poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 an pernei demo den tha ton xreosoun i an tou dinoun paratasi.alli periptosi ine auti pou ginetai ep aoristou.an den exeis pei gia epaoristou ekei poles fores einai pragmati free
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μα δεν χρειαζεται να τουs πειs για αοριστου. μονοι τουs το κανουνε. ετσι νομιζα και γω πριν μπω στο 2play,ειχανε περασει 2 μηνεs και δεν μου τοχε κοψει η φορθνετ και ελεγα ωραια τωρα την βγαζουμε τσαμπε,ελα ομωs μολιs ενεργοποιηθηκε το 2play ,μετα 1 εβδομαδα μου ηλθε το πεσκεσι για το διαστημα που νομιζα οτι ηταν τσαμπε. εκανα υην παπια και πηγα και το πληρωσα.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 analogos ti exeis grapsei pano stin aitisi.an egrapses na minsinexistie den tha sinexeisti.stis palies aitiseis ixe kai box.ektos an ixes parei ta 2 mbit pou eprepe na simpliroseis xrono
ata1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά τώρα έχω adsl in a box ενργοποιημένο μέσω ΟΤΕ. Για να περάσω σε 2play από το ιδιόκτοτο πρέπει να λήξει το πακέτο ή απλώς κάνω κανονικά την αίτηση και αυτοί βλέπουν ότι είμαι ήδη συνδρομητής τους?
xolloth Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ακριβωs,κανε την αιτηση και θα σε περασουνε απευθειαs στο δικτυο τουs. ετσι ειχα κανει και εγω.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά τώρα έχω adsl in a box ενργοποιημένο μέσω ΟΤΕ. Για να περάσω σε 2play από το ιδιόκτοτο πρέπει να λήξει το πακέτο ή απλώς κάνω κανονικά την αίτηση και αυτοί βλέπουν ότι είμαι ήδη συνδρομητής τους? an thimame kala apla ginetai enas mini simpsifismos gia na se apozimiosoun gia auto pou tha xaseis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.