Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το football manager, να κερδισουμε το Σββατο γιατι η ομαδα δεν την βλεπω καλα μετα..

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολυ καλο το football manager, να κερδισουμε το Σββατο γιατι η ομαδα δεν την βλεπω καλα μετα..

Τωρα το οτι εγω δεν καταλαβα τιποτα απο αυτη τη δηλωση(?),ειναι ανησυχητικο;:P

Δημοσ.

Κροατία κάνε το θαύμα σου και εγώ υπόσχομαι αύριο να ανάψω μια λαμπάδα στο ύψος του Ίβανσιτς μπας και γίνει το θαύμα και μείνει το γερμανικό παραμύθι απ'έξω....

Άκουγα σήμερα στο ράδιο ότι ο ΟΤΤΟ έφαγε τρελό θάψιμο από τα Γερμανικά ΜΜΕ....Καλά του έκαναν γιατί δεν έκανε μεταγραφές ο χαζός και πήγε την Ελληνική ομάδα μόνο με Έλληνες παίχτες στο Euro. Αν είναι δυνατόν....Ενώ αυτοί οι "ξύπνιοι" έφεραν Γκανέζους, Βραζιλιάνους, Πωλονούς, Ισπανούς μαζί μπας και δούνε προκοπή....

Deutsche Nationalmanschaft κατά τα άλλα....ax0a0x0a0x0a0xa0x0a0x0a0x0ax0a0xa0.

Löw Löw σε παρακαλώ κάνε τον Λούα Λούα τώρα Γερμανό!!!!

Δημοσ.

CensoredX, να σας συστήσω. Από εδώ ο 21century, το πρώτο ανθρώπινο bot. Writes like a bot, thinks like a bot, is treated like a bot. Ποτέ δεν έχει κάνει δεύτερο ποστ σε ένα θέμα, και ποτέ το ποστ που κάνει δεν έχει σχέση με το θέμα. Το ποστ παράγεται αυτόματα από διάφορες λέξεις που σημασιολογικά θα μπορούσαν να έχουν σχέση με το θέμα.

* Μου θύμισε μια ιστορία, κατά την οποία δοκίμαζαν ένα bot (πραγματικό, όχι σαν τον δικό μας), και το ρώτησαν: "Μας έμαθε τίποτα ο Woody Allen σχετικά με το sex;". Το bot επικεντρώθηκε στον χαρακτηρισμό "woody" που δίνεται στο πέος όταν αυτό είναι σε στύση, και άρχισε να αραδιάζει ό,τι ήξερε και δεν ήξερε για την ανδρική στύση!

Δημοσ.

Αυτός ο Μπάστιαν με το γαμάτο επίθετο, είναι μεγάλη παικτάρα και ήθελα ανέκαθεν να του κάνω τρυφερό σεκς.

Αυτόν τον ΠΡΟΔΟΤΗ, το Μ(π)άλακ, -είχε που είχε μοναδικό ελαφρυντικό το ότι παίζει καλά στην εθνική για το έγκλημα που άφησε τη μπάγιερν- τώρα στην τσέλσι τον έχουνε κάνει ανάπηρη μπαλαρίνα. Ανασκολοπισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...