να πάρεις την σύνταξη σου.
littlelouievegos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Οι βάζελοι έχετε πολύ πλάκα όταν βλέπετε εθνική. Κοιτάτε ποιός είναι γαύρος να τον κράξετε, ενώ όταν είναι βάζελος, δικαιούται άφεση αμαρτιών. Ελα ρε συ που καθεσαι και απαντας κιολας σε τετοια ποστ.. Παμε παρακατω.. Ειναι αστειο μονο και μονο που καθομαστε και ασχολουμαστε ατομικα με καθε παιχτη για το αναμφιβολο κακο και κουρασμενο προσωπο της Εθνικης γενικοτερα.. Για μενα κλειδι παντως ηταν η ταυτοχρονη κακη αποδοση και των 3 χαφ (Μπασινα,Κατσουρανη,Καραγκουνη) και στα 3 ματς και ειδικα στα 2 πρωτα κρισιμα.. Αλλα ρωταω εγω.. Οκ δεν περνει αυτους.. Ποιους να παρει ρε παιδια; Ελεος.. Δειτε τι υλικο εχουμε απο πισω.. Η αληθεια ειναι παντως οτι για το υλικο που εχει αυτη η ομαδα περνει αυτο που αξιζει.. Πηρε την προκριση για το Euro αλλα μεχρι εκει.. Για το Euro φετος εδειξε οτι ειναι λιγη.. Οι παικτες αυτοι που αναμφιβολα ειναι αρκετα καλης ποιοτητας ηταν 4 χρονια νεωτεροι στο Euro2004 και εστω και με θαυμα κανανε αυτο που αλλοι περιμενουν δεκαετιες να κανουν.. Αυτοι οι loosers που μας κερδισαν σημερα εχουμε δει τι εχουν κανει τοσα χρονια στο παγκοσμιο επιπεδο.. Χειροκροτηστε τους και αφηστε τους να φυγουν οπως τους αξιζει.. Με το κεφαλι ψηλα.. Αμαν πια.. Κομπλεξαρες Ελληναρες.. Ξερολες.. Μας εχω σιχαθει σαν φυλη.. :/
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ένα πράγμα μόνο θα πω και τίποτε άλλο. Ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για ότι στραβό γίνεται σε αυτόν τον τόπο το έχουμε εμείς. Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχω μείνει Γερμανία για λίγο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην Ελλάδα μόνο έχω συναντήσει αυτήν τη ξεφτιλισμένη τάση αυτο-κανιβαλισμού. Φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος, κράξιμο παντού και σχεδόν μηδαμινή εποικοδομητική κριτική. Ώρες ώρες υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι και εγώ να ήμουν εκεί να έπαιζα δε θα άξιζε η χώρα αυτή να με κάνει να τα δώσω όλα. Μετά προσπαθώ να αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας και να ελπίζω στα καλύτερα. Κάντε και εσείς το ίδιο και σταματήστε να το(ν) παίζετε κάτι.
Tuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αν ισχύει αυτό το εξωφρενικό 150,000 ευρώ που ζητούσαν αν περνούσαν τον όμιλο, θέλουν ΞΗΛΩΜΑ όλοι τους απο Εθνικές ομάδες. Ακούς εκεί τα .... (!)
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ο Αλέξης που μόλις μπήκε έφαγε τρελό άδειασμα στη περιοχή μας ;; Ε γμτ, βαζελίνη έτρωγες βραδιάτικα, σοβαρέψου λίγο ρεεεεεεεε. Σύνελθεεεεεεεεε Καλά μιλάς σοβαρά; Δεν σου άρεσε ο Αλέξανδρος ο Τζιόλης; Τρομερός παίκτης. Δεν τι λένε όλοι οι προπονητές (Μουνιόθ, Μαλεζάνι κ.τ.λ.) για τον Αλέξανδρο. Ρε συ Tuko... :-)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ο Αλέξης που μόλις μπήκε έφαγε τρελό άδειασμα στη περιοχή μας ;; Ε γμτ, βαζελίνη έτρωγες βραδιάτικα, σοβαρέψου λίγο ρεεεεεεεε. Σύνελθεεεεεεεεε Λίγα για τον Τσολιά, ΟΚ;
skiabox Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τι αναπηροι ηταν αυτοι παλι?Η μονη ομαδα του euro που οι πεχτες βαριουνται (δε μπορουν?) να κανουν ενα απλο 1-2!
