Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ενώ αρχικά σου δίνει την εντύπωση πως είναι το πιο αυθεντικό δείγμα αρχαιοελληνικού κούρουσιγα τον Νεαντερταλ :-p
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εν τω μεταξύ οι ξένοι λένε πως ήταν Offisde το γκολ των Πολωνών. Το πήρε κανείς είδηση ;; Απο το live. Ειναι μπαλια προς τα μπρος(δλδ ο παικτης που περνει την μπαλα ειναι πιο μπροστα απο την ιδια την μπαλα οταν του γινεται η πασα) και τον καλυπτει μονο ενας παικτης(ο τερμας εχει βγει) Ειναι οφσαιντ
kaiowas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Για να μη χαλάσω την κοριτσίστικη συζήτηση, αυτός ο Μπάλακ, ενώ αρχικά σου δίνει την εντύπωση πως είναι το πιο αυθεντικό δείγμα αρχαιοελληνικού κούρου, μόλις πάει να σπάσει το πρόσωπό του σε μια -οποιαδήποτε- γκριμάτσα, ...κάνει τον Oli-Uruk-Hai-Kahn να μοιάζει με τη Τζούλια. Σύμπτωση ή ο Σατανάς? Έτυχε ή πέτυχε? Σιγουρα αυτη η απορια σου γενηθηκε στην φαση που εδειχνε τα μουτρα του στον αγωνα με την Κροατια για 10 sec σε ultra slow motion να κραζει. Ιδιος ο Kahn στον τελικο με την Man U μετα το 1-1 (που να ξερε...)
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Aπο οσες ομαδες εχω δει σε 2 ματς μεχρι στιγμης by far η μεγαλυτερη παικτουρα σε αυτο το Γιουρο μεχρι τωρα ειναι αυτη η αλητοφατσα ο Ολιτς της Κροατιας Αν εξαιρέσεις τον Ρονάλντο και βάλεις μόνο τους νορμάλ παίκτες, δεν έχεις άδικο. Και ο Τόρες είναι πολύ καλό παίκτη.
Tuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Φαντάζομαι ότι λέει για τον Όλιτς γιατί εκτός από το να σκοράρει, πιέζει και τρέχει παντού (!) Και εμένα με εντυπωσίασε, έκανε απίστευτα πράγματα ανάμεσα σε παίχτες 2πλάσιους απο αυτόν.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Λεω για τον Ολιτς γιατι ειναι απο τους λιγους που ΚΑΙ θελει ΚΑΙ μπορει να παιξει υπεροχα την κοντρα απο την γραμμη ή τον αξονα. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει μια ομαδα που κερδιζει και κλεινεται να εχει ενα παικτη να βγαλει κοντρα να κανει το 2-0. Ολοι μολις φτασουν στα 10μ απο την περιοχη αραζουν ή πετανε την μπαλα στον διαολο για να μη "χαλανε δυναμεις".(Η Πορτογαλια μονο το εκανε 2 φορες αλλα στο 94' που οι αλλοι ηταν και οι 11 μπροστα) Ο Ολιτς βγαζει κοντρα ρε παιδι μου, τρεχει σαν σκυλος, περνει λαιμους και σκαλπ και ειναι εξαιρετικα γρηγορος με την μπαλα στα ποδια αλλα και παει για το γκολ, δεν παει κατευθειαν στο κορνερ. Γιαυτο γινεται αλλαγη στο 65-70 συνηθως
katz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πολυ καλο το euro μεχρι τωρα!Ειδικα τις τελευταιες μερες.. Φοβερα τα ματς γερμανια-κροατια και ελβετια-τουρκια
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το Ελβετία Τουρκία όχι τόσο. Σήμερα έχει ματσάρα. Αν και κάτι τέτοια ματς πολλές φορές αποδεικνύονται μούφα στο τέλος. Να δούμε αν θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά οι Ολλανδοί με την Γαλλία.
