depoina Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα και πάλι... Η αδερφή μου έχει ένα λαπ τοπ τοσιμπα και τώρα τελευταία εκεί που σερφάρει, ξαφνικά ασπρίζει η οθόνη και δεν επανέρχεται... Έτσι αναγκαστικά, κάνει ρεσταρτ και φτιάχνει. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ;;
steve2810 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μάλλον το πρόβλημα θα οφείλεται σε προβληματικά drivers της κάρτας γραφικών που έρχονται σε conflict με κάποιο από τα εγκατεστημένα προγράμματα του υπολογιστή. Πρόβλημα στην οθόνη δε νομίζω να είναι διότι δεν θα "ασπριζε"΄μόνο όταν μπαίνει στο internet. Αρχικά δοκίμασε να κατεβάσεις από το internet τα πιο πρόσφατα drivers (από αλλον υπολογιστή ώστε να μην "ασπρισει" η οθόνη στο download[lol]). Αν δεν πετύχει, σύνδεσε το laptop με μία άλλη οθόνη και δες άμα θα παρουσιάσει κανενα πρόβλημα.
21century Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλο θα ειναι εκτος απο την αναβαθμιση να μας πεις αν το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα η μετα απο την εγκατασταση καποιου περιεργου προγραμματος...
teontou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 καλησπερα σε ολους! ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σε λαπτοπ (Fujitsu-Siemens Amilo A1650). Ξαναπερασα ομως τους drivers της καρτας γραφικων και δεν μου ξαναεμφανιστηκε!
depoina Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Βασικά του έκανα φορμάτ πρόσφατα και το πρόβλημα εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά. Η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και από όσο είδα οι drivers είναι οι ίδιοι με αυτούς που ήδη υπάρχουν στο σύστημα.
tasosvel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 den xaneis tpt na tous xanaperaseis !! episis mporeis na deis mhpos uparxoun kai pio neoi !!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 περνα καινουργιους οδηγους καρτας γραφικων εαν δεν διορθωθει,μαλλον υπαρχει προβλημα στο πανελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.