Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Rehaggel...και στο παιχνιδι με τη Ρωσια που καθοταν κι εδινε αυτογραφα μεσα στο παιχνιδι και χαζογελουσε
Ξέχασες τα high five που έδινε με Ρώσσους φίλαθλους..
Δημοσ.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA ωραίο το videaki. Μας στήσανε στα 4 και η Ευρώπη μας το χώνει. ΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ

Δημοσ.

spanish-girl-01.jpg

GOOD LORD!!

Να την έχεις δίπλα σου... άντε να δεις ματς μετά.

swedish_football_girls.jpg

Αυτή είναι εντεκάδα. Ιμπραΐμοβιτς και χαζομάρες. Άντε και τέρμα ο μ@λ@κας πίσω.

Δημοσ.

Επειδή λέγονται πολλά στο να μην κάνουμε κριτική.

Ε λοιπόν δεν γίνετε να είμαστε κοντά στην Ελλάδα μόνο στις νίκες και στις ήττες να το παίζουμε αδιάφοροι.Η δεν θα πατάμε ποτέ στο γήπεδο όπως πριν το 04 και θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ή θα είμαστε πάντα δίπλα και θα τους χώνουμε σε κάθε μαλακία.Και η Εθνική όπως και η κάθε ομάδα δεν είναι κανενός Ρεχάγκελ να κουβαλάει τα κολλητούς του και να κάνουν χαβαλέ.Αν δεν μπορούν να δεχτούν την κριτική να πάνε και να γίνουν μαζορέτες και να μην ασχολείται κανείς μαζί τους.

Οσο θα μας σπάνε τα π@π@ρια με τον κάθε άμπαλο βυντροχαριστέα και τζιώλη θα τους ασκούμε κριτική.

Οταν εγώ κάνω λάθος στην δουλειά θα με απολύσουν.αυτοί δεν απολύονται οπότε θα δέχονται την κριτική.Αν τους χαλάει να φανούνε άντρες και να τα παρατήσουν όπως ο Νικοπολίδης και ο Αντζας.

Δημοσ.

Η ισπανίδα τα σπάει :) Και οι σουηδέζες επίσης. Σιγά μην δείς αγώνα. :) Κάνεις συνεχόμενα και διακεκομένα πεσίματα μέχρι να φάς κάτι. Και αν κρίνουμε απο το ντύσιμο της Ισπανίδας και την γενικότερη παρουσία της , κάποιοι πέρασαν πολύ καλά στο Euro

Δημοσ.

Μα ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση και απο αυτα που ειδα και αντικειμενικα επαιξε την χειροτερη μπαλα απο ολες τις ομαδες,αλλα καπου ανα 2 ποστ εβλεπα το ονομα Νινης και καπου μου γυρισε το μιαλο,αυτο δεν ειναι κριτικη σοβαρη,γιαυτο κ ανεφερα οσα ειπα πριν.

Καλη η κριτικη εννοειτε και ειπα κιολας οτι το βασικοτερο για μενα ειναι οτι τους φουσκωσαν τα μυαλα και επισης δεν ειχαν υπομονη στην επιθεση,πραγμα που μεταφραζεται σε σεντρες,γιομες,αναμονη του λαθους του αντιπαλου

Καν αν φυγουν μερικοι τι νομιζετε οτι θα γινει?μηπως εχουμε καλυτερους κ δεν το ξερω?

Λιγη υπευθυνοτητα λοιπον σε αυτα που λεμε,γιατι σιγουρα πικραμενοι ειμαστε ολοι

Και τελος ας μην συγκρινουμε την Ελλαδα με Ιταλιες Γαλλιες και τα ρεστα επειδη δεν τα πηγαν καλα,το ποδοσφαιρο που παιζουμε ειναι κλασεις κατωτερο απο το δικο τους(με τη Σουηδια δεν ηταν καν ποδοσφαιρο)και αυτο ειναι που μας εκνευρισε ολους(και ειναι κ η αιτια που μας ειρωνευεται ολη η Ευρωπη)

Ανανεωση ναι,αλλα οχι αποκαθηλωση και γενικο ξηλωμα.

Δημοσ.

Μα καλέ μου darknemus01 δεν είπαμε ότι θα παίρναμε το κύπελλο με Νίνη! Είπαμε ότι χώραγε ο καψερός μέσα σε αυτή την ομάδα. Και όπως πιθανότατα χώραγαν και άλλοι νέοι. Τώρα ο Νίνης πάλι θα λιώνει μέσα στον Ιούλιο στο νέων και θα χάσει και προετοιμασία κλπ.

Και αν φύγουν μερικοί, ναι πιστεύω θα είναι καλό για την ομάδα. Έχουμε καλύτερους από δαύτους. Μπορεί όχι πολύ καλύτερους, αλλά καλύτερους. Και σίγουρα λιγότερο ψώνια και πιο διψασμένους.

