Houston Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εχω την αίσθηση όμως ότι η εθνική μας ήταν χειρότερη από τα προκριματικά
kyrnikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Θεωρώ ότι ήταν λάθος το στήσιμο της ομάδας. Αφενός μεν γιατί η Σουηδία δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη ομάδα από Τουρκία, Νορβηγία που αντιμετωπίσαμε στα ίσα στα προκριματικά. Αφετέρου γιατί ούτε καν αντεπιθέσεις προσπαθήσαμε να βγάλουμε. 10 πάσες στο κέντρο χωρίς πίεση και μετά γιόμα στο πουθενά? Δεν παίξαμε έτσι το 2004 αλλά με αντεπιθέσεις από τα πλάγια. Μάλλον τυχεροί ήμασταν που δεν φάγαμε παραπάνω γκολ. Μήπως πολύ απλά δεν μπορούσαμε να τους παίξουμε στα ίσα ; Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι ήταν ξεθεωμένοι ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 έχουμε δει και χειρότερα πάντως στα 2 τελευταία φιλικά
livewire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Οπότε δεν υπάρχει μέση λύση. Ούτε μπορεί να γίνει κριτική. Έχει μπει μέσα σε μια γυάλα, ψηλά σε μια προθήκη και ντροπή αν κοιτάζουμε το παρόν... Αυτό ακριβώς είναι που εννοώ..., ότι υπάρχει μέση λύση. Το να χάσουμε 2-0 από μια μέτρια Σουηδία, σε μια κακή βραδιά των, έτσι κι αλλιώς, γαμομέτριων(συνολικά) Ελλήνων παικτών, θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη νηφαλιότητα. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σε ένα ανοιχτό φόρουμ. Έτσι παίζαμε και τότε. Τα ίδια λάθη έκανε. Και αν έβαζε 2 αντί για 3 σέντερ μπακ, θα παίζαμε αξιοπρεπές ποδόσφαιρο, είμαι βέβαιος :Ρ Εγώ πάντως, μέχρι στιγμής, βλέπω τη χειρότερη ποιοτικά διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων, που μπορώ να θυμηθώ. Οι περισσότερες ομάδες έχουν τα δικά μας χάλια.
raven3x7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μήπως πολύ απλά δεν μπορούσαμε να τους παίξουμε στα ίσα ; Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι ήταν ξεθεωμένοι ; Όχι, συμφωνώ και εγώ. Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν(Καραγκουνης, Γκεκας τουλάχιστων.)
raven3x7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως, μέχρι στιγμής, βλέπω τη χειρότερη ποιοτικά διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων, που μπορώ να θυμηθώ. Οι περισσότερες ομάδες έχουν τα δικά μας χάλια. Δεν έχεις και άδικο.
geovard Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παιδιά ψυχραιμία.Μέχρι το 10-0 τού μουντιάλ της Αμερικής έχουμε καιρό ακόμη.Τρείς αγώνες τότε τρείς καί τώρα.Θυμίζω τότε από Αργεντινή 4-0 από Νιγηρία 2-0 από Βουλγαρία ταρίφα πάλι 4-0. Καί είναι πολύ ορατός αυτός ο κίνδυνος γιατί γκολ δεν βάζουμε με τίποτα καί γιατί η άμυνα άρχισε να μπάζει. Πολύ φοβισμένο είδα από την αρχή τον Άντζα.Ο Κατσουράνης ήταν τελείως αρνητικός ο Μπασινάς σαν να έκανε αγγαρεία, ο Τοροσίδης μακριά από τη σταθερά καλή απόδοσή του καί ο Χαριστέας φιλότιμος αλλά πολύ πολύ λίγος.Σεϊταρίδης απαράδεκτος γιά μένα. Στο δεύτερο γκολ ο Νικοπολίδης δεν βοήθησε καθόλου καί κόλλησε καί αν εξαιρέσει κανείς τον Κυργιάκο πού στην ουσία πάλευε μόνος, η Εθνική ήταν γιά τα πανηγύρια.Με συνταγές 2004 καί με γερασμένη την ομάδα καί χωρίς Τσάρτα, Καψή, Βρύζα πού αποχώρησαν δεν πας πουθενά.
Erwdios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Soccernet: "Οι Σουηδοί... βύθισαν τους Έλληνες στη μελαγχολία. Πάλι καλά για το ποδόσφαιρο! Το να παίζεις αμυντικά δεν είναι κακό, αλλά να κάθεσαι πίσω σε όλο το παιχνίδι, όπως έκανε η Ελλάδα, αποτελεί έγκλημα!". Corriere dello Sport: "Η Σουηδία 2-0 την Ελλάδα στο χειρότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Η Ελλάδα έπαιξε με... συνταγή 2004, αλλά απέτυχε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε". Αυτοί οι τίτλοι με εκφράζουν απόλυτα. Τέσσερα χρόνια μετά, κατεβήκαμε να παίξουμε περισσότερο κατενάτσιο κι από το 2004. Τέσσερα χρόνια μετά, οι Ολλανδοί σχεδίασαν μία επιθιτικογενή ομάδα κι εμείς πήγαμε πρόσω...όπισθεν. Άξιοι της μοίρας μας πλέον και όπως και να 'χει, είναι λίγο ξενέρωμα να βλέπεις ποδόσφαιρο, χωρίς να συμμετέχει η ομάδα που υποστηρίζεις. Αυτό το λέω, γιατί δεν μας βλέπω να προκρινόμαστε...
