Προς το περιεχόμενο

Samsung 226CW

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έκανα μεγάλη βλακεία που δεν την παραγγειλα επροχθες...

ρε Εki_13 δεν βάζεις και καμμια φωτογραφία? Να γίνει αναλυτικό το ρεβιού!

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ αυτή σκεφτόμουν αλλά βλέπω διάφορα review όπως αυτό http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4864-3174_7-32391039.html?ctype=msgid&messageSiteID=7&messageID=2447317&cval=2447317

που βγάζει λίγο καλύτερη τη HP...

Μου φαίνεται θα περιμένω την infosystem να τις δω όλες μαζί.

Δημοσ.
Φιλαράκι αντέχεις τον Καθρέπτη μπροστά σου? το ΗΡ εχει glossy επιφάνεια και καθρεπτίζει everything!

αυτό ακριβώς..Ειχα λαπτοπ hp με τετοια οθόνη κ μ ειχε σπάσει τα νεύρα γιατι καθρευτιζε..

Δημοσ.
Φιλαράκι αντέχεις τον Καθρέπτη μπροστά σου? το ΗΡ εχει glossy επιφάνεια και καθρεπτίζει everything!

Καθρέπτη έχω στο φορητό, οπότε να μου λείπει...

Δεν είχα προσέξει οτι η HP είναι glossy.

Δημοσ.
Eki πες τις εντυπώσεις απο το μόνιτορ και κάτι ακόμη

(Πότε τελικά θα παίξεις μπάλα?)

σε κάνα μήνα τουλάχιστον θα παίξω μπάλα..

Δεν εχς πει ακομα αναλυτικες εντυπώσεις γιατι εχω καποια ψιλοπροβληματάκια..Το πρώτο ειναι με τις φωτογραφίες..Οταν τις ανοιγω μετο πρόγραμμα των σβηστα φαινονται σκατα στο χρωμα..οταν τις ανοιγω με ενα απο το office φαινονται μια χαρα..

Και επισης με τα παιχνιδια..Στο προ και στο φιφφ που δοκιμασα οταν βαζω τα γραφικα στο medium ειναι σαν να παιζεις προ σε ps1..και χειροτερα,,ολα τετραγωνισμενα..Βεβαια οταν βαζω high τα γραφικα η εικόνα απλα γα..ει....

Απλα μου κολλάει στο παιχνιδι λόγω σβήστα..Δεν μπορω να καταλαβώ τι φταιει.. Καρτα γραγικων ειναι η 6800..Πολυ καλη..

Μαλλον θέλω ρυθμίσεις..Αλλα ακόμα δν εχω προλαβέι να ασχοληθώ με τις ώρες..Υπαρχουν πουθενά έτοιμες στο ιντερνετ?

Δημοσ.

Οχι passenger57 δν υπάρχει κάπου.

Εγω θα κάνω υπομονή και αυτη την εβδομάδα αλλιώς θα πάρω καμια lg.

Τωρα εχω συνδέσει το pc με tv-out και μου έχουν βγει τα μάτια έξω εδω και 1 εβδομάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...