Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πάντως, διαφωνώ ότι φταίνε και οι επιθετικοί και ο Νικοπολίδης, ασχέτως των λαθών που έκανε. Δηλ, 1 ομάδα βασίζεται μόνο στο τέρμα;; Τι πάει να πει χάνουμε 1-0. Έχουμε χρόνο να βάλουμε και 3 γκολ αμα κουνήσουμε λίγο τα ποδαράκια μας.

Επίσης, όταν βλέπεις τον Γκέκα να μαρκάρει στη μικρή μας περιοχή, ε τότε είναι να τρελαίνεσαι. Το ίδιο και Αμανατίδης.

Αυτά είναι Καραγκιοζιλίκια, για μένα φταίει το κέντρο και η άμυνα κυρίως που και παίζανε σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, αλλά και δε μπορούσαν να πιέσουν πουθενά και κανέναν. Εδώ έβλεπες να κάνουν σέντρα έξω από τη περιοχή μας και ο αμυντικός μας αντί να πάει στο παίχτη να τον εμποδίσει να σεντράρει άνετα /με ακρίβεια, σήκωνε το πόδι σα π.... και με ταχύτητα....αστραπής...Αλλά με τέτοια φυσική κατάσταση και σε 5χ5 θα τα έφτυναν.

Άμα είναι να πούμε για γρήγορο επιθετικό, τι τον έχουμε τον Σάλπι στο πάγκο. Όλη η Ελλάδα κράζει τον Γερμανό γι αυτό, θα χει πλάκα να τον βάλει με Ισπανία και να του κάνει γκολ. Εκεί να δούμε πανηγύρια.

Απο την άλλη, βλέπω να σπάει όλα τα ρεκόρ ο Βίγια με μας αν παίξουμε πάλι έτσι, hat-mega-trick θα κάνει.

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο και να θελεις αμα το σωμα δεν σου επιτρεπει απλα δεν. Γενικα περα απο το οτι ηταν νεκροι οσον αφορα την φυσικη κατασταση (εγινε και ντοπινγκ κοντρολ 10 μερες πριν βαρβατο σε ολους δεν υπηρχε η αβαντα της πορτογαλιας, 40 εκατομυρια ευρω για σκευασματα ειχαμε δωσει τοτε) τι περιμενατε να δειτε ρε παιδια. Οι παιχτες εμενα δεν μου φταινε σε τιποτα δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης που να τον καλεσεις να παιξει σε ευρο και να σου πει οχι αφου ειναι η καβλα του. Ο γερμανος μου φαινετε οτι ξεμωραθηκε εντελως. Εχει τον γιανακοπουλο διπλα του και πιανουν κουβεντουλα λες και ειναι ειναι παρεακι και μου τον βαζει μετα μεσα παιχτη που δεν μπορει ουτε να περπατησει. Νταξει ο αντωνακης εκανε την εξοδο του μεσολογγιου αλλα φαινετε οτι το μυαλο του ηταν τοσο θολο που βλεπεις ρε οτι εχεις βγει εξω απο την περιοχη εχεις εκτεθει τραβα του μια σπρωξια μπας και σωθει αλλα και παλι και τα μπακ πισω κοιμουνταν τον υπνο του δικαιου βλεπουν οτι εχει γινει η στραβη και δεν κανουν ενα βημα να καλυψουν τα κενα. Τουλαχιστον δειξανε ψυχικα αποθεματα οτι μπορουσανε κανανε αλλα αυτη η ομαδα κατα την γνωμη μου πρεπει να ξηλωθει εντελως και ξανα απο την αρχη με νεα νοοτροπια γιατι καπου τα πραγματα εχουν ξεφυγει βλεπω πολυ περιεργα πραγματα. Νταξει δεν μπορει η εθνικη να γινετε το παρεακι του οτο και του γιανακοπουλου και του δελλα που καθε μερα επινε μισο μπουκαλι στα μπουζουκια. Θα τους βαλσαμωσουμε στο τελος. Φρεσκα πνευμονια ρε πως το λενε νεους παιχτες. Αυτοι καλως η κακως τελειωσανε.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που οι ισπανοί δεν είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι και με τις γιόμες έχουμε περισσότερη τύχη.

