Xdanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Έχω 3 προβλήματα που μάλλον οφείλονται στην μητρική 1) Ο υπολογιστής μου έχει κάνει shutdown 2-3 φορές από το πρωί με την cpu σους 36c συνήθος όταν άνοιγα κάποιο αρχείο μέσα από το winrar 2) Αντί γιαι restart κάνει shutdoun όχι μόνο όταν πάταω το κουμπί αλλά και όταν κάνω restart μέσα από τα windows ή όταν κάνει ένα πρόγραμμα restart μετά την εγκατάσταση 3) όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μου βγάζει το μύνημα "IDE Channel 0 Master Hard Disk S.M.R.T. status BAD. WARNING: Immediate backup your data and replace your hard disk drive. A failure may be immined" Ο δισκος μετά δουλέυει μια χαρά, τον έχω 2-3 χρόνια περίπου, είναι IDE και η μητρική δεν υποστηρίζει IDE αλλά είχε μέσα έναν sata2pata board converter Η μητρική είναι η AOPEN I965GM-IFM με cpu e6300, 1GB RAM, 570W τροφοδοτικό Τι μπορεί να φταίει?
ThundeR_21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 o sklhros sou exei "ktuphsei" gia auto sou bgazei kai auto to mynhma to diagnwstiko tou bios. Pare kainourgio sklhro kai tha eisai ok
Xdanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 πάλι έκλεισε αλλά αυτήν την φορά έκλεισε πρώτα το core temp με το γνωστο μύνημα "η εφαρμογή τερματείστηκε απρόοπτα...." και μετά από 2 δευτερολεπτα ο υπολογιστής η θερμοκρασία ήταν στους 37c, μηπως έχει κανα πρόβλημα η cpu υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που την ελέγχει? o sklhros sou exei "ktuphsei" gia auto sou bgazei kai auto to mynhma to diagnwstiko tou bios. Pare kainourgio sklhro kai tha eisai ok δουλέυει μια χαρά ο δίσκος παίζει να τα τινάξει στα ξαφνηκά?
merkoutio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Κατέβασε το πρόγραμμα έλεγχου του δίσκου απο τη σελίδα του κατασκευαστή του (Western Digital - Data Lifeguard Tools, Seagate - Sea Tools, Maxtor - PowerMax κλπ) και έλεγξε το δίσκο. Το μήνυμα είναι σαφέστατο, εκτός και αν έχεις πειράξει τα καλώδια των δίσκων.
Xdanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 μου βγάζει status code = 04(Unknown failed test element) Failure checkpoint = 64 (SMART Attribute Test) Μήπως έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιώ SATA 2 PATA Board Converter για να μετατρέψω την sata σε IDE?
Xdanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 κάθε φορά που ανοίγω το core temp κλείνει ο υπολογιστής έχει πρόβλημα η cpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.