ata1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παιδιά θέλω να συνδεθώ στο ιδιόκτητο της forthnet και να διακόψω τελείως τον ΟΤΕ. Εκτός από dsl μάλλον θα πάρω και τηλεφωνική γραμμή με χρονοχρέωση όμως όχι το απεριόριστο. Ξέρει κανένας αν δεν με νοιάζει να αλλάξω αριθμό αν θα χρειαστεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο? Τι αίτηση πρέπει να κάνω? Πόσο καιρό διαρκεί? Σορυ που ρωτάω εδώ αλλά είναι λίγο δύκολο να πιάσω γραμμη και είπα μήπως έχει κάνει κάποιος άλλος το αντίστοιχο πράγμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ennoeis to Forthnet 2Play Soho etsi? logo forhtothtas o ari8mos menei idios (efoson to 8es kai esy asfalws) thlefwno 8a meineis mono thn meras pou 8a ginei h diadikasia ths forhtothtas (egw emeina gia sxedon 10 wres) ti aithsh no idea den thn ekana egw thn ekane o pateras mou (giati eleipa) diarkei 6 mhnes nomizw kai meta ginetai aoristou alla den eimai 100% sigouros...
Dreamina Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ennoeis to Forthnet 2Play Soho etsi?logo forhtothtas o ari8mos menei idios (efoson to 8es kai esy asfalws) thlefwno 8a meineis mono thn meras pou 8a ginei h diadikasia ths forhtothtas (egw emeina gia sxedon 10 wres) ti aithsh no idea den thn ekana egw thn ekane o pateras mou (giati eleipa) diarkei 6 mhnes nomizw kai meta ginetai aoristou alla den eimai 100% sigouros... h yphresia gia to soho einai aoristou alla 8elhsei na diakopsei o pelaths prin kleisei xrono plhrwnei 70 e gia to telos diakophs alla meta ton 1 xrono dn uparxei kapoio poso
slipknot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μιας και αναφέρθηκε εδώ ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Επειδή απο βδομάδα σκέφτομαι να κάνω αίτηση στη Forthnet μπορείτε να μου πείτε τι διαφορά έχει το 2play από το 2play soho ? Απ' ότι είδα πέρα απ τη τιμή η μόνη διαφορά είναι στις κλήσεις,στο 2play έχει απεριόριστες ενώ στο soho με χρονοχρέωση σωστά ??Επίσης αν θελήσω να βάλω soho μπορώ έτσι ?Δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Και εγώ μια ερώτηση Στο 2play η χρέωση προς κινητά είναι ανά κλήση ή ανά second???? Στον τιμοκατάλογο αφήνει να εννοηθεί πως είναι ανά δευτερόλεπτο. Αλλά πόσο????
Dreamina Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 s auto kalutera na milhseis me to kentro e3uphrethshs STA8ERHS THLEFWNIAS einai olo to 24wro
dimokritos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 για το soho χρειάζεσαι επαγγελματικό αφμ. με τη forthnet κάνεις χρήση αναγκαστικά της φορητότητας. δν μπορείς δηλαδη να βγάλεις καινούργιο αριθμό, πράγμα το οποίο γίνεται με το dsl που προσφέρει η vodafone.
xolloth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 επειδη ρωτησε καποιοs φιλοs για την χρεωση προs κινητα,εχω να του πω οτι ειναι παρα πολυ χαμηλεs. εχω ηδη πληρωσει τουs 2 πρωτουs λογ/σμουs[ειμαι απο 1 Μαιου στο 2play],και κανω γυρω στα 20-25 τηλ.σε κινητα την διμηνια μιλωνταs το λιγοτερο 2-3 λεπτα στο καθενα. ξερετε ποσο πληρωνω για αυτα τα τηλεφωνηματα την διμηνια; 3-3.5 ευρω επιπλεον στον λογ/σμο.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 isos na iparxei kai kati se soho gia spiti.poios xerei.kapoia stigmi tha dinoun kai dika tous noumera.tha bgei kai auto se ipiresia.
xolloth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 το καλο με την φορθνετ ειναι οτι σου δινει με καθε λογαριασμο και αναλυτικα τι τηλεφωνα εχειs κανει,ποτε,που,ημερομηνιεs ,λεπτα,τα παντα. κατι που ο ΟΤΕ δεν αξιωθηκε να κανει ποτε.
disqualified Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 κατι που ο ΟΤΕ δεν αξιωθηκε να κανει ποτε. Φτανει μονο να το ζητησεις
xolloth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 το θεμα ειναι να το κανει απο μονοs του. στην φορθνετ δεν το ζητησα,ειναι υποχρεωση τουs να ενημερωνεται ο πελατηs. μηπωs δεν το κανει ο ΟΤΕ για να φουσκωνει τουs λογ/σμουs σε οποιον δεν σκεφθηκε να το ζητησει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.