Γιατί τον σάλπι και να τον βάλεις κάποιος πρέπει να του βγάλει μπαλιά.

Δημοσ.

Ακριβώς, πρέπει να του βγάλεις κάθετες μπαλιές. Απλά επειδή είναι πιο γρήγορος, μήπως προλάβει αμα κάνουν κανα λάθος στην άμυνα όπως αυτό των Σουηδών με Κάρα τις προάλες.

@Konnak - Εγω πιστεύω ότι θα βάλει Βίγια πάντως. Αλλά και ό Τόρες ή όποιος άλλος φτάνει να μας κάνει που.... Και τα 2α να βάλουν πάλι θα μας τρέχουν πάνω-κάτω.

Τέσπα, θα δείξει. Σήμερα έχει ματσάρα πάντως ζωής ή θανάτου.

Τσεχία - Τουρκία.

Δημοσ.

Ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να κάνουμε τίποτα το σπουδαίο σε αυτό το EURO.

Καί εξηγώ.

Το 2004 παίξαμε στο όριο γιά τις δυνατότητες εκείνης της ομάδας συν τον παράγοντα τύχη πού ήταν σε όλα τα ματς με το μέρος μας.(Ακόμη καί στο ματς πού χάσαμε 2-1 από τούς Ρώσους)

Σκεφτείταε λοιπον ότι από εκείνη την ομάδα εφτά παίχτες παίζουν ακόμη καί σήμερα με τέσσερα επί πλέον χρόνια στην ηλικία τους ενώ οι νέοι παίχτες πού μπήκαν δεν έδεσαν να φτειάξουν αξιόμαχο σύνολο.Έπειτα δεν είναι ούτε η τύχη με το μέρος μας σήμερα.Σκεφτείτε ότι τέτοιες μαλακίας γκολ δεν δεχτήκαμε στην Πορτογαλία.Δεν αναπληρώθηκαν επαρκώς ο Καψής ο Ζαγοράκης οΤσάρτας ούτε καί ο Βρύζας.

Πιστεύω ότι δεν έχουμε μέλλον γιατί δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό σε νέους παίχτες καί ένας Νίνης είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να ανανεώσουμε τη συνεργασία με τον Ρεχάγκελ αφού ότι είχε να το δώσει το έδωσε.Θα έπρεπε λοιπόν να τον ευχαριστήσουμε γιά ότι έκανε γιά μας καί να πάει στο καλό.

Υπάρχουν δόξα τω Θεώ προπονητές τύπου Χίτινγ ή αυτός ο άλλος Ολλανδός της Ζενίτ ο Αντβοκατ πως τον λένε.Προσωπικά πιστεύω στην προσωπικότητα των Ολλανδών προπονητών(πλην τού Ράικαρντ πού δεν μ αρέσει) γι αυτό πιστεύω πως ο Τεν Κάτε θα πετύχει στον Παναθηναϊκό.

Με λίγα λόγια η ζωή τρέχει μπροστά καί δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν γιατίέτσι δεν θα σκεφτόμαστε το μέλλον καί θα παθαίνουμε τα στραπάτσα την ίδια ώρα πού θα λέμε ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης καί οι ξένοι θα γελάνε με την πάρτη μας.

Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να κρεμόμαστε από τα γέρικα...φρύδια τού Ρεχάγκελ πλέον.

Δημοσ.

Όπως το λέει και ο κάιζερ, πιστεύω ότι ο Νίνης χώραγε μέσα στην 23άδα. Βέβαια και δε θα έφερνε την άνοιξε, αλλά μπορεί να κράταγε λίγο το κέντρο από αυτή τη διάλυση που είδαμε...

Αλλά τι λέω, αφού δε θα έπαιζε έτσι κι αλλιώς. Την έχουν καπαρώσει ο Μπασινάς και η παρέα του.

Δημοσ.

