slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Και ναι,η Τουρκία βάζει γκολ και φαίνεται να παίρνει το ματς.Αν δεν ήταν ο βολκάν...
Tuko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γαμάτο ματσάκι, πάθος, δύναμη, αίματα, φάσεις, νικητήριο γκολ στο 92'. Αυτά είναι
sno0py Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 κατα τα αλλα χαλα euro για πολλους φετος τι να πεις....Αν εξαιρεσουμε το χθεσινο κ της Γαλλίας μια χαρα παει το euro..
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κρίμα πάντως για την Ελβετία… τυχεροί πολύ οι Τουρκοι Για την εθνική …. στην ΝΕΤ πριν λίγο κόντεψαν να στήσουν τον Ρεχάγκελ στα πέντε μέτρα…γιατί ξεχνάμε τόσο εύκολα και τα διαγράφουμε όλα? Νομίζω καλά έκανε ο ρεχάγκελ και είπε ότι αν παίζαμε επιθετικά θα τρώγαμε 5 γκολ…την αλήθεια είπε , καμιά απαξίωση προς τους παίκτες, οι παίκτες ξέρουν καλά σε τι κατάσταση είναι, δεν περιμένουν το ρεχάγκελ , άλλωστε κάτι τέτοιο φάνηκε και από τις δηλώσεις Νικοπολίδη. Και αν παίξουμε με τους Ρώσους επιθετικά και φάμε 4αρα μετα τι θα λέμε? Έφταιγε ο Ρεχάγκελ πάλι? Για μένα κανείς δε φταίει…παίζουμε σε μια κορυφαία οργάνωση και χάσαμε 2 – 0 από την Σουηδία. Και λοιπόν? Ίσως αγνοούμε τις συμμετοχές της Σουηδίας στα παγκόσμια κύπελλα και την συμμετοχή της στον τελικό το 1958 με την Βραζιλία. Νομίζω η συμμετοχή μας και μόνο στην διοργάνωση αποτελεί επιτυχία για το επίπεδο των παιχτών και την ιστορία της ομάδας.
vaggelisk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Νομίζω καλά έκανε ο ρεχάγκελ και είπε ότι αν παίζαμε επιθετικά θα τρώγαμε 5 γκολ…την αλήθεια είπε , καμιά απαξίωση προς τους παίκτες, οι παίκτες ξέρουν καλά σε τι κατάσταση είναι, δεν περιμένουν το ρεχάγκελ , άλλωστε κάτι τέτοιο φάνηκε και από τις δηλώσεις Νικοπολίδη. Παντως ο Γιαννακοπουλος στο Mega ειχε αντιθετη αποψη με τον Οθωνα. ΣΙγα, με τη Σουηδια παιζαμε, η Τουρκια και η Νορβηγια ειναι χειροτερες? Απλα δεν του βγηκε το παιχνιδι οπως το ειχε προβλεψει, θα επρεπε να παραδεχτει μεριδιο της ευθυνης. Ετσι οπως το πε ηταν σα να χρεωνε τους παιχτες. Αυτους εχω, αυτο μπορω να παιξω. Δεν ειναι τοσο αμπαλοι πια.
Tuko Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Houston, μη το πάμε και στο άλλο άκρο τώρα. Πάνω στα νεύρα του και την απογοήτευση πέταξε τη 5αρα κλπ. Και εγώ πιστεύω ότι ήταν η πιο εύκολη ομάδα του Ομίλου, στα μέτρα μας εννοώ, και πιστεύω ότι έπρεπε να πιέσουμε ψηλά και λίγο πιο επιθετικό σχήμα. Όταν ο άλλος σου κάνει συνέχεια επίθεση, θα τον κόψεις, 1,2, 5, 10, ε κάποια στιγμή θα σου βγάλει φάση άμα παίζει άμυνα στη περιοχή σου. Τέσπα, θα δείξει, αλλά προέβλεπα αποτυχίες εξ αρχής. Μακάρι να βγω -ούμε λάθος.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Το ότι "δεν θα πάμε", είναι σχεδόν δεδομένο. Άλλωστε στην ψυχολογία περισσότερο μια ζωή βασιζόμαστε ως Έλληνες. Αν αρχίσει στραβά, συνήθως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι, διότι δεν είμαστε "επαγγελματίες". Ή του ύψους, ή του βάθους. Αλλά ΕΙΝΑΙ αυτός λόγος για κράξιμο και βρισίδι ; ΟΚ, συμφωνώ και 'γω ότι "δεν είναι μπάλλα αυτό". Αλλά αν - παρά τις "προβλέψεις" μου, αλλάξουν τα πράγματα και πέσουν με τα μούτρα σε όσα παιχνίδια παίξουν, να δω τί θα πούνε οι "κακές γλώσσες" μετά...
