tex439 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παιδια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το laptop μου HP dv9393ea Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι καθώς εργαζόμουν στον υπολογιστή και σε κάποια φάση αυτό χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση, Κατα την διαδικασία όμως αυτή το laptop δεν ξαναξεκινησε. Παταω το κουμπί power και δεν εχω καμιά ένδειξη τροφοδοσίας, δεν ανάβει κανένα απο τα λαμπάκια του ουτε καμιά ένδειξη στην οθονη. Εχω βγάλει την μπαταριά και το δοκίμασα απευθείας με το τροφοδοτικό και πάλι καμιά ανταπόκριση απο το PC. μήπως γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό? το PC το εχω αγοράσει πριν και 2 μήνες
basilis5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 εμενα μια μερα ακριβως ετσι εσβησε ενα fs και δεν ξανανοιξε και τελικα του καηκε η μητρικη. ειναι λιγο ακραιο,αλλα αν σου εχει συμβει αυτο,εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου επειδη εχεις εγγυηση. επισης αν προλαβαινεις αγορασε επεκταση εγγυησης
tex439 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 και εγω αυτό υπέθεσα πως πάει για μητρική. πόσο χρόνο παίρνει η αντικατάσταση της? πια η αιτία όμως που καίγονται οι μητρικές?? εξετιας ενός restart μπορεί να σου καεί η μητρική ή ήταν προβληματική απο μιας αρχής? το PC το αγόρασα στις 05/06/07 , προλαβαίνω για επέκταση εγγύησης? πόσο κοστίζει αν ξέρετε?
ThundeR_21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 kaigontai gia polous kai diaforous logous... 1) logw yperthemanshs (ton akoumpas kapou pou den ginetai swsta o eksaerismos tou) 2) einai ellatwmatikh eks arxhs kai 3) logw diakymanshs ths tashs tou reumatos (poly pio pithano pou twra pou kaeike h pentelh ta fwta sto spiti mou anabosbhnan san se club ) gia auto polles fores edw sto forum exw tonisei thn shmasia uparkshs enos ups. me exei swsei apo polla.... filika
tex439 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 kaigontai gia polous kai diaforous logous... 1) logw yperthemanshs (ton akoumpas kapou pou den ginetai swsta o eksaerismos tou) 2) einai ellatwmatikh eks arxhs kai 3) logw diakymanshs ths tashs tou reumatos (poly pio pithano pou twra pou kaeike h pentelh ta fwta sto spiti mou anabosbhnan san se club ) gia auto polles fores edw sto forum exw tonisei thn shmasia uparkshs enos ups. me exei swsei apo polla.... filika Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου φίλε 1)το λαπτοπ το εiχα στο δωμάτιο μου και ηταν πάνω στο γραφείο μου όπου υπάρχει γυαλί απο κάτω και ειχα και το air condition ανοικτό. 2) το ποιο πιθανό 3) δουλευε με την μπαταριά του εκείνη την στιγμή , δεν το είχα στο ρευμα
21century Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Αυτο ειναι αληθεια να συνδυαζεται βεβαια και απο ενα αντικεραυνικο πολυμπριζο...
basilis5 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ΑΝ ΜΠΕΙς στο http://www.play247.gr πουλαει επεκτασεις εγγυησης για ΗΡ και λεει και μεσα σε ποσο καιρο μπορεις να την ενεργοποιησεις.πρεπει να ναι 2 ή 3 μηνες,δεν ξερω σιγουρα. κανε ενα τηλ αν ειναι στην αντιπροσωπεια να σου πουν,καιαν προλαβαινεις παρτην σημασια δεν εχει ποσο καιρο κανει να στο φτιαξουν (εξαρταται αν θα πρεπει να κανουν παραγγελια το ανταλλακτικο) αλλα αν εισαι εκτος εγγυησης το ποσο ειναι δρματικα μεγαλο,και δεν αξιζει η επισκευη,καθως αγοραζεις καινουργιο...