civperr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το Ελβετία Τουρκία όχι τόσο. Σήμερα έχει ματσάρα. Αν και κάτι τέτοια ματς πολλές φορές αποδεικνύονται μούφα στο τέλος. Να δούμε αν θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά οι Ολλανδοί με την Γαλλία. Το καλό που τους θέλω, να κερδίσουν.Αν χάσω και δεύτερο στοίχημα από τη Γαλλία θα τρελαθώ!!!
alou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μόνο έτσι θα κερδίσουμε παιδιά, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Tuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το καλό που τους θέλω, να κερδίσουν.Αν χάσω και δεύτερο στοίχημα από τη Γαλλία θα τρελαθώ!!! Καλά ρε τρελέ, δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια ότι ΔΕ ποντάρουμε στη Γαλλία ;; Στο μουντιάλ του 2006 είχα χάσει 300 ευρώ πιθανά κέρδη στο στοίχημα πίανοντας 5/6 αγώνες και η καταραμένη ομάδα είχε φέρει ισοπαλία με την Ελβετία πάλι. Το 2002 δε το συζητάμε καν βέβαια, αλλά τότε περίμενα τις μαμακίες της. Για μένα είναι η πιο εκνευριστική ομάδα του Πλανήτη.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κοιτα, γενικα, καλο ειναι να προηγηθει η Ολλανδια γιατι τα φλωρακια με σημα τον κοκορα αν κανουν γκολ πρωτοι μετα θα παιζουν με 10 μαυρους στην γραμμη και εναν να βαραει το τυμπανο στην γαλερα για να δινει ρυθμο Το Ολλανδια-Ιταλια ηταν ματσαρα, ανταξιο του ονοματος του αλλα ειχε 2 στοιχεια που δεν ξερω αν υπαρχουν -Προηγηθηκε η Ολλανδια και δεν μπορουσαν να παιξουν κατενατσιο οι Ιταλοι -Χρονια ειχα να δω καλυτερη Ιταλια μπροστα παρα πισω. Αντιθετα οι Γαλλοι μου φανηκαν "Ο Ριμπερυ και 10 αμπαλοι" κοντρα στους Ρουμανους
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 1. MATΣΑΡΑ. Το ημιχρονο με τις περισσοτερες φασεις στο Γιουρο(σε αντιθεση στα δικα μας και τα Σουηδικα καμαρια που κοιμομασταν). Και αν ειχαν λιγο περισσοτερο "θρασος" οι Ρουμανοι θαχε περισσοτερες 2. Κριμα για τους Ιταλους. 20χρονια βλεπω μπαλα, 1 ευκαιρια=1 γκολ. Ενα Γιουρο παιζουν καλα μπροστα και δεν μπαινει η πορνη. Παντως επιβεβαιωνεται πως σε αυτη την διοργανωση τελικα μπαλα παιζουν αυτοι που περιμενεις. Πορτογαλοι, Ιταλοι, Ολλανδοι, Γερμανοι, αντε και Κροατες. Αν συνεχισει στα νοκ αουτ θαχει φοβερα ματς. Μονο οι Γαλλοι ηταν παλτα 3. Επιτελους να δουμε αλλη μια ομαδα με 2 επιθετικους. Γερμανοι, Ιταλοι, ακομα και Σουηδοι, οι Πορτογαλοι και οι Ολλανδοι με 1 επιθετικο παικταρα και 3 επιθετικα χαφ, αντε επιτελους γιατι θα εκανα group στο facebook "Γαμω το 4-5-1"
Typhoon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πολύ δυνατό όντως το ματς, ίσως το καλύτερο μέχρι τώρα...πραγματικά πολύ δυνατές και οι 2 ομάδες. Συμφωνώ με Kaiser ότι οι αναμενόμενοι παίζουν μπάλα μέχρι τώρα, αν και οι Γερμανοί χθες μας απογοήτευσαν και οι Ρουμάνοι σήμερα δίκαια πάνε να μπούνε στο club.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.