Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην απορείς καθόλου. Είναι η κλασική νοοτροπία όλοι να κράζουν επειδή χάσαμε. Το ότι το 2004 έγινε κάτι που ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ να ξαναγίνει (τουλάχιστον σύντομα) δε τους λέει τίποτα πλέον.

Καλώς ή κακώς αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδος μας. Σε κανέναν δεν άρεσε που χτες παίζανε πασούλες στο κέντρο για να περάσει η ώρα ή για να ανοιχθεί η άμυνα των Σουηδών.

Αν βέβαια η τακτική έπιανε, τώρα θα μιλάγαμε για μεγάλη επιτυχία για σκακιέρες, στρατηγούςκτλ.

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

KOΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :P.

Παιδια, χωρις πλακα τωρα...Δεν περιμεναμε να δουμε μια ομαδα που να βγαζει φωτιες στην επιθεση. Ο Οtto ήθελε να το παιξει με αντεπιθεσεις όπως πάντα και επαιζε πασουλες στην αμυνα για να βγουν να πιεσουν οι Σουηδοι. Ελα ομως που το ξερανε το κολπο και δεν τσιμπησανε.

Επομενως εγω αυτο που του προσαπτω ειναι το εξης : Αφου βλεπεις ρε φιλε οτι δεν τσιμπανε και χαραμησες ενα ημιχρονο (δεκτο αυτο), μπες στο δευτερο ημιχρονο με δευτερο επιθετικο και παιξε με κατω τη μπαλα όπως επαιξες στην Τουρκια και τη Νορβηγια.

Επισης, πως θες να παιξεις με αντεπιθεσεις όταν εχεις στο δεξι ακρο το Χαριστεα? Εκει θες ενα γρηγορο παιχτη να βγαζει την ομαδα μπροστα. Ο Χαριστεας ειναι κλασσικος φορ περιοχης να παρει καμμια κεφαλια, οχι αυτος που θα σου κανει τις κουρσες.

Δεν μπορει να ειμαστε παντα τοοοοσο τυχεροι....

Δημοσ.

Εγω ξερω πως αν ο Καραγκουνης ειχε δει/ακουσει τον Κατσουρανη στη φαση που εβγαινε μονος του απο δεξια παλι ολοι σημερα θα ακουγαμε και θα λεγαμε για "Τιτανια νικη και Ολυμπια καρδια των Πρωταθλητων" οποτε ας μη λεμε οτι θελουμε:P

Δημοσ.
Εγω ξερω πως αν ο Καραγκουνης ειχε δει/ακουσει τον Κατσουρανη στη φαση που εβγαινε μονος του απο δεξια παλι ολοι σημερα θα ακουγαμε και θα λεγαμε για "Τιτανια νικη και Ολυμπια καρδια των Πρωταθλητων" οποτε ας μη λεμε οτι θελουμε:P

ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήτανε πατίνι.

Δημοσ.

ότι και να λέτε για τον Όττο , Ρώσοι και Ισπανοί θα μας σκίσουν τον πάτο

…αφού δεν ξέρουν τόπι τα παιδιά

Δημοσ.

Ειδικά με Ισπανία θα δούμε άγριο σεξ

Υπόθεση Κεντέρη και άρσης βαρών θυμίζει η εθνική .

Τι να υποθέσουμε άλλο(?) από την στιγμή που μόλις πήραμε το κύπελο και μετά, ούτε μουντιάλ καταφέραμε να πάμε ούτε γκολ όπως όλα δείχνουν θα βάλουμε στο Euro.

Θα φάνε τις καρπαζιές τους κι θα γυρίσουν πίσω.

Εγω ήδη απολαμβάνω το θέαμα των μεγάλων ομάδων και δεν ασχολούμαι πια με την εθνική.

ps. LooooOOOOOOOOoooooooL FilipposMD καλό...

Δημοσ.
Επισης, πως θες να παιξεις με αντεπιθεσεις όταν εχεις στο δεξι ακρο το Χαριστεα? Εκει θες ενα γρηγορο παιχτη να βγαζει την ομαδα μπροστα. Ο Χαριστεας ειναι κλασσικος φορ περιοχης να παρει καμμια κεφαλια, οχι αυτος που θα σου κανει τις κουρσες.