dark_banishing Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μα να μην έχουμε στην αποστολή άλλο έναν να βάλει αλλαγή στο κέντρο (?) .. Αφού δεν την παλεύανε τα παιδιά ..
retzosd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τουλάχιστον βάλαμε ένα γκολ και δεν φύγαμε άσφαιροι και παραλίγο να πάρουμε και ένα βαθμό. Και ένα copy-paste από το in.gr: 58o λεπτό Αλλαγή για την Ισπανία. Ο Carzola παίρνει την θέση του Iniesta. Τώρα οι Ισπανοί παίζουν με όλη την 2η ομάδα τους.
Tuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ένα πράγμα μόνο θα πω και τίποτε άλλο. Ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για ότι στραβό γίνεται σε αυτόν τον τόπο το έχουμε εμείς. Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχω μείνει Γερμανία για λίγο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην Ελλάδα μόνο έχω συναντήσει αυτήν τη ξεφτιλισμένη τάση αυτο-κανιβαλισμού. Φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος, κράξιμο παντού και σχεδόν μηδαμινή εποικοδομητική κριτική. Ώρες ώρες υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι και εγώ να ήμουν εκεί να έπαιζα δε θα άξιζε η χώρα αυτή να με κάνει να τα δώσω όλα. Μετά προσπαθώ να αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας και να ελπίζω στα καλύτερα. Κάντε και εσείς το ίδιο και σταματήστε να το(ν) παίζετε κάτι. Συγγνώμη, αλλά μάλλον δε διάβαζες γερμανικές εφημερίδες, να δεις τι κράξιμο πέφτει ή ιταλικές, αγγλικές, ισπανικές, γαλλικές κλπ... Ίδιες ξεφτίλες κάνουν και εκεί, και χειρότερες κάποιες φορές.
littlelouievegos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τώρα οι Ισπανοί παίζουν με όλη την 2η ομάδα τους. Ναι δευτερη ομαδα.. Πέπε Ρέινα(Λιβερπουλ), Ραούλ Αλμπιόλ, Φερνάντο Ναβάρο, Χουανίτο Γκουτιέρεθ, Αλβάρο Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Αντρές Ινιέστα (57' Σάντι Καθόρλα), Ρούμπεν ντε λα Ρεδ, Τσεσκ Φάμπρεγκας, Σέρχιο Γκαρθία, Ντάνι Γκουίθα Αυτα ειναι τα δευτερα.. Σε περνει.. Μας περνει γενικοτερα.. (ο διαολος με τις μλκιες που λεμε)
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Λίγα για τον Τσολιά, ΟΚ; Είδες που είναι νέοι και δεν ξέρουν την αξία του Αλέξη; Στα σοβαρά τώρα. Το χειροκρότημα από εμένα η ομάδα το πήρε όταν πέρασε στα τελικά. Δεν θα περίμενα την εξέλιξη για να τους αποδώσω τα εύσημα. Δεν είναι και κάτι που το κάνουμε κάθε φορά (μόλις τρίτη είναι αν δεν κάνω λάθος). Μας χόρτασαν στο μέλι το 2004 και τώρα μας κακοφαίνονται πολλά. Αλήθεια, αν η φετινή πορεία, γινόταν το 2004 θα κράζαμε τόσο πολύ; Οι παίκτες μας ανεξήγητα εκτός κλίματος και πολλοί θα μπορούσα να πω έδειχναν αδιαφορία. Σεϊταρίδης, Κατσουράνης ίσως οι χειρότεροι αυτής της διοργάνωσης.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Συγγνώμη, αλλά μάλλον δε διάβαζες γερμανικές εφημερίδες, να δεις τι κράξιμο πέφτει ή ιταλικές, αγγλικές, ισπανικές, γαλλικές κλπ... Ίδιες ξεφτίλες κάνουν και εκεί, και χειρότερες κάποιες φορές. Η αληθεια ειναι οτι ο τυπος παντου κανει τα ιδια και ισως και χειροτερα.. Αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου γενικοτερα εχει ενα επιπεδο και δεν αναμασαει τις ιδιες μλκιες.. Αυτο τουλαχιστον επρεπε να το ηξερες..
retzosd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σαν να υπάρχει μια μικρή διαφορά δυναμικότητας, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.