Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται με τα Plextor?? Eγγυηση?

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.. Ξερει κανενας τι παιζει με την plextor? Θελω να αγορασω καλο dvdrw γιατι οπως και να το κανουμε το nec μου εχει φαει τα ψωμακια του και κανει κατι κουλα...

Θελω να ξερω τι παιζει με την εγγυηση...

Δημοσ.

αυτο που ξερω ειναι πως εχει μειωσει κατα πολυ την παραγωγη της η πλεξτορ επειδη εχασε μεγαλο μεριδιο της αγορας. η μεγαλη διαφορα στην τιμη αναμεσα σε ενα νεκ και ενα πλεξτορ δεν δικαιολογειται και με αντιστοιχη διαφορα στην ποιοτητα νομιζω. για μενα παρε ενα νεκ παλι με 20-30 ευρω και εισαι αρχοντας.

για την εγγυηση δυστυχως δεν ξερω

Δημοσ.

Ριξε μια ματια εδω

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206529

Περιμενω το καινουργιο αν και για να πουμε την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος οτι η καθυστερηση που εχει στην αρχη της εγγραφης ειναι πραγματικο προβλημα.

Δημοσ.
Ριξε μια ματια εδω

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206529

1000thanks

Τελικα θα το παρω - PX800 ή το 810 το sata - και οτι γινει... Γενικα στα drives τους βγαζω το λαδι οποτε θελω κατι καλο...

Θα το παρω απο diskimpex 61Ε και θα μου δωσουν δωρο και 50DVD 8X tayio youden...

Δημοσ.
1000thanks

Τελικα θα το παρω - PX800 ή το 810 το sata - και οτι γινει... Γενικα στα drives τους βγαζω το λαδι οποτε θελω κατι καλο...

Θα το παρω απο diskimpex 61Ε και θα μου δωσουν δωρο και 50DVD 8X tayio youden...

Den 8elo na se 3eneroso, alla to 800 einai Nec7170A, kai to 810 einai Pioneer 112, kai ena