Α ρε Ελληνα...κλασσικοι προπονητες ολοι μας.Διαβαζω ολα τα ποστ που ολοι τα χωνουν σε παικτες,ρεχαγκελ κλπ...δεν εχουμε παικτες...ο ενας δεν κανει...ο αλλος δεν μπορει να στριψει...μα καλα δλδ ποιους αλλους εχουμε για να καταλαβω??

Τοσες σελιδες κραξιμο...και η μοναδικη προταση που ακουγεται ειναι οτι επρεπε να παρει τον Νινη,το παιδι σπουδαιο ταλεντο, αλλα αυτη ειναι αρκετη λυση για μια εθνικη ομαδα?ειμαστε σοβαροι?

Πολλοι θα πουν τωρα ας παρει και αλλους απο την εθνικη Νεων και παει λεγοντας...

Πολλοι ξεχναμε ομως οτι αυτοι παιζουν με νεους και οχι με φτασμενους παικτες,αντιπαλους σοβαρους(αλλο το επιπεδο)

Μου φαινεται τα ισοπεδωνουμε ολα ως συνηθως και δεν παρατηρουμε το προφανες

Το προφανες ειναι οτι αυτη τη φορα ειχαν τεραστιο βαρος στις πλατες τους,ηταν οι πρωταθλητες,ολοι τους προσεχαν και ειχαν απαιτησεις και τελικα τετοιο βαρος δεν μπορουμε να το σηκωσουμε,αυτο ειναι το συμπερασμα

Υ.Γ. Ουτε εμενα μου αρεσουν πολλοι παικτες αλλα ελεος ποια μιλαμε λες και εχουμε εναλλακτικες λυσεις πολλες η ειμαστε καμια Ολλανδια και το πιο σημαντικο ειναι οτι αν σας εφταιγαν οι παικτες και δεν αξιζουν ας καναμε αυτη τη κριτικη πριν ξεκινησει το Euro

Δημοσ.

Λοιπον εγω πιστευω πως οτι εγινε εγινε, δε ξενερωνουμε ποτε, στη τελικη ειτε με τυχη, ειτε με τη βοηθεια του θεου, ειτε με τη μαγκια μας, ειτε κι εγω δε ξερω πως, το 2004 καταφεραμε κατι που πολλες καλυτερες απο μας ομαδες δεν εχουν πετυχει ποτε, οποτε δε μας νοιαζει τι λεει ο καθε ανθελληνας ξενος προσπαθωντας να αμαυρωσει και το 2004 επειδη τον ετσουξε! Απλα, τα κεφαλια μεσα, και πολλη δουλεια γιατι σε 2 χρονια εχουμε ταξιδακι στη Ν.Αφρικη :-)

οεεεεεεεεεεεεεεε Ελλας ολε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε σταματω να τραγουδω ποτεε!!

Δημοσ.

darknemus01, έτσι στα γρήγορα, έπρεπε Σεϊταρίδης σε αυτή την κατάσταση να 'ναι στον πάγκο και να 'παιζε Σπυρόπουλος αριστερά, Τοροσίδης δεξιά, ο Χαριστέας έπρεπε να 'χε μείνει Ελλάδα για διακοπές, ο Σαλπιγγίδης δεν θα πρεπε να σκουπίζει σε όλο το Euro τον πάγκο, όταν μάλιστα δεν μπορείς να σκοράρεις με τίποτα, κτλ κτλ. Και δεν μιλάω καν για το σύστημα, έτσι; Είναι παράξενα όλα αυτά; Και ναι, σε παιχνίδια που δεν τα χάσαμε με 3-0 και 4-0 κάτι τέτοιες λεπτομέρειες θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ανεξαρτήτως της άθλιας εικόνας που είχαμε με τους Σουηδούς και της ασθματικής με φιλότιμο με τους Ρώσους, σ' αυτά τα τουρνουά μερικές φορές αρκεί μια φάση για να τα χάσεις ή να τα κερδίσεις όλα (αυτό πιστεύω π.χ. για Πορτογαλία, αν δεν είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς νομίζω πάλι με 0/3 θα είχαμε γυρίσει).

