Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοκοποιηση του ποδοσφαιρου

ντρεπομαι που παιζουμε ετσι

οπως ντρεπομουν και δεν πανηγυρισα το 2004

αυτο που ειχε γινει γινεται μια καθε 1000000000000000000 χρονια

αμφιβαλω αν υπηρξε ανθρωπος που να κατορθωσε να δει απο τα dvd του χελακη καποιο αγωνα μας σε επαναληψη

ισως αποτελει χειροτερο βασανιστηριο και απο αυτα στο Κουρδιστο πορτοκαλι

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Bρηκα αλλη χαρισμα σας οι προηγουμενες amanvq4.jpg

:-)

χαχαχαχαχαχχα ....ΑΠΑΙΧΤΟΣ ! (....και πολύ αλήτης όμως, γιατί αν κλικάρεις για ζουμ παίρνεις τον πουλ :P )

...Χαλαρώστε, καιρός ήταν να απομυθοποιηθεί και επίσημα η εθνική.

Στο κάτω-κάτω τί έγινε. Πριν 4 χρόνια κάναν το ΘΑΥΜΑ, παίζοντας αυτό που παίξανε.

Σιγά μη πιστέψατε ότι γίναμε και μπαλαδόροι αθληταράδες εν Ελλάδι εν μία νυκτί.

Παίξανε, τ' αξίζανε, τους έκατσε, το πήρανε, μας χάρισαν απίστευτες/όμορφες/αξέχαστες στιγμές.

Τί διάλο θέλατε και τον ανεβάσατε τον πήχυ.

Οπότε να τους θυμάστε για το ηρωιλίκι τους. Που δεν ήταν και λίγο.

Και τον Ρεχάγκελ. Τί τον παίρνετε τόσο στην μπροστινέλλα.

Πείτε ένα "ευχαριστούμε Όττο για τότε, αλλά πάνε σπίτι πια". Όχι να γαμωσταυριδιάζετε κάποιοι (..εκτός κι αν είναι που χάσατε κα'να bet :P).

Μια χαρά ο άνθρωπος. Κι η εικόνα είναι που περνάει ο άλλος που μετράει πολύ. Νιώθατε ποτέ με τον Ρεχάγκελ "...όχι την πίστη μου, είμαστε από χέρι καμμένοι ! " ;.

Σιγά.

Πάντα ελπίζατε.

Χαλαρώστε με τις "προσδοκίες" σας (ακόμα κι αν αυτές είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση), και στηρίχτε τους. Και ξαναβάλτε τους εκεί που τους αξίζει : Στην προσπάθεια.

Δημοσ.

Ρε παλικάρια, χαλαρώστε. Ένα παιγνίδι χάσαμε. Στο τέλος των ομίλων το ξανασυζητάμε για τον Ρεχάγκελ και τους παίχτες.

Εγώ δεν περιμένω και πολλά πράγματα. Υπάρχει σοβαρό θέμα στα τρεξίματα, φαινόταν και στα φιλικά. Με τον τρόπο που παίζουμε, πρέπει να ήμαστε τουλάχιστον ικανοί να βγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα. Αν δεν συμβαίνει ούτε αυτό, νίκη δεν παίρνουμε.

Υ.Γ. Είμαι λιγάκι εμπαθής, αλλά αυτός ο τροχονόμος που έχουμε για τερματοφύλακα γιατί πρέπει να παίζει σαν χεσμένος?

Δημοσ.

ας ηττηθούμε , αλλά ας έχουμε προσπαθήσει πρώτα λίγο ρε μάγκες.

Τέτοιο ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , τέτοια τακτική αλά πεσέιρο με σύστημα 11-0-0 και γιόμες , τέτοιο απίστευτο θράσος των αμυντικών να αλλάζουνε πάσες για κανά 10λεπτο μόνοι τους λες και κερδίζουμε , δεν τα είχαμε δει ποτέ απο την Εθνική.

Λές και είχαμε πολλές απουσίες και παίζαμε με την μεικτή Σύμπαντος. Για τέτοιο φόβο ο Ρεχάγκελ ενώ έχουν αποδείξει οτι μπορούν να παίξουν επιθετικά και ωραίο ποδόσφαιρο στο παρελθόν και με επιτυχία.