tex439 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ΑΝ ΜΠΕΙς στο http://www.play247.gr πουλαει επεκτασεις εγγυησης για ΗΡ και λεει και μεσα σε ποσο καιρο μπορεις να την ενεργοποιησεις.πρεπει να ναι 2 ή 3 μηνες,δεν ξερω σιγουρα.κανε ενα τηλ αν ειναι στην αντιπροσωπεια να σου πουν,καιαν προλαβαινεις παρτην σημασια δεν εχει ποσο καιρο κανει να στο φτιαξουν (εξαρταται αν θα πρεπει να κανουν παραγγελια το ανταλλακτικο) αλλα αν εισαι εκτος εγγυησης το ποσο ειναι δρματικα μεγαλο,και δεν αξιζει η επισκευη,καθως αγοραζεις καινουργιο... έχω μπει στη σελίδα και λέει οτι ισχύει για τις πρώτες 90 μέρες. αρα προλαβαίνω γατί εγω το εχω αγοράσει πριν 2 μήνες. ρώτησα πόσο καιρό κάνει να φτιαχτεί όχι επειδή βιάζομαι αλλά επειδη έχω την πτυχιακή μου επάνω και πρέπει να την παρουσιάσω τώρα τον Σεπτέμβριο
basilis5 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ωχ,και δεν την εχεις σωσμενη αλλου; το ιδιο επαθε η αδερφη μου αλλα ευτυχως ειχε προλαβει να παραδωσει,απλα τωρα δεν εχει την πτυχιακη της σε ψηφιακη μορφη. νομιζω ειναι καλο αν μπορεις καπως,δεν ξερω ακριβως να βγαλεις τον σκληρο,και να τον βαλεις σε μια εξωτερικη θηκη και με ενα live cd linux η οπως αλλιως μπορεις να μπεις και να την σωσεις, πριν τους το δωσεις, μη τυχον σου κανουν κανενα φορματ αυτοι. επισης μην το καθυστερεις, πηγαινε το για σερβις+αγορασε επεκταση αξιζει. πιστευω μπορει να παρει απο μια βδομαδα μεχρι και ενα μηνα, αν σου πουν πως πρπει να γινει παραγγελια,απεξω κλπ...και χρονος οπως λες δεν υπαρχει. προσπαθησε για μενα πρωτα να βγαλεις εξω την πτυχιακη
tex439 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 οκ φίλε, σε ευχαριστώ πολύ. θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να δούμε τι θα μου πούνε.
valantis315 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ωχ,και δεν την εχεις σωσμενη αλλου;το ιδιο επαθε η αδερφη μου αλλα ευτυχως ειχε προλαβει να παραδωσει,απλα τωρα δεν εχει την πτυχιακη της σε ψηφιακη μορφη. νομιζω ειναι καλο αν μπορεις καπως,δεν ξερω ακριβως να βγαλεις τον σκληρο,και να τον βαλεις σε μια εξωτερικη θηκη και με ενα live cd linux η οπως αλλιως μπορεις να μπεις και να την σωσεις, πριν τους το δωσεις, μη τυχον σου κανουν κανενα φορματ αυτοι. επισης μην το καθυστερεις, πηγαινε το για σερβις+αγορασε επεκταση αξιζει. πιστευω μπορει να παρει απο μια βδομαδα μεχρι και ενα μηνα, αν σου πουν πως πρπει να γινει παραγγελια,απεξω κλπ...και χρονος οπως λες δεν υπαρχει. προσπαθησε για μενα πρωτα να βγαλεις εξω την πτυχιακη Φίλε Βασίλη, εάν επιχειρήσει να βγάλει τον δίσκο απο το notebook, τότε αυτό βγένει εκτός εγγύησης! Οπότε ας μήν το επιχειρήσει ο φίλος εάν δεν επικοινωνήσεις πρώτα με τον προμηθευτή (νομίζω είναι η ΑΛΜΑΝ) και δέν πάρει άδεια απο αυτούς υπογεγραμένη και να την λάβει με fax. Πρώτα κάνε αυτό και μετά κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος Βασίλης. Βάλτο σε ένα εξωτερικό 2,5άρι case και πάρε τα έγγραφα σου, δέν χρειάζεται live cd, αρκεί να ελέγξεις ότι ο υπολογιστής όπου θα πάρεις το backup ΔΕΝ θα κάνει boot απο τον δίσκο του NoteBook. Φιλικά Βαλάντης
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 πηγενετο για σερβις και ζητα απο αυτους πριν το παραδωσεις να σου δοσουν τον σκληρο δισκο στο χερι,ετσι και αλλιως και μητρικη να σου αλλαξουν δεν χρειαζεται να σου κανουν φορματ στον δισκο,αλλα ουτε και επανεγγατασταση λειτουργικου συστηματος
tex439 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.
tex439 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 paidia tous pira simera tel. kai mou ipan oti fteei to trofodotiko kai perimenoun na erthi to kainourgio. ego pantos den tous polipistepsa. ginete kathos douleve o ipologistis me tin mpataria tou mono, na svisi ksafnika kai na min ksanaksekinai, kai na lene oti euthinete to trofodotiko pou den to ixa kan pano sto reuma? Periergo pantos....
basilis5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 οντως μουφα μου κανει. πες τους να μην βαλουν χερι στον σκληρο σου!και παρε επεκταση καλη τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.