boocla Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Γεια παιδιά!! Θα ήθελα τα φωτά σας για την επιλογή laptop. Διαθέτω μέχρι 900euro. Είμαι ανάμεσα σε 2 τύπους Toshiba. Toshiba Satellite A200-1M5 - http://www.megamarket.gr/toshibasatellitea2001m5-p-50694.html?filter_id=36 Kai TOSHIBA SATELLITE A200-14D - http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905081 Θα ήθελα να μπορώ να επεξεργάζομαι φωτογραφίες (Photoshop) και να παίζω και κανένα ʽελαφρύʼ παιχνίδι (Δεν θέλω τρελές επιδώσεις)και να μη σέρνεται το μηχάνημα. Τι προτείνεται από τα δυο? Υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση ? Ευχαριστώ Boocla
steve2810 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, στον τομέα κάρτας γραφικών, όλα είναι ... Γενικα θα πρέπει να ξεχάσεις παιχνίδια με τετοιες κάρτες. Η Nvidia 7300 έχει ένα μικρό προβάδισμα. Προσωπικά θα σου συνέστηνα τον Vaio N31M/W λόγω του καλύτερου επεξεργαστή. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=967742&tab=specs
basilis5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 νομιζω το 2ο ειναι πολυ καλο. η καρτα γραφικων δεν λεει και πολλα,.εγω εχω την 7400 και δεν ειμαι ξετρελαμενος αλλα splinter cell και lord of the rings online παιζω αξιοπρεπεστατα εως αρκετα καλα! ομως εχω 256 κοινη μνημη, αυτο που λες εχει 256 δικια του και παιρνει αλλη τοση απο ραμ, που πρακτικα σημαινει πως αν αναβαθμισεις την ραμ σε 1,5 ή 2 γιγα, θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα! γενικα σου προτεινω τοσιμπα, μην φυγεις απο δω. εναλλακτικα σονυ,αλλα θα χεις 1 χρονο εγγυηση. επισης τα ντελ καλα,αλλα δν ξερω σε αυτα τα λεφτα τι παιζει. για μενα παρε το τοσιμπα,και μια επεκταση εγγυησης 2 σε 3 χρονια και μετα κανε και μια αναβαμθιση στην ραμ, μια 1 γιγα κανει 40-50 ευρω,οποτε το κανεις χαλαρα μετα απο λιγους μηνες και δεν χανεις και εγγυηση. δες μονο αν εχει πανω 2*512 ή 1*1024
boocla Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Steve2810 - ίσως έχεις δίκιο για τον επεξεργαστεί αλλά λόγω ιδεολογίας Sony δεν αγοράζω. Θεωρώ ότι έχει εξωφρενικά υψηλές τιμές για αυτά που προσφέρει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και το ποιο σχετικό άτομο με του υπολογιστές αλλά νομίζω ότι κάτι λίγα τα καταλάβω. Basilis5 - και εγώ προς το 2ο έτεινα για τους ιδίους λόγους. Όσο αφορά τα παιχνίδια οι γνώσεις μου φτάνουν στο εκπληκτικό επίπεδο του SIM2 (κοινός το επίπεδο είναι τελείως επίπεδο). Το SIM2 δεν θα το σηκώνει? Μπήκα στο official site της Toshiba για να δω αυτό που με ρώτησες για την μνήμη και μάλλον είναι 1*1024. Αν έχεις χρόνο και μπορείς δες το http://www.toshiba.gr/ElectronicsGlobal/non%20shown%20pages/Notebooks/Satellite%20Series/A200-14D.aspx. Αλλά γιατί πρέπει να το ξέρουμε αυτό ? Επίσης την αναβάθμιση μπορώ να την κάνω και μονή μου? Ή πρέπει να ανοιχτεί ο υπολογιστής? Όλο ερωτήσεις είμαι!! ευχαριστώ και πάλι
tera2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Και εγω εχω στα υποψην το συγκεκριμενο toshiba αλλα είδα και αυτον και τωρα ειμαι μπερδεμένος. Πιστευω ότι ειναι καλυτερος αν και λιγο ακριβότερος.
boocla Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 malon kaliteros alla peripoy 80e parapano
kwtsakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μπήκα στο official site της Toshiba για να δω αυτό που με ρώτησες για την μνήμη και μάλλον είναι 1*1024. Αν έχεις χρόνο και μπορείς δες το http://www.toshiba.gr/ElectronicsGlobal/non%20shown%20pages/Notebooks/Satellite%20Series/A200-14D.aspx. Αλλά γιατί πρέπει να το ξέρουμε αυτό ? Επίσης την αναβάθμιση μπορώ να την κάνω και μονή μου? Ή πρέπει να ανοιχτεί ο υπολογιστής? Σε ενδιαφέρει να έχει 1GB γιατί τότε θα είναι ευκολότερο να κάνεις αναβάθμιση στη RAM σου. Αφού έχει 2 slots για μνήμες, αρκεί να πάρεις άλλη μία του 1GB. Αν όμως είχε 2*512 θα έπρεπε να πάρεις 2 καινούριες του 1GB . Απ' ότι κοίταξα στο site μάλλον έχει 1*1024 (τουλάχιστον σε μικρότερα μοντέλα που έχουν 2*512 το αναφέρει). Τέλος, το πιθανότερο είναι να μπορείς να κάνεις μόνη σου την αναβάθμιση. Λογικά θα έχει στο κάτω μέρος τις υποδοχές (στο δικό μου toshiba έτσι γίνεται αν και είναι λίγο παλιότερος).
boocla Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Eyharisto kwtsako! to thema ine oti sto offisial lei 1*1024 env se alla site lene 2*512. an diladi ishii to telefteo gia gini anavathisi tha axristeythoyn ta 2*512. sosta katalava? elpizo nai.
boocla Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 malon tha paro til. stin antiprosopia ti deytera na to dieykriniso
kwtsakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 to thema ine oti sto offisial lei 1*1024 env se alla site lene 2*512. an diladi ishii to telefteo gia gini anavathisi tha axristeythoyn ta 2*512. sosta katalava? elpizo nai. Ναι! Αν θελήσεις να βάλεις 2GB RΑΜ θα πρέπει να πετάξεις τις 512! Το μόνο που μένει είναι να μας πει κάποιος που ξέρει, αν έχει πάνω 1*1024 ή 2*512!
Acid-Burn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Kai o HP pou les einai kalos..nai exei 90 eurw parapanw peripou alla exei kalutera xarakthristika apo ta alla pou exoun anafer8ei... Poly kalutero epe3ergasth,2g ram kai kaluterh karta grafikwn..egw auton 8a sou proteina..Exw ki egw HP kai den exei to paramikro problhma..eimai polu euxaristhmenos. Oso gia auto pou les gia ta sony...ki egw ths idias apopshs eimai alla to sygkekrimeno ap'oti blepeis se sxesh me to prwto toshiba exei kalutero epe3ergasth kai sta alla einai to idio..opote den einai e3wfrenika akribo gia ta xarakthristika tou...
basilis5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 εγω για να αποφυγω το κοστος της αναβαθμισης μνημης επειδη ειχα 2*512 αγορασα μονο μια του 1, και ετσι ειχα 1,5 γιγα και ειδα αισθητες διαφορες μπορω να πω.βεβαια ισως επειδη η καρτα γραφικων μου αποροφουσε πολλους πορους. για τα ΗΡ δεν εχω αποψη αν και προτιμω τοσιμπα, αλλα οπως και να χει οτι και να παρεις παρε μια επεκταση εγγυησης να χεις το κεφαλι σου ησυχο! επισης η αναβαθμιση μνημης σε ολα σχεδον τα συγχρονα λαπτοπ ειναι πολυ απλη διαδικασια, ολες σχεδον οι εταιριες εχουν ξεχωριστη θεση με πορττακι ια τις μνημες,κι εσυ απλα ξεβιδωνις και τις κουμπωνεις. δεν ειναι τιποτα η διαδικασια,και επισης δεν σου χαλαει την εγγυηση-ειδικα στην σονυ που και εχω ρωτησει,και μαλιστα εκανα χρηση της χωρις να μου πουν το παραμικρο. αν παιζεις μονο σιμς τοτε η 7300 ειναι οκ, αλλα αν αργοτερα θες να παιξεις καποιο παιχνιδι με βαρβατα 3διαστατα γραφικα θα ζοριστει αρκετα. ομως τα λαπτοπ γενικα δεν ενδεικνυνται για παιχνιδια
basilis5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 αληθεια,γιατι δεν παιρνεις αυτο; http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905121
Acid-Burn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Auto to laptop exei kaluterh karta grafikwn kai exei ta 2 xronia egguhshs toshiba.... apla xanei arketa se epe3ergasth!!! Pantws einai mia kalh epilogh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.