Κάποια στιγμή έλεγα ας το βάλει η Σουηδία γιατί είναι κακοποίηση του ποδοσφαίρου να πέρναμε αποτέλεσμα έτσι. Παίξτε λίγο μπάλα , τρέξτε λίγο , κάντε 3-4 ευκαιρίες και ας φάτε 3. Τουλάχιστον προσπαθήστε...

Δημοσ.

Υ.Γ. Είμαι λιγάκι εμπαθής, αλλά αυτός ο τροχονόμος που έχουμε για τερματοφύλακα γιατί πρέπει να παίζει σαν χεσμένος?

Bασικά είσαι λιγάκι βάζελος.

Έλα να παίξεις εσύ τέρμα, με στόπερ τον Δέλλα και σέντερ μπάκ Άντζα - Κυργιάκο και θα σου πώ εγώ πόσο χεσμένος θα είσαι, με άμυνα σε αργή κίνηση που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Ιμπραΐμοβιτς.

Στη τελική, στο τετ α τετ ο τροχονόμος την έβγαλε τη φάση.

Μετά οι άλλοι δεν μπόρεσαν να τη διαολοστείλουν τη μπάλα, αν και υπάρχει επιθετικό, αλλά τεσπα.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Δημοσ.

Μπα μια χαρα τα λεει για τον κουνελα (και δεν ειμαι ουτε Βαζελος ουτε Χανουμι). Στην φαση του 2ου γκολ ηταν απλα για κλαματα. Αντι να πηδηξει και να την στειλει στο διαολο με γροθιες παρακολουθουσε τον Σουηδο να περνει την κεφαλια. Εκανε και μια καταπληκτικα ακυρη εξοδο στο υψος της μεγαλης περιοχης, που αν ηταν κανας που να ξερε μπαλα και οχι ο ξυλοκοπος του ΙΚΕΑ θα κανε 3 τα τεμαχια. Ο Κυριακος επαιξε παρα πολυ καλα χτες (με εξαιρεση την φαση του πρωτου γκολ) αρα τσαμπα το κραξιμο για το slow motion γιατι το παλικαρι εκανε κατι τρελα κατοσταρια. Μαζι με τον Καραγκουνη ηταν οι μοναδικοι που πραγματικα προσπαθησαν (ισως και λιγο ο Σαμαρας), οι υπολοιποι απλα κομπαρσοι στο show.

Ειδα και την Ισπανια χτες και πραγματικα απορω τι θα γινει στο μεταξυ μας ματς. Βγαιναν 3-4 στην κοντρα επιθεση σε κλασμα δευτερολεπτου.

Δημοσ.
Ρε παλικάρια, χαλαρώστε. Ένα παιγνίδι χάσαμε. Στο τέλος των ομίλων το ξανασυζητάμε για τον Ρεχάγκελ και τους παίχτες.

Θα συμφωνήσω. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Έλα να παίξεις εσύ τέρμα, με στόπερ τον Δέλλα και σέντερ μπάκ Άντζα - Κυργιάκο και θα σου πώ εγώ πόσο χεσμένος θα είσαι, με άμυνα σε αργή κίνηση που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Ιμπραΐμοβιτς. Στη τελική, στο τετ α τετ ο τροχονόμος την έβγαλε τη φάση. Μετά οι άλλοι δεν μπόρεσαν να τη διαολοστείλουν τη μπάλα, αν και υπάρχει επιθετικό, αλλά τεσπα. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Αν και διαφωνούμε στα ομαδικά, θα συμφωνήσω. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει ο Ότο να διορθώσει την κίνηση στην άμυνα (χλωμό το κόβω), αλλά αν παίξουμε έτσι και με τους Ισπανούς, μας βλέπω να ρουφάμε την 6άρα και να φεύγουμε τρέχοντας....

Δημοσ.

Παιδιά, μη λέτε ότι θελέτε τώρα. Όχι να τα ρίχνουμε και στο Νικοπολίδη για τα γενικά χάλια της ομάδας. Και στα 2 γκολ η άμυνα ήταν ανύπαρκτη, ειδικά στο 2ο που ήταν 5 παίχτες απο τη 1 μεριά και ο άλλος έκοβε πίσω αμαρκάριστος.

Επίσης, μπορεί να μην είχαμε ποτέ ομαδάρα, αλλά μην ακούω ότι δε μπορούμε να κοντράρουμε τους Σουηδούς που τους κάναμε ομαδάρα έτσι που κατεβήκαμε χεσμένοι. Όχι και έτσι δηλ, ήμαρτον.