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Και λίγα λένε, εδώ γιούχαρα απο το σαλόνι μου.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Όχι, συμφωνώ και εγώ. Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν(Καραγκουνης, Γκεκας τουλάχιστων.) Διαφωνώ για Καραγκούνη. Απ' τη βασική 11άδα νομίζω ήταν ο μόνος που το πάλεψε, γι' αυτό και τα έφτυσε στο τέλος, εκτός κι αν είχε κάποιο τραυματισμό. Κατά τ' άλλα, λάθη έκαναν και ο προπονητής και οι παίκτες, πολλά λάθη, αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι δεν δείξαμε καθόλου τσαμπουκά, παίξαμε πολύ φοβισμένα απ' την αρχή.
geovard Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Λοιπόν αν δεν προκριθούμε(το πιό πιθανό) ας υποστηρίξουμε όλοι Πορτογαλία γιατί έστω καί μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη γιά το κύπελο πού "κλέψαμε". Καί απορώ πως στο διάβολο νικάμε τα τελευταία χρόνια τούς Πορτογάλους όταν ποδοσφαιρικά είναι μπροστά από μας έτη φωτός.Μάλλον το τσούκου τσούκου σύστημα φταίει.Αλλά μας πήραμε όλοι χαμπάρι καί θα έχει πολλά ξεβρακώματα στο μέλλον! Καί κάτι ακόμη. Διαφωνώ με όσους λένε κάτω τα χέρια από τον Ρεχάγκελ καί ότι περίπου απαγορεύεται η κριτική.Αυτό είναι λάθος.Εμείς περιμένουμε από πρωταθλητές Ευρώπης αν όχι να ανέβουν επίπεδο τουλάχιστον να κρατήσουν το ίδιο καί όχι να μας πισωγυρίζουν. Η Σουηδία αν δεν κάνω λάθος είχε να μας νικήσει κάπου μισό αιώνα καί μας νικάει τώρα πού υποτίθεται ανεβήκαμε σκαλιά? Γιά γέλιο!! Ο μικρός μου γυιός κοίταζε τηλεόραση τη στιγμή πού οι αμυντικοί μας έπαιζαν αυτές τις παράλληλες πάσες καί δεν προχωρούσαν μπροστά καί σε κάποια στιγμή με ρώτησε.Μπαμπά γιατί η Ελλάδα δεν θέλει να βάλει γκολ????
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γιά γέλιο!! Ο μικρός μου γυιός κοίταζε τηλεόραση τη στιγμή πού οι αμυντικοί μας έπαιζαν αυτές τις παράλληλες πάσες καί δεν προχωρούσαν μπροστά καί σε κάποια στιγμή με ρώτησε.Μπαμπά γιατί η Ελλάδα δεν θέλει να βάλει γκολ???? Απο μικρό και απο τρελό...
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Η Σουηδία αν δεν κάνω λάθος είχε να μας νικήσει κάπου μισό αιώνα καί μας νικάει τώρα πού υποτίθεται ανεβήκαμε σκαλιά? Μα δεν υποτίθεται ότι ανεβήκαμε σκαλιά... Η σημερινή εθνική ΔΕΝ είναι η εθνική του 2004. Έχουν φύγει αρκετοί και όσοι έχουν μείνει από τότε δεν είναι πλέον τόσο φορμαρισμένοι. Αυτό φάνηκε και στα προκριματικά όταν με το ζόρι κερδίζαμε κάτι Μάλτες... Όσο για τους πορτογάλους, στα 4 τελευταία ματς που παίξαμε εναντίον τους, μόνο στο τελικό του 2004 θυμάμαι να ήταν καθαρά ανώτεροι μας, χωρίς να υπονοώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Bougas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γιά γέλιο!!Ο μικρός μου γυιός κοίταζε τηλεόραση τη στιγμή πού οι αμυντικοί μας έπαιζαν αυτές τις παράλληλες πάσες καί δεν προχωρούσαν μπροστά καί σε κάποια στιγμή με ρώτησε.Μπαμπά γιατί η Ελλάδα δεν θέλει να βάλει γκολ???? καλά καλά,αυτά τα "μου είπε ο θείος μου","μου είπε ο γιός μου" και "μου είπε ο ξάδερφος του μπατζανάκη μου" κτλ έχουνε καταντήσει γραφικά.εμένα ο 3χρονος γίος μου τώρα τελευταία προβληματίζετε με τον πληθωρισμο και μου κάνει συνέχεια ερωτήσεις.... τέσπα,μου άρεσε το πρωτοσέλιδο ιταλικής εφημερίδας: Gazzetta dello Sport (Ιταλία): "Ο Ιμπραΐμοβιτς τιμώρησε την αντιποδοσφαιρική Ελλάδα. και ρωτάω και εγώ,απο πότε μιλάνε για αντιποδόσφαιρο οι ιταλοί;
geovard Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 καλά καλά,αυτά τα "μου είπε ο θείος μου","μου είπε ο γιός μου" και "μου είπε ο ξάδερφος του μπατζανάκη μου" κτλ έχουνε καταντήσει γραφικά.εμένα ο 3χρονος γίος μου τώρα τελευταία προβληματίζετε με τον πληθωρισμο και μου κάνει συνέχεια ερωτήσεις.... Έχεις κάποιο λόγο να αμφιβάλλεις? Εμένα ο γυιός μου είναι έξι χρονών καί απλά έκανε αυτή την αφελή ερώτηση γιατί έτσι τού ήρθε. Εσένα ο γυιός σου μπορεί να είναι παιδί θαύμα καί να λύσει το οικονομικό ζήτημα της χώρας μέχρι τα δέκα του.Να ζείς να τον χαίρεσαι λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.