Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SATA2 Seagate 320GB

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χθες αγόρασα έναν δίσκο SATA2 Seagate 320GB όλα ok, τον βάζο αναγνωρίζεται ο δίσκος και μετά παο στο Disk Management. Φτιάχνω το partition στον σκληρό και μόλις πάει 94% στο Formating κάνει έναν παράξενο θόρυβο ο δίσκος και δεν προχωράει απλά κολλάει στο 94%. Επίσης στα Jumpers δεν έχω αλλάξει tpt. Έχω ήδη έναν SATA αλλα όχι SATA2. Μήπως στον SATA2 που πήρα πρέπει να βγάλω το Jumperaki... οταν κάνω new partition στον SATA2 βάζω primary και ήδη έχο αλλους 2 σε primary τον C που είναι ΑΤΑ και τον SATA. Καμια λύση???

Δημοσ.

Το έτρεξα το Seatools από boot cd και έκανα full test, σταμάτησε κάποια στιγμή να μετράει τα LBA και μου πετάει test has been canceled και μου έβγαλε ότι είχε 99 Errors. Κάτι μου λέει ότι είναι και χτυπημένος ο δίσκος διότι κάνει πολύ θόρυβο όταν κάνει το format η όταν γενικά πατάς κλικ στον σκληρό πάνω απο το My Computer. Για αυτό θα τον στείλω πίσω στα e-shop την Δευτέρα για αλλαγή.

Δημοσ.

Πήγαινε τον πίσω...Είναι 100% χαλασμένος.

Τι να πω και εγώ που πριν τις διακοπές τα έπαιξε ένας 160GB και μετά τις διακοπές ένας 250GB?Βέβαια και οι δύο (ιδιαίτερα ο 250άρις που σταμάτησε από τη μια στιγμή στην άλλη) είχαν δουλέψει άπειρους μήνες να γράφουν και να διαβάζουν ασταμάτητα..

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος τα jumpers den παιζουν κανενα ρολο σε σατα2, εκτος και αν εχεις διαταξη raid, αλλα ας μας πει καποιος που γνωριζει καλυτερα.

μαλλον ειναι ελλατωματικος,πηγαινε τον πισω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...