geovard Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ΟΚ, συμφωνώ και 'γω ότι "δεν είναι μπάλλα αυτό". Αλλά αν - παρά τις "προβλέψεις" μου, αλλάξουν τα πράγματα και πέσουν με τα μούτρα σε όσα παιχνίδια παίξουν, να δω τί θα πούνε οι "κακές γλώσσες" μετά... Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να ποντάρει σε αυτή την ομάδα? Καί πότε δηλαδή έπαιξε το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ώστε να ελπίσουμε ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στη συνέχεια?Ας ελπίσουμε τουλάχιστον σε μιά αξιοπρεπή εμφάνιση ώστε να μη διασυρθούμε κοτζάμ πρωταθλητές καί καλά, καί συνεχίσει να μας κράζει ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Η ομάδα μας δεν έχι πυξίδα δεν έχει σύστημα (ή μάλλον έχει σύστημα καί λέγεται περιμένετε εσείς αλλά εγώ δεν παίζω πού να σκάσετε!!!Τσουλάω τη μπάλλα εδώ γύρω στην άμυνα καί δεν σας δίνω να παίξετε εσείς!) Ήταν μέγιστη ντροπή τα σφυρίγματα από όλο το κόσμο νε το άθλιο σύστημα πού έσπαγε νεύρα ακόμη καί από σίδερο να ήταν. Φοβούμαι ότι μπορεί να μην πετύχουμε ούτε γκολ στη διοργάνωση καί θα είναι μιά επανάληψη της τραγωδίας στο μουντιάλ της Αμερικής. Μπορούμε όμως να πάρουμε με μαζική άμυνα ένα 0-0 από τούς Ρώσους γιατί με τούς Ισπανούς θα έχει στριπτήζ. (Μεταξύ μας τώρα κατά βάθος θέλω να διαψευστώ καί να τούς δούμε αύριο μεταμορφωμένους, πράγμα βέβαια πολύ πολύ δύσκολο.Γιατί ρε γαμώτο δείχνει καί ο ίδιος ο Ρεχάγκελ να μην τη πιστεύει την ομάδα.)
Tuko Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εγώ αν ήμουν παίχτης της ομάδας και άκουγα τον Προπονητή μου να λέει ότι αν παίζαμε πιο επιθετικά θα τρώγαμε 5 γκολ από τη Σουηδία θα τα ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΓΡΙΑ. 1) Θα έχανα κάθε σεβασμό απέναντι του. ή 2) Ίσως να έδινα 110% στο επόμενο παιχνίδι αν είχα εγωισμό και αξιοπρέπεια, μόνο και μόνο για να κλείσω στόματα και να τους δείξω ότι έχω @@. Τώρα, τι από τα 2 μπορεί να γίνει (ή και τα 2 μαζί), θα δούμε το Σάββατο. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/201922.html Στήριξη Ζαγοράκη, "βέλη" από Τσιάρτα Παρόντες στο Σάλτσμπουργκ βρίσκονται και μέλη της Εθνικής ομάδας του 2004 που πλέον για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στο νυν ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σε ένα "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους που έκαναν δύο εξ αυτών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Βασίλης Τσιάρτας, ανέλυσαν τις απόψεις τους για το εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής. "Μη φέρνουμε και την καταστροφή. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Τι να κάνουμε; Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από όλους πώς να αντιμετωπίσουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά τα πράγματα, ώστε να διορθώσουμε την κατάσταση στο επόμενο ματς. Εμένα μου φάνηκαν λίγο κουρασμένοι γιατί ήταν πολλές οι φάσεις που έβλεπα να μην έχουμε δυνάμεις να βγούμε πρώτοι στη μπάλα και στην κόντρα. Αμα δεν είσαι, όμως, μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις τι δεν πάει καλά", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του εμφανίστηκε "καυστικός" απέναντι στους δημοσιογράφους: "Τι να πω για το παιχνίδι; Αφού τα είπα όλα από πριν. Ακριβώς όπως σας τα είπα έγιναν. Τους είχατε κάνει θεούς. Τους φουσκώσατε τα μυαλά όταν λέγατε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το 2004. Αφού έχει καλύτερους παίκτες για να παίζει πιο επιθετικά γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει ευκαιρίες;" Ο βετεράνος άσος σχολίασε και τον πρώην προπονητή του, Οτο Ρεχάγκελ: "Με αυτόν τον προπονητή τι να κάνουμε; Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η ισοπαλία. Μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι και του χαλάσει τη συνταγή".