Δημοσ.

Μιζέρια σε αυτή τη χώρα είναι που θεωρούμε ότι δεν είμαστε άξιοι να κρίνουμε. Από εκεί ξεκινάει όλο το κακό και έχει καταντήσει μπουρδ..λο.

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Χ πολιτικό που έχει σπουδάσει στο ...., ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Ρεχάγκελ που έφερε το 2004 την κούπα??

Δεν πάμε καλά με αυτή τη λογική, μάλλον δεν πάμε πουθενά. Αν εσείς θέλετε να του πάρετε και πί(τ)ες επειδή πήρε το Euro με γεια σας και χαρά σας.

Εδώ μιλάμε για τραγικά λάθη από έναν προπονητή, που δεν με νοιάζει τι έκανε στο παρελθόν αλλά αυτή τη στιγμή ή είναι άσχετος ή το έχει χάσει λόγω ηλικίας.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο με απίστευτα κολλήματα που μερικές φορές θυμίζουν ανθρώπους του μεσσαίωνα!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι τραυματισμένος ο παίκτης και να μην τον αλλάζει επειδή τον θεωρεί γουρλή!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ενώ ήθελε νίκη έπαιξε με Μπασινά και Κατσουράνη μαζί,που βάζει τον Αμανατίδη και τον Χαριστέα επειδή βοηθάνε τα μπακ στην άμυνα.

Μιλάμε για έναν προπονητή που είπε αφού μου βγήκε το 2004 θα το πάω λίγο παραπέρα το σύστημα, ξέχασε όμως ότι αν δεν βγεις μπροστά από το κέντρο ούτε κόρνερ ούτε φαουλ θα πάρεις μήπως και γίνει καμιά κεφαλιά.

Έναν προπονητή που έκανε σπασμωδικές κινήσεις υπό πίεση και χθες ενώ έπαιζαν όλοι άμυνα, δεν είχαμε ούτε άμυνα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως έγινε αυτό.

Εσείς καθείστε και γίνεται Αμερικανάκια

Δημοσ.
Μιζέρια σε αυτή τη χώρα είναι που θεωρούμε ότι δεν είμαστε άξιοι να κρίνουμε. Από εκεί ξεκινάει όλο το κακό και έχει καταντήσει μπουρδ..λο.

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Χ πολιτικό που έχει σπουδάσει στο ...., ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Ρεχάγκελ που έφερε το 2004 την κούπα??

Δεν πάμε καλά με αυτή τη λογική, μάλλον δεν πάμε πουθενά. Αν εσείς θέλετε να του πάρετε και πί(τ)ες επειδή πήρε το Euro με γεια σας και χαρά σας.

Εδώ μιλάμε για τραγικά λάθη από έναν προπονητή, που δεν με νοιάζει τι έκανε στο παρελθόν αλλά αυτή τη στιγμή ή είναι άσχετος ή το έχει χάσει λόγω ηλικίας.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο με απίστευτα κολλήματα που μερικές φορές θυμίζουν ανθρώπους του μεσσαίωνα!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι τραυματισμένος ο παίκτης και να μην τον αλλάζει επειδή τον θεωρεί γουρλή!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ενώ ήθελε νίκη έπαιξε με Μπασινά και Κατσουράνη μαζί,που βάζει τον Αμανατίδη και τον Χαριστέα επειδή βοηθάνε τα μπακ στην άμυνα.

Μιλάμε για έναν προπονητή που είπε αφού μου βγήκε το 2004 θα το πάω λίγο παραπέρα το σύστημα, ξέχασε όμως ότι αν δεν βγεις μπροστά από το κέντρο ούτε κόρνερ ούτε φαουλ θα πάρεις μήπως και γίνει καμιά κεφαλιά.

Έναν προπονητή που έκανε σπασμωδικές κινήσεις υπό πίεση και χθες ενώ έπαιζαν όλοι άμυνα, δεν είχαμε ούτε άμυνα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως έγινε αυτό.

Εσείς καθείστε και γίνεται Αμερικανάκια

Ναι εχεις δικιο, το να παρεις Ευρω ειναι κατι που σαν Ελληνας το εχεις δεδομενο, και οκ σιγα την επιτυχια μωρε,100 χρονια δεν υπηρχες στο χαρτη και τωρα παραπονιεσαι που δεν εβαλες γκολ στο Ευρω γιατι εχεις ποδοσφαιρικη σχολη πλεον και σου φταιει ο Ρεχαγκελ και οι μισοι παικτες.