Δεν μπορει να ειμαστε παντα τοοοοσο τυχεροι....

Συμφωνω απολυτα!

Γενικα και οι Σουηδοι χτες δεν παιξανε καμια μπαλαρα, πιστευω περιμενανε την Ελλαδα πολυ καλυτερη. Μεχρι το 30 ηταν αρκετα μουχλιασμενοι, οταν ειδαν οτι δεν μπορουμε να βγουμε με καλες προυποθεσεις μπροστα και προσπαθουσαμε να κερδισουμε στην καλυτερη ενα κορνερ, πιεσαν και καταφεραν το αυτονοητο.

Μου φανηκε οτι διναμε στο δικο μας μισο πολυ χωρο στους Σουηδους, δεν μαρκερναμε παρα μονο οταν φτανανε λιγο πιο εξω απο την περιοχη (εκτος του Καραγκουνη που ετρεχε σαν σκυλος και απο μενα για αλλη μια φορα εχει κερδισει μεγαλο respect).

Η πικρα δεν ειναι το αποτελεσμα και προσωπικα δεν περιμενα να κατεβουμε και να παιξουμε τρελη μπαλαρα. 2-1 ειχα παιξει την Σουηδια να κερδισει (και 3-1 να κερδισει η Ισπανια, αλλα μπηκε στο 90+ γκολ σε λαθος ματς). Απλα χτες το ματς μου θυμησε Εθνικη Ελλαδος στο Μουντιαλ του '94 (φοβισμενοι παιχτες και καμια ουσια στο παιχνιδι, απλα να τελειωσει το ματς απο το 10')και με πικραινει το πισογυρισμα. Ουτε η Αυστρια εχει ομαδα, ουτε η Ελβετια, απο μας πιστευω πολυ πιο χαλια υλικο εχουν, αλλα σταθηκαν στο υψος τους και παιξανε οσο μπορουσαν γιατι στην τελικη 11vs11 παιζουν.

Δημοσ.
εδώ η Ιταλία και έφαγε 3αρα.

Με την διαφορα οτι επι 35' στο Β ημιχρονο επαιξε μπαλαρα και με επεισε οτι κερδιζει Γαλλια-Ρουμανια

Μπορεις να το πεις για την Ελλαδα αυτο?

Δημοσ.

Πριν 4 χρόνια κανείς δεν έλεγε για θεαματικές στρατηγικές κτλ.Μάλιστα,κανείς δεν πίστευε πως το πήραμε.Κ εγώ συμφώνω με πολλούς οτι ήταν θέμα τύχης.Εάν αποδείξει ο Οτο το αντίθετο τώρα τότε θα μιλάμε οτι δεν ήταν τύχη!

Δημοσ.

Παλι ontopic θα ειμαι, αλλα ξαναποσταρω τη φωτο για το WashCloud που τη ζητησε μεγαλύτερη. aaaaxxxgz4.th.jpg

Εψαξα ολο το νετ αλλα δεν καταφερα να τη βρω σε καλυτερη αναλυση... Μα καλα αυτοι οι Σουηδοι μια φωτογραφικη με 8+ Μegapixel δεν εχουν; Εκτος και αν εχουν πηξει στα ξανθα και δεν τους κανει πια αισθηση...

Offtopic: O Ρεχαγκελ επρεπε να φυγει το 2004 και να ερθει καποιος να κανει την ανανεωση, η ομαδα τα εφτυσε μετα το 70. Τοσοι νεοι εμειναν εξω ειτε δεν κληθηκαν καθολου. Που πας με Αντζα και Δελλα; μηπως θα παιξουν πολυ ακομα; Γιατι εμειναν εκτος Νινης, Παπασταθοπουλος, Α.Παπαδοπουλος;

Απο τη στιγμη που πηγαμε ετσι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να στηριξουμε την προσπαθεια της ομαδας.

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ τρώει πάγκο ο Σαλπιγγίδης τι λέμε τώρα...

έχω βαρεθεί να βλέπω τον Αχρισθέα βασική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...