Berolinezos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 To σύστημα του αμυντικού καταστροφικού ποδοσφαίρου με το οποίο κατέκτησε η εθνική μας το πανευρωπαικό πρίν απο 4 χρόνια δέν βγήκε τελικά με ομάδα μέτρια ίσως και λίγο κάτω του μετρίου όπως η Σουηδία. Ίσως να ξαναβγεί με ισχυρότερες αλλά με τους ίδιους παίκτες του 2004 γερασμένους κατα 4 χρόνια να παίζουν ξανά το ίδιο καταστροφικό ποδόσφαιρο όση τύχη και να έχουν πιά όλα έχουν τα όρια τους, θα περιμένουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια με Ρωσία και Ισπανία και θα δούμε.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να ποντάρει σε αυτή την ομάδα?...μα δεν λέω να ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ! ...Το "ν' αλλάξουνε τα πράγματα", το εξήγησα καθώς έγραφα : Να ΤΡΕΞΟΥΝ απλά. Δεν εννοώ να φέρουν ντε και καλά αποτελέσματα. Εσύ δηλαδή αν "σκιστούνε" και παρ' ολ' αυτά τον πιούνε, δε θα πεις " 'νταξει ρε τους μαλάκες, τον ήπιανε γιατί ούτε αθληταράδες είναι, ούτε το ταλέντο έχουνε, ούτε την κατάρτιση - προσπαθήσανε όμως..." ;
izerman76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εγώ αν ήμουν παίχτης της ομάδας και άκουγα τον Προπονητή μου να λέει ότι αν παίζαμε πιο επιθετικά θα τρώγαμε 5 γκολ από τη Σουηδία θα τα ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΓΡΙΑ. 1) Θα έχανα κάθε σεβασμό απέναντι του. ή 2) Ίσως να έδινα 110% στο επόμενο παιχνίδι αν είχα εγωισμό και αξιοπρέπεια, μόνο και μόνο για να κλείσω στόματα και να τους δείξω ότι έχω @@. Τώρα, τι από τα 2 μπορεί να γίνει (ή και τα 2 μαζί), θα δούμε το Σάββατο. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/201922.html Στήριξη Ζαγοράκη, "βέλη" από Τσιάρτα Παρόντες στο Σάλτσμπουργκ βρίσκονται και μέλη της Εθνικής ομάδας του 2004 που πλέον για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στο νυν ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σε ένα "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους που έκαναν δύο εξ αυτών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Βασίλης Τσιάρτας, ανέλυσαν τις απόψεις τους για το εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής. "Μη φέρνουμε και την καταστροφή. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Τι να κάνουμε; Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από όλους πώς να αντιμετωπίσουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά τα πράγματα, ώστε να διορθώσουμε την κατάσταση στο επόμενο ματς. Εμένα μου φάνηκαν λίγο κουρασμένοι γιατί ήταν πολλές οι φάσεις που έβλεπα να μην έχουμε δυνάμεις να βγούμε πρώτοι στη μπάλα και στην κόντρα. Αμα δεν είσαι, όμως, μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις τι δεν πάει καλά", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του εμφανίστηκε "καυστικός" απέναντι στους δημοσιογράφους: "Τι να πω για το παιχνίδι; Αφού τα είπα όλα από πριν. Ακριβώς όπως σας τα είπα έγιναν. Τους είχατε κάνει θεούς. Τους φουσκώσατε τα μυαλά όταν λέγατε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το 2004. Αφού έχει καλύτερους παίκτες για να παίζει πιο επιθετικά γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει ευκαιρίες;" Ο βετεράνος άσος σχολίασε και τον πρώην προπονητή του, Οτο Ρεχάγκελ: "Με αυτόν τον προπονητή τι να κάνουμε; Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η ισοπαλία. Μην μπει κανένα γκολ στο παιχνίδι και του χαλάσει τη συνταγή". Μη χάσει ευκαιρία ο αρχικομπλεξικός ο Τσάρτας να τα χώσει στο Ρεχάγκελ. Και για το 2004 τα ίδια έλεγε, οτι το ταλέντο(!) των ελλήνων παιχτών το πηρε, και πως ο Ρεχάγκελ δε βοήθησε!!! Η Σουηδία δεν ταίριαζε σαν αντίπαλος στην εθνική, γιατί παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου με εμας, και έχει ενα-δυο ποιοτικούς παίχτες που εμείς δεν έχουμε. Πάντως, για τα της πεντάρας, να θυμίσω πως ο Ολυμπιακός έτρωγε 5 στο Τσ.Λιγκ παίζοντας επιθετικά και από τη Ρόζεμποργκ, όχι μόνο τη Ρεαλ. Έφερε αποτέλεσμα μόνο όταν έπαιξε αμυντικά (και θυμίζω πως καλή μπάλα έπαιξε με ομάδες που ανοίχτηκαν - Ρεαλ, Βέρντερ, και χάλια με τη λάτσιο εντος που είχε κλειστεί).
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, αυτοί οι Κροάτες το 'χουν ε. Ξέραμε τι συμμάχους διαλέγαμε.
konnak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Αυτοί οι Κροάτες θα με στείλουν κουβά. Στην πρεμιέρα με τους Αυστριακούς σέρνονταν και σήμερα πετάνε. Εκείνος ο Γιάνσεν είναι για τρελές φάπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.