Λες και δεν ξερεις οτι στην Ελλαδα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας επειδη ακριβως κριτικαρουμε τους παντες οχι καλοπροαιρετα αλλα επειδη ο καθενας πιστευει οτι τα ξερει ολα και εχει δικιο.Και σου λεω τον καλυτερο παικτη του κοσμου να εχεις στο ελληνικο πρωταθλημα ο Ελληνας θα τον βρισει μετα απο καποιες ασχημες εμφανισεις

Μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ειπαμε να μην εκφραζεις την γνωμη σου,αλλα να μην ειμαστε απολυτοι.

Και ξερεις ποιο ειναι το αστειο?Οτι και αν εβαζε Νινη,Σπυροπουλο,Σαλπιγγιδη(λες και μιλαμε για Ροναλντο,Νιστελρου κλπ) και ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα μετα θα ελεγες οτι φταιει παλι ο Ρεχαγκελ επειδη επρεπε να βαλει καπως πιο εμπειρους μεσα.(Παρεπιμπτοντως τον Νινη τον ειδα απο κοντα στα τελευταια ματς του Παο κ το παιδι δεν ηταν ετοιμο,δεν ειχε καλα πατηματα,ταλεντο ειναι δεν ειναι ο Μεσσιας)

Η Ελλαδα επαιξε ασχημα,αλλα ξεχνας οτι ο Ρεχαγκελ επισης σου πηρε την προκριση μετα απο βαρυ σκορ απο Τουρκια,κ μετα απο τοσα χρονια εχει κανει την Εθνικη οικογενεια(πραγμα που το λενε και οι καινουργιοι παικτες εκει κ τον στηριζουν)

Αν νομιζεις οτι οι αλλαγες προπονητων ειναι η λυση στα προβληματα,παρε παραδειγμα απο τους συλλογους μας στην Ελλαδα.

Νομιζω επισης οτι μετα απο τον αποκλεισμο θα κανει κ αλλαγες πολλες κ ακομα πιο μεγαλη ανανεωση(μιας κ πολλοι θα αποχωρησουν σιγα σιγα)

Δημοσ.

Ως μετα Χριστον προφητης να πω και την αμαρτια μου

Για μενα το πραγμα αρχισε να στραυωνει οταν ακουγα κατι Κυριακους, Αμαντιδηδες, Σαμαραδες, Κατσουρανηδες, Γκεκες κτλ να μιλανε σε 1ο πληθυντικο για το "Θα δειξουμε" , "Θα κανουμε" το ενα το αλλο, οταν αναφρονταν στο 2008 και το 2004.

Δλδ να μιλησει ο Μπασινας, ο Νικοπολιδης ακομα και ο Χαριστεας στο φιναλε και να πουν "Το 2004 ετσι και τωρα θα δειξουμε και παμε να κανουμε αυτο κι αυτο" να το δεχτω. Αλλα πολλα παλικαρια εκει μεσα μου εδειχναν μια βδομαδα πριν τα ματς μια συμπεριφορα του στυλ "Δνε εχω να αποδειξω τιποτα παιζω στην Εθνικη που ειναι Πρωταθλητρια Ευρωπης" και αλλα ομορφα.

Απο που κιωσπου το καλαμι ρε Κυριακο, ρε Σαμαρα, ρε Γκεκα?Κανατε εσεις τιποτα το 2004?Πως δεν εχετε να αποδειξετε?Ακομα και ο Κατσουρανης ενα εργαλιακι ηταν το 2004. Πολυ υφακι, πολυ μαγκια απο παικτες που δεν ειχαν κανενα δικαιωμα. Μου θυμιζει παπαριες Τζιωλη-Βυντρα-Παπαδοπουλου για "Ευρωπαιο" Παναθηναικο που οταν καναμε τις πραγματικες μας πορειες στην Ευρωπη αυτοι ηταν σε κατι Πανιωνιους, Πανηλειακους και κατι Μπερνλευ

Δημοσ.

Άρχισε το τζέρτζελο,πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων η αποτυχία στο γιούρο.Όπου νάναι θα βγεί ο Γιακουμάτος να αναλύσει τις διαφορές του 5-4-1 με το 4-2-3-1.

Αθάνατη Ελλαδάρα.

Δημοσ.

Στον 3ο όμιλο, αν η Ολλανδία νικήσει με 3 γκολ διαφορά την Ρουμανία, και Ιταλία - Γαλλία έρθουν ισόπαλες, τι γίνεται; Θα είναι όλοι δεύτεροι με 2 βαθμούς και -3 παθητικό τερμάτων. Κλήρωση; Μάλλον παίζει ρόλο και πόσα γκολ θα έχει σκοράρει η κάθε ομάδα.

Δημοσ.

Όχι, νομίζω Uefa Ranking, πορείες σε προκριματικά κλπ. Κάπου στο contra είχε αναλυτικά τη λίστα σε περίπτωση ισοβαθμίας 3 ομάδων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...