Τέλος, επειδή είμαστε και χώρα ψυχολογίας και οι Ρώσοι θέλουν με νύχια και με δόντια το παιχνίδι, πάμε να αρπάξουμε 3αρα+ αν παίξουμε πάλι έτσι. Είναι 2-3 ταχύτητες πιο πάνω από τους Σουηδούς, ελπίζω μόνο να κάνουν κανα λάθος νωρίς μπας και βάλουμε γκολ και ανέβουμε ψυχολογικά..

Υ.Γ Μου άρεσε το σχόλιο του Ζαγοράκη στο αερόδρομιο απευθυνόμενος προς τους παίχτες "Παιδιά, τη μπάλα κάτω, έτσι ;; "

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα σκεφτόταν "ε, τους μαμάκες, δε με ακούνε καθόλου"

Υ.Γ 2 - Πραγματικά οι Ισπανοί, μόλις έκαναν λάθος στο κέντρο οι Ρώσοι, έβγαινε μπουλούκι στην αντεπίθεση, σε 1 φάση νομίζω 5-6 Ισπανοί βγήκαν (!)

Δημοσ.
Οπότε, θα τον ξεσκίζουμε στις ήττες και θα τον θεοποιούμε στις νίκες. Ακόμα κι αν αυτό γίνεται μέρα παρά μέρα, αν κατάλαβα καλά.

Δεν ξέρω τι να πω γι'αυτό. Ή μάλλον ξέρω...

Oχι, θα του λεμε μπραβο στις νικες και θα του λεμε "τι εφταιξε" στις ηττες ακομα και αν γινεται μερα παρα μερα. Γιατι σε αυτη την κωλοχωρα πρεπει μια ζωη να θεοποιουμε ή να δαιμονοποιουμε?

Εδω δεν το εχω κανει για τον Ζοτς, θα το κανω για τον Ρεχαγκελ?

Δεν γινεται να χανει και να λεμε "Ναι αλλα το 1678 στην Μολδοβλαχια η φατρια του Λασκαρατου" οπως δεν γινεται να κερδιζει και να λεμε "Γιατι ομως το πλαγιο στο 65' το εκτελεσε ο Γκεκας και οχι ο Γιουρκας που εχει δυνατα πλαγια"

Και φυσικα καθε κριτικη φιλαθλου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ γινεται εκ των υστερων. Αλλιως δεν θα ηταν φιλαθλος, θα ηταν προπονητης. Κριτικη μπορεις να κανεις στο αποτελεσμα μια χαρα, απλα δεν μπορεις να διορθωσεις τα πραγματα, οπως κανεις κριτικη σε ενα αμαξι χωρις να εισαι μηχανολογος

Δημοσ.

Εσύ μπορεί να μην το κάνεις Kaizer, αλλά όσοι μίλησαν πριν από σένα ήταν λίγο ακραία επιθετικοί. Και κάτι μου λέι ότι μέχρι προχθές, λέγαν άλλα.

Τες πα. Καλημέρα.

Δημοσ.
Εσύ μπορεί να μην το κάνεις Kaizer, αλλά όσοι μίλησαν πριν από σένα ήταν λίγο ακραία επιθετικοί. Και κάτι μου λέι ότι μέχρι προχθές, λέγαν άλλα.

Τες πα. Καλημέρα.

+1

Καλημέρα

Δημοσ.

Eγω παιδιά πάντως δεν έχω ξενερώσει ακόμη απο το 2004!

Μακάρι να ζήσουν τέτοιες στιγμές τα παιδιά μας.

Τώρα τι ομάδα είχαμε κα ιέχουμε το ξέρουμε μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μάυρο...

Δημοσ.
Eγω παιδιά πάντως δεν έχω ξενερώσει ακόμη απο το 2004!

Μακάρι να ζήσουν τέτοιες στιγμές τα παιδιά μας.

Τώρα τι ομάδα είχαμε κα ιέχουμε το ξέρουμε μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μάυρο...

εδώ η Ιταλία και έφαγε 3αρα.

ξέραμε τι όμάδα είχαμε , απορώ πως κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα...τεσπα νομίζω κακώς πολύ κακώς θεοποιήσαμε το 2004 αυτούς τους παίκτες και αυτήν την ομάδα

Δημοσ.

Δεν ξενερο..δεν ξενερονουμε ποτε!!!

Σηκωσετο το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!

Ελλας!!!!

Ξεχασμένος απο το Εuro του 2004 μην με παρεξηγειτε...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...