Όλοι χώνουν στο Νικοπολίδη (και δικαίως) αλλά μπορεί κάποιος να μου πει α) ο Κυργιάκος γιατί πάει τόσο χαλαρά πάνω στον παίκτη που πάει να προλάβει την μπάλα και τελικά βγάζει την ασίστ; και β) ο σκόρερ πως στο διάολο είναι δυνατόν να είναι απόλυτα ελεύθερος, στο κέντρο της άμυνας, με τρεις (!) αμυντικούς μας γύρω του να τον κοιτάνε από το ένα μέτρο; Δεν φταίει μόνο ο Νικοπολίδης.

Δημοσ.
Λοιπον εγω πιστευω πως οτι εγινε εγινε, δε ξενερωνουμε ποτε, στη τελικη ειτε με τυχη, ειτε με τη βοηθεια του θεου, ειτε με τη μαγκια μας, ειτε κι εγω δε ξερω πως, το 2004 καταφεραμε κατι που πολλες καλυτερες απο μας ομαδες δεν εχουν πετυχει ποτε, οποτε δε μας νοιαζει τι λεει ο καθε ανθελληνας ξενος προσπαθωντας να αμαυρωσει και το 2004 επειδη τον ετσουξε! Απλα, τα κεφαλια μεσα, και πολλη δουλεια γιατι σε 2 χρονια εχουμε ταξιδακι στη Ν.Αφρικη :-)

οεεεεεεεεεεεεεεε Ελλας ολε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε σταματω να τραγουδω ποτεε!!

Άσε μας ρε φίλε. Όλοι τυφλοί ή ανθέλληνες είναι; Ναι, καταχάρηκα το Euro που πήραμε. Αλλά ναι, παίξαμε αντιποδόσφαιρο και μας σιχάθηκαν όλοι. Δεν είναι όλοι κομπλεξικοί. Κανείς δεν προσπαθεί να αμαυρώσει το Euro που πήραμε. Κανέναν δεν τον έτσουξε. Ούτε καν τους Πορτογάλους που πανηγυρίζαμε μεσ' την πόλη τους και λέγαμε "Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι, οέ οέ", οι οποίοι δεν αντιδρούσαν καν. Στην Ελλάδα αν μας έκαναν το ίδιο δεν θα έφευγαν ζωντανοί. Όσο για τη Ν. Αφρική, αν είναι να βλέπω αυτό το σίχαμα, προτιμώ να μην πάμε.

Δημοσ.
Άσε μας ρε φίλε. Όλοι τυφλοί ή ανθέλληνες είναι; Ναι, καταχάρηκα το Euro που πήραμε. Αλλά ναι, παίξαμε αντιποδόσφαιρο και μας σιχάθηκαν όλοι. Δεν είναι όλοι κομπλεξικοί. Κανείς δεν προσπαθεί να αμαυρώσει το Euro που πήραμε. Κανέναν δεν τον έτσουξε. Ούτε καν τους Πορτογάλους που πανηγυρίζαμε μεσ' την πόλη τους και λέγαμε "Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι, οέ οέ", οι οποίοι δεν αντιδρούσαν καν. Στην Ελλάδα αν μας έκαναν το ίδιο δεν θα έφευγαν ζωντανοί. Όσο για τη Ν. Αφρική, αν είναι να βλέπω αυτό το σίχαμα, προτιμώ να μην πάμε.

πλακα κανεις τωρα;;; καταρχιν δε μιλησα για ολους...και στη τελικη ειδες να γινεται ιδια κριτικη σε αλλες καλυτερες ομαδες απο μας που δε πανε καλα; ειδες κανεναν να λεει στην Ιταλια να επιστρεψει το παγκοσμιο κυπελλο μετα το 4-1 απο την ολλανδια;;; πολλους τους ετσουξε πιστεψε με και πολλοι ηταν αυτοι που θελανε να αποδειχθει οτι το 2004 ηταν απλα μια συμπτωση....οσο για το 2010, προτιμω να ειμαι κοντα στην εθνικη μου ομαδα ακομα κι οταν τα κανει σκ@τα και με στενοχωρει κι οχι να ειμαι στη μπροστινη σειρα των πανηγυρισμων αλλα μονο στις νικες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...