Προς το περιεχόμενο

Λευκή οθόνη

depoina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι...

Η αδερφή μου έχει ένα λαπ τοπ τοσιμπα και τώρα τελευταία εκεί που σερφάρει, ξαφνικά ασπρίζει η οθόνη και δεν επανέρχεται... Έτσι αναγκαστικά, κάνει ρεσταρτ και φτιάχνει.

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ;;

Δημοσ.

Μάλλον το πρόβλημα θα οφείλεται σε προβληματικά drivers της κάρτας γραφικών που έρχονται σε conflict με κάποιο από τα εγκατεστημένα προγράμματα του υπολογιστή. Πρόβλημα στην οθόνη δε νομίζω να είναι διότι δεν θα "ασπριζε"΄μόνο όταν μπαίνει στο internet. Αρχικά δοκίμασε να κατεβάσεις από το internet τα πιο πρόσφατα drivers (από αλλον υπολογιστή ώστε να μην "ασπρισει" η οθόνη στο download[lol]). Αν δεν πετύχει, σύνδεσε το laptop με μία άλλη οθόνη και δες άμα θα παρουσιάσει κανενα πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλο θα ειναι εκτος απο την αναβαθμιση να μας πεις αν το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα η μετα απο την εγκατασταση καποιου περιεργου προγραμματος...

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σε λαπτοπ (Fujitsu-Siemens Amilo A1650). Ξαναπερασα ομως τους drivers της καρτας γραφικων και δεν μου ξαναεμφανιστηκε!

Δημοσ.

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Βασικά του έκανα φορμάτ πρόσφατα και το πρόβλημα εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά. Η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και από όσο είδα οι drivers είναι οι ίδιοι με αυτούς που ήδη υπάρχουν στο σύστημα.

Δημοσ.

περνα καινουργιους οδηγους καρτας γραφικων εαν δεν διορθωθει,μαλλον υπαρχει προβλημα στο πανελ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...