mariner Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις νυχτερινές λήψεις του κ800.Ενώ μέρα το τηλ τραβάει καταπληκτικές φώτο το βράδυ στίς φωτογραφίες εμφανίζονται παντου πολύχρωμα στίγματάκια.Υπάρχει κάποια ρύθμιση την οποία δεν γνωρίζω ή ετσι είναι τα πράγματα και δεν γίνεται να τα αλλάξω? Ευχαριστώ.
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σε ποια αναλυση τραβας φωτογραφιες???Συνηθως τα Sony Ericsson εχουν 3 βαθμιδες αναλυσης(χαμηλη,μετρια,υψηλη)..Ισως αν βαλεις την υψηλη αναλυση ειναι καλυτερες κι οι νυχτερινες φωτογραφιες....Εκτος αυτου θα πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη "Νυχτερινη ληψη" και το φλας βεβαια... Εαν τα εχεις κανει ολα αυτα,δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...
mariner Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σε ποια αναλυση τραβας φωτογραφιες???Συνηθως τα Sony Ericsson εχουν 3 βαθμιδες αναλυσης(χαμηλη,μετρια,υψηλη)..Ισως αν βαλεις την υψηλη αναλυση ειναι καλυτερες κι οι νυχτερινες φωτογραφιες....Εκτος αυτου θα πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη "Νυχτερινη ληψη" και το φλας βεβαια...Εαν τα εχεις κανει ολα αυτα,δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει... Τραβάω σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης και πάντα με φλάς.Όσο για την νυχτερινή λήψη δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού.
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Αληθεια???Για ψαξτο λιγο γιατι εγω εχω Κ600 με καμερα 1,3 megapixels κι εχει επιλογη νυχτερινη ληψη,οποτε φανταζομαι θα εχει και το Κ800 που εχει και πολυ καλυτερη καμερα...Συνηθως εμφανιζεται στο μενου οταν ενεργοποιησεις την καμερα...Τουλαχιστον σχεδον σε ολα τα SonyEricsson που εχω δει υπαρχει αυτη η επιλογη!!
Acid-Burn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Emena pantws to diko mou mia xara fwto trabaei t brady...den exei tetoia stigmata..apla prepei na kaneis kai autofocus prwta..na to kratas ligo pathmeno to koumpi kai meta otan einai etoimo na to pathseis pio polu gia na bgei h fwto..To K800i einai ena apo ta elaxista kinhta poy bgazoun toso kales fwto to brady...kuriws logw toy flash toy poy einai ews kai 100 fores pio dunato apo ta klassika led flash...
phovos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Το Κ800 δεν εχει λειτουργεια νυχτερινής ληψης. Θα δεις μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες σου οταν βαζεις μονος σου ρυθμίσεις και δεν το αφήνεις στο αυτοματο. π.χ σε σκοτεινο περιβαλλον για κοντινή ληψη χρησιμοποιεις το "πορτετο τη νυχτα" αντιστοιχα μεγαλη διαφορα συγκριτικά με το αυτοματο εχω δει στις φωτογραφίες σε παραλία ή πολυ φωτεινο περιβαλλον με αντανακλάσεις οταν εχω το "παραλία/χιονι". παιξε λιγο με αυτα και θα δεις οτι θα εχουν διαφορα. Επίσης το auto focus να το χρησιμοποιεις γιατι βελτιώνει κατα πολυ της λήψεις. απο κει και περα καποια στιγματα στο background θα υπαρχουν εφόσων η φωτογραφια ειναι νυχτερινή μιας και δε παυει να εχει cmos φακο που σε καμια περιπτωση δεν φτανει ενα φακο digital camera.Μια λυση αν δε χρησιμοποιεις photoshop ειναι να τη περασεις στο pc και να μικρήνεις την αναλυση. Παρακατω σου βαζω δυο Pics προσφατες με ρυθμίσεις για νυχτα...Πιστευω ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να τραβηξω
mariner Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Το Κ800 δεν εχει λειτουργεια νυχτερινής ληψης.Θα δεις μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες σου οταν βαζεις μονος σου ρυθμίσεις και δεν το αφήνεις στο αυτοματο. π.χ σε σκοτεινο περιβαλλον για κοντινή ληψη χρησιμοποιεις το "πορτετο τη νυχτα" αντιστοιχα μεγαλη διαφορα συγκριτικά με το αυτοματο εχω δει στις φωτογραφίες σε παραλία ή πολυ φωτεινο περιβαλλον με αντανακλάσεις οταν εχω το "παραλία/χιονι". παιξε λιγο με αυτα και θα δεις οτι θα εχουν διαφορα. Επίσης το auto focus να το χρησιμοποιεις γιατι βελτιώνει κατα πολυ της λήψεις. απο κει και περα καποια στιγματα στο background θα υπαρχουν εφόσων η φωτογραφια ειναι νυχτερινή μιας και δε παυει να εχει cmos φακο που σε καμια περιπτωση δεν φτανει ενα φακο digital camera.Μια λυση αν δε χρησιμοποιεις photoshop ειναι να τη περασεις στο pc και να μικρήνεις την αναλυση. Παρακατω σου βαζω δυο Pics προσφατες με ρυθμίσεις για νυχτα...Πιστευω ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να τραβηξω Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας.Μάλλον μου λύσατε σημαντικές απορίες και μάλλον βρήκα και πράγματα στο κιν που δεν ήξερα.Phovos καταπληκτική η φώτο που τράβηξες.Να είστε όλοι καλά και να έχουμε όλοι έναν καλό χειμώνα.
Nomikaria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ναι,προφανως επειδη η καμερα ειναι 3,2 megapixels εχει πολυ περισσοτερες επιλογες απο την βασικη "νυχτερινη ληψη" που εχουν τα αλλα κινητα!! Αντε,καλες ληψεις!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.