Προς το περιεχόμενο

celeron, 7600gs και BF2

frenzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος θελει να παιξει το bf2 με celeron 2.4 1gb mem και 7600gs agp. Στο sp mode παιζει κολλημενο στα 15 fps και σε multiplayer με 6 παικτες φτανει τα 25 με low settings παντα. Το εχει παιξει κανεις σε παρομοιο συστημα και με τι αποδοση? Ειναι θεμα cpu η μπορει να παιζει κατι αλλο; Δοκιμασα να υπερχρονισω τον επεξεργαστη του λιγο (2.6 δεν πηγαινε αλλο λογω m/b) αλλα εκι κολλημενο στα 15 fps. Σα bottleneck φαινεται αλλα ειπα να τσεκαρω κι εδω.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Ρε παιδια ενας φιλος θελει να παιξει το bf2 με celeron 2.4 1gb mem και 7600gs agp. Στο sp mode παιζει κολλημενο στα 15 fps και σε multiplayer με 6 παικτες φτανει τα 25 με low settings παντα. Το εχει παιξει κανεις σε παρομοιο συστημα και με τι αποδοση? Ειναι θεμα cpu η μπορει να παιζει κατι αλλο; Δοκιμασα να υπερχρονισω τον επεξεργαστη του λιγο (2.6 δεν πηγαινε αλλο λογω m/b) αλλα εκι κολλημενο στα 15 fps. Σα bottleneck φαινεται αλλα ειπα να τσεκαρω κι εδω.

Ευχαριστω

Eγω εχω 3grz cpu 1 gb mem και Χ1300 και παιζω full γραφικα χωρις καθολου κολλημα αρα σου φταει η cpu και ακομα πιο πολυ το πνιξιμο της καρτας.

Δημοσ.

Οκ αλλα εχω 2 αποριες: Γιατι δεν ανεβασε εστω και 1 fps με το ο/c και γιατι δινει ως recommended cpu 2.4, 1gb mem, 256mb gpu to battlefield εφοσον δεν παιζει; Ειναι τρελοι;

Δημοσ.
Οκ αλλα εχω 2 αποριες: Γιατι δεν ανεβασε εστω και 1 fps με το ο/c και γιατι δινει ως recommended cpu 2.4, 1gb mem, 256mb gpu to battlefield εφοσον δεν παιζει; Ειναι τρελοι;

Πως δεν παιζει ειπαν ομως οτι θα παιζει με καλα fps? Και δεν ανεβασε fps γιατι ακομα πνιγεται η cpu θα σου προτεινα να δοκιμασεις με αλλη καρτα αν βρεις απο κανα φιλο και θα δεις οτι θα εχεις και καλυτερα αποτελεσματα γιατι η καρτα απο πλευρας της ειναι υπεραρκετη αν την συγκρινουμε με την δικια μου που τα παιζει ολα τερμα που ειναι και χαμηλωτερης κλασης απο την 7600gs

Δημοσ.

celeron + gaming ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα...sorry mate αλλά εισαι cpu Limited οποτε δε προκειται να δεις φως οσο κρατας το celeron.

τωρα να κανεις αναβαθμιση σε p4 γκουχ γκουχ... ε δε λεει και τπτ

sadamiraq σε τι αναλυση παιζεις με τη x1300 σου και εισαι και με full details χωρις κολληματα?μαζι με AA/AF?

Δημοσ.

sadamiraq σε τι αναλυση παιζεις με τη x1300 σου και εισαι και με full details χωρις κολληματα?μαζι με AA/AF?

1280 Χ 1024 με ολα φουλ την εχω o/c βεβαια αλλα παραξενευτικα γιατι ενας φιλος εχει την 7300 gs η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι στα ιδια επιπεδα αν οχι υψηλοτερα απο την Χ1300 αλλα δεν το παιζει τοσο οσο στο δικο μου.:-D Μιλαμε για πολυ διαφορα ομως.

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι πως εισαι cpu limited.

Καταρχην εχει celeron d?

Εαν ναι κατι γινετε...Ανεβαινουν αρκετα...

Το να δωσει 110 ευρω για northwood 2.8 δεν λεει..Απλα ειτε βρισκει κανενα μεταχειρισμενο στα ~3ghz με 40-50 ευρω(λυση αποδεκτη μονο εαν την υποστηριζει το mobo και εχεις και τουλαχιστον 1gb ram..)Ειτε ξεκιναει αποταμιευση για καινουργιο pc..

Δημοσ.
Το σιγουρο ειναι πως εισαι cpu limited.

Καταρχην εχει celeron d?

Εαν ναι κατι γινετε...Ανεβαινουν αρκετα...

Το να δωσει 110 ευρω για northwood 2.8 δεν λεει..Απλα ειτε βρισκει κανενα μεταχειρισμενο στα ~3ghz με 40-50 ευρω(λυση αποδεκτη μονο εαν την υποστηριζει το mobo και εχεις και τουλαχιστον 1gb ram..)Ειτε ξεκιναει αποταμιευση για καινουργιο pc..

Ακριβως με 110 παιρνεις διπυρηνο πια αρα μονο μεταχειρισμενο αλλα ασε που στο e-shop πρεπει να λεει οτι νανε ειχα παει να δω agp καρτες και εχει καμια 30 καρτες αρχιζοντας απο την 5200 ελεος σιγα μην τις εχουνε αυτες τις καρτες ουτε το cpu πιστευω.:mrgreen:

Δημοσ.
Ακριβως με 110 παιρνεις διπυρηνο πια αρα μονο μεταχειρισμενο αλλα ασε που στο e-shop πρεπει να λεει οτι νανε ειχα παει να δω agp καρτες και εχει καμια 30 καρτες αρχιζοντας απο την 5200 ελεος σιγα μην τις εχουνε αυτες τις καρτες ουτε το cpu πιστευω.:mrgreen:

Amd 3600x2 απο 60 ευρω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...