boubikos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Exete pote sindethi sto internet apo to psp sas me cfw? Ego exo 3.52 m33 - 2 tora den ksero ama doulevi kala h den doulevi alla kano Scan kai mou vriski kana 2 sindesis kai leei signal strength 20% kai otan pao na sindethw mou leei A connection error has occurred A connectionto to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again. Ego prosopika den exo wifi network ;p Esis exete mpi pote?
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δουλεύει μια χαρά με την M33,κανένα πρόβλημα. εμενα πιάνει 90% σήμα χωρίς να έχω βιδώσει την κεραία στο USRobotics μου και σερφάρω κανονικά.
boubikos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 dld emena les na min mpeni epidi exi 20-25% sima?
tip8y Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Όχι, επειδή προφανώς η ασύρματη σύνδεση δεν είναι δική σου και ο owner δεν την έχει ξέφραγο αμπέλι
danaos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Επειδή έχω κι εγώ usrobotics, θα μπορούσες να μου δώσεις λεπτομερείς οδηγίες, αν γίνεται; Ούτε εγώ έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 εγώ παο network update->new connection->Scan και μου βγάζει "An internal error has occurred.(80410A0B)":mad: τι κάνω λάθος?
ktsolkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν κανεις κατι λαθος. κατα πασα πιθανοτητα καπου χτυπησε το psp σου και χαλασε wifi καρτα που εχει μεσα. εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,απλα δεν βρισκω χρονο να το ανοιξω να του βαλω μια απο ebay με 15 ευρω.
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν κανεις κατι λαθος.κατα πασα πιθανοτητα καπου χτυπησε το psp σου και χαλασε wifi καρτα που εχει μεσα. εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,απλα δεν βρισκω χρονο να το ανοιξω να του βαλω μια απο ebay με 15 ευρω. η αλήθεια είναι ότι μου έπεσε πολλές φορες , αλλα σκέφτομαι το ενδεχόμενο να έχω κάνει κάτι λάθος με το modem μου , η μπορεί να είναι και τα δυο μαζί (το psp δεν το έχω huckαρη ακόμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.