imprezivo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Τελικά νομίζω πως μας κοροιδεύουν. Πήγα και αγόρασα 2 GB ram και έχω σύνολο πλέον 4 , τα τοποθέτησα (σωστά για να σας προλάβω) και ουπς μόνο 3,25 GB αναγνωρίζωνταν απο τα windows XP SP2. Aχ ναι μωρέ σκεύτικα δεν είναι Vista υπάρχει και ενα όριο εδώ πέρα. Η απο πολύ καιρό αναμενώμενη μου αναβάθμηση σε vista φάνηκε πλέον επιτακτική και αυτό έκανα. Αναβάθμηση λοιπόν σε windows vista (bussines ελεγε το windows upgrade advisor) αλλά ενεκα που είμαι και λίγο κεφάλας και κάνω τα δικά μου έβαλα ultimate 32bit , και.... Μπα η ram παρέμεινε στα ίδια επίπεδα 3,325.75ΜΒ δείχνει αυτή την στιγμή το system information, τελικά ποιός κοροιδεύει ποιόν ? Κρίμα τα 16+ GB μνήμης που μπορούσαν να διαχειριστούν τα windows vista ultimate Οποιος έχει καμιά ιδέα πρίν αποφασίσω να στείλω την ram μιας και είναι άχρηστη ευχαρίστως να την ακούσω Να είστε πάντα καλά
tsakonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 1) an epsaxnes/rwtages prin...tha evlepes... 2)ta vista kai XP x64 anagnwrisoun 4gb 3) sta 0.7gb kolises?
jimarass Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Νομίζω ήρθε σιγά σιγά η ώρα του λίνουξ. Αν φτιάχνανε και αυτοές τις γραμματοσειρές της στραβωμάρας!!!
imprezivo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 1) an epsaxnes/rwtages prin...tha evlepes...2)ta vista kai XP x64 anagnwrisoun 4gb 3) sta 0.7gb kolises? Φίλε ευχαριστώ για την απάντησή σου αν και δεν με βοήθησες , θα ήθελα να σου πω όμως πως το έψαξα αρκετά και μάλιστα είχα βρεί και σχετική διαφήμιση της Microsoft που έλεγε πως τα vista Ultimate αναγνωρίζουν 16+GB ram. Πάντως επειδή έκανα αρκετή έρευνα στο νετ βρήκα αυτό το thread http://support.microsoft.com/kb/929605 που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το κάνω , εξάλλου ανακάλυψα μέσα απο τα vista που πάει η υπόλοιπη ram . Αυτή λοιπόν δεσμέυεται σαν ram γραφικών και έτσι τώρα έχω πάνω απο 1.5 GB Total available graphics memory
jimarass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ζήτω ta vista. Εγώ θα τα προγραμμάτιζα καλύτερα!
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Προγραμματίζεις τόσο καλά που θα κάνεις 32bit OS να βλέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πάνω από 4GB RAM ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.