maik356 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 εχω τα VISTA ULTIMATE και εχω μονο ενα χρηστη που ειναι και admistrator... οταν ομως παω να μπω στα documents and settings μου βγαζει οτι δεν ειναι accesible....access is denied πως γινεται αυτο και τι λυση υπαρχει ρε παιδια?
michael92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μάλλον έχεις το UAC ενεργοποιημένο, που σου εμποδίζει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος, για την ασφάλεια σου τάχα. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το Control Panel --> User Accounts --> Turn user account control on or off --> Ξετσέκαρε το κουτάκι και πάτα OK. Νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημα σου. Α, και μην ξεχάσεις να κάνεις επανεκίννηση αφού το απενεργοποιήσεις.
evagelos_21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Χωρίς να απενεργοποιήσεις το UAC Δεξί κλικ =>properties στον Φακελο που θες Security=>advance=>owner. Δες τι owner υπάρχει εκεί. Edit=>(continue)διαλέγεις τον χρήστη που μπαίνεις μέσα =>ΟΚ παντού μέχρι να τελειώσει
michael92 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 evagelos_21, όταν το δοκίμαζα εγώ αυτό, μετά από Restart, μου γυρνούσε σε default, οπότε θα συνιστούσα να απενεργοποιήσει το UAC.
evagelos_21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 απλώς το UAC είναι καινούργια τεχνολογία και πρέπει να ζήσουμε με αυτό (έτσι πιστεύω). Πάντως εμένα είχε πιάσει και μετά απο reboot. Ισως τύχη αλλά δούλεψε, γι' αυτό και το πρότεινα.
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 απλώς το UAC είναι καινούργια τεχνολογία και πρέπει να ζήσουμε με αυτό (έτσι πιστεύω). εγω εχω xp ακομα λιγο εχω δοκιμασει vista και το ειχα συνεχεια απενεργοποιημενο, ε οχι και για μια μετονομασια η μεταφορα αρχειου απο το start στο desktop να θελει αδεια! καλυτερα να μην τα βαλω ποτε ως κυριο λειτουργικο παρα να χω αυτο το μαρτυριο.δλδ εισαι πιο ασφαλης που δινεις αδεια στονεαυτο σου να μετονομασει ενα αρχειο?
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Το επιπεδο ασφαλειας ειναι ευξημενο σε σημειο που καταντα εκενυριστικο. Ευτυχως η απενεργοποιηση του δεν δημιυοργει προβληματα οποτε καντο..
lefi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω ενεργοποιημένο το UAC γιατί δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το μήνυμα εάν είναι πράγματι αποτελεσματικό όταν βγουν διάφοροι ιοί και επιβλαβή προγράμματα για Vista θα το χρειαστούμε, προς το παρόν καλήτερα να αφήσει κάποιος τα άλλα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα όπως η προστασία πραγματικού χρόνου του Defender και να απενεργοποιήσει το UAC εάν τον ενοχλεί μέχρι η πράξη να το αποδείξει πραγματικά χρήσιμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.