Προς το περιεχόμενο

Euro 2008

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 993
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι να πάψει πλέον η ασυλία και να αρχίσει το κράξιμο μπας και ξυπνήσουμε το Σάββατο. Οι ελπίδες υπάρχουν ακόμα για πρόκριση.

Πιστεύω να θυμάστε τα δύο φιλικά που έδωσε η Ελλάδα πριν το euro... Εάν τους είχαν κράξει τότε ίσως να μην είχαμε τα σημερινά.

Δημοσ.
Αν δεν παίζαμε το πρώτο ημίχρονο έτσι όπως το παίξαμε τότε στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα ήταν 5-0 υπέρ των Σουηδών.
αυτη ειναι η δηλωση, τωρα τι θελει να πει ο ποιητης...
Δημοσ.
Παλικαρι μου, ενταξει, τον ευχαριστουμε και θα τον ευχαριστουμε αιωνια για το 2004. Τωρα μπορει?Αν δεν μπορει, τι το παιδευει? Γιατι αποτι καταλαβα σημερα χασαμε απο την ΣΟυηδια δεν κερδισαμε την Πορτογαλια στην πρεμιερα του 2004. Εσυ οταν κανεις μια δουλεια καλα και παρεις ενα μπονους μετα περιμενεις μπονους ακομα και αν κωλοβαρας?

Αν αλλαξει τροπαρι και με Ρωσια και νικησουμε, γιασαν του μαγκα. Αλλα σημερα κατεβηκε με το μυαλο στο Ντα Λουζ και τον ηπιαμε αλυγιστο

Οπότε, θα τον ξεσκίζουμε στις ήττες και θα τον θεοποιούμε στις νίκες. Ακόμα κι αν αυτό γίνεται μέρα παρά μέρα, αν κατάλαβα καλά.

Δεν ξέρω τι να πω γι'αυτό. Ή μάλλον ξέρω...

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
Δημοσ.

Λοιπον, πραγματι την εκανε αυτη την απαραδεκτη δηλωση. Μα καλα, δεν καταλαβαινει οτι ετσι υποτιμαει τους παιχτες του και τους γαμαει την ψυχολογια?

Ειναι σαν να τους λεει "ειστε κουτσοι, γιαυτο καντε πως ειστε η βεροια στο ελληνικο πρωταθλημα μπας και πιασουν τα ευχελαια ολης της Ελλαδας και παρουμε κανα βαθμο".

Ποτε δεν τον θεοποιησα αλλα και τα αποψινα δεν τα περιμενα να πω την αληθεια μου.

Το οτι ο καρα ειχε διπλωσει στα 2 απο το 70 και ο αθεοφοβος δεν εκανε ποτε τριτη αλλαγη, πως θα το δικαιολογησει?

Δημοσ.
Οπότε, θα τον ξεσκίζουμε στις ήττες και θα τον θεοποιούμε στις νίκες. Ακόμα κι αν αυτό γίνεται μέρα παρά μέρα, αν κατάλαβα καλά.

Δεν ξέρω τι να πω γι'αυτό. Ή μάλλον ξέρω...

Οπότε δεν υπάρχει μέση λύση. Ούτε μπορεί να γίνει κριτική. Έχει μπει μέσα σε μια γυάλα, ψηλά σε μια προθήκη και ντροπή αν κοιτάζουμε το παρόν...

Δημοσ.

Μας νικησε μια χωρα που ειχε βγαλει την Αλεξανδρα Μασχαλιδου πιο σεξυ γυναικα της χρονιας.

Αυτη ειναι η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου... :lol:

Oμαδα, κατοπιν 1935μ.Χ., που παιζει με πασουλες στην αμυνα στο 20', αξιζει να χασει 10-0.

Δημοσ.
Παλικαρι μου, ενταξει, τον ευχαριστουμε και θα τον ευχαριστουμε αιωνια για το 2004. Τωρα μπορει?Αν δεν μπορει, τι το παιδευει? Γιατι αποτι καταλαβα σημερα χασαμε απο την ΣΟυηδια δεν κερδισαμε την Πορτογαλια στην πρεμιερα του 2004. Εσυ οταν κανεις μια δουλεια καλα και παρεις ενα μπονους μετα περιμενεις μπονους ακομα και αν κωλοβαρας?

τι θες ρε φίλε να σου κάνει και ο Ρεχαγκελ?

και ποιος θες να αναλάβει?

γιναμε όλοι προπονητές...

Δημοσ.

LIVEWIRE νομιζω οτι οι περισοτεροι κριτες του ρεχαγκελ ειναι εναντιον του απο την αρχη, Γισ μενα προσωπικα οπως σου αναφερα και πριν θα προτιμουσα εναν ποιο λογικο προπονητη που να παιζει ποιο νορμαλ και ευχαριστο ποδοσφαιρο και ας μην περναμε ποτε το ευρο και ας μην νικουσαμε συνεχεια (ετσι και αλλοιως δεν ειναι η πραγματικη αξια μας για τετοιες προσδοκιες). Θα μου πεις βεβαια, αν ενας τετοιος προπονητης δεν φερει αποτελεσματα και αυτος θα δεχεται κριτικη και θα κινδινευει να απολυθει.

το ιδιο γινοτανε και με τον φερερ, το παλικαρι (απο την αναποδη) εκανε ΤΙΣ ανωμαλιες και ομως επειδη καμια φορα του βγενανε και ηταν και ισπανος, τον ειχανε βαφτισει και αυτον καθηγητη και μαστορα. Ομως υπηρχαν και πολοι ανθρωποι που εβλεπαν πως με τα κοληματα του κοντεψε να καταστρεψει την αεκ. Αν ειχε παρει πρωταθλημα ειναι πολυ πιθανον να καταφερνε να ριξει την αεκ στην β την επομενη χρονια!!

Δημοσ.

Θεωρώ ότι ήταν λάθος το στήσιμο της ομάδας. Αφενός μεν γιατί η Σουηδία δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη ομάδα από Τουρκία, Νορβηγία που αντιμετωπίσαμε στα ίσα στα προκριματικά. Αφετέρου γιατί ούτε καν αντεπιθέσεις προσπαθήσαμε να βγάλουμε. 10 πάσες στο κέντρο χωρίς πίεση και μετά γιόμα στο πουθενά? Δεν παίξαμε έτσι το 2004 αλλά με αντεπιθέσεις από τα πλάγια και εκεί αντιμετωπίσαμε πολύ καλύτερες ομάδες από τη Σουηδία. Μάλλον τυχεροί ήμασταν που δεν φάγαμε παραπάνω γκολ.

Δημοσ.

Πήγε με το εξής σκεπτικό:άσε να δούμε πως παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες και θα αλλάξουμε κ εμείς μετά το πρώτο ματς...lol και ξανά lol

Δημοσ.
Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο και υπήρχε η δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ε ναι αφου φαγαμε κανα 20 λεπτο αλλαζοντας την μπαλα μεταξυ δελλα και κυριακο, ε ναι ειναι κατορθωμα που ελληξε ισοπαλια!! Μηδεν ευκαιριες, κανα δυο χλιαρες επελασεις του χαριστεα και κατα τα αλλα μπορουσαμε να κερδισουμε.

Πρέπει να παραδεχθούμε όμως ότι οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι στις προσωπικές μονομαχίες

Κατα τα αλλα ημασταν καλυτεροι και μπορουσαμε να κερδισουμε.

Παίζουμε όπως εμείς θεωρούμε ότι είναι σωστό. Λογικά θα ήταν εύκολη η πρόκριση αν κερδίζαμε τα δύο επόμενα παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα δεν θα είναι εύκολο το έργο. Αν δεν παίζαμε το πρώτο ημίχρονο έτσι όπως το παίξαμε τότε στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα ήταν 5-0 υπέρ των Σουηδών.

Τελικα παιζουμε οπως θεορουμε σωστο αλλα μετα λεει οτι με αυτον τον τροπο παιχνιδιου δεν εχουμε ελπιδα. Επισης αν δεν κανουμε οικονομια δυναμεων για ενα όλοκληρο ημιχρονο, κινδυνευουμε να τρωμε 5ρες στο 2ρο απο τους σουηδους (που μεταφραζεται σε 10ρες απο κατι ισπανους)

Οτι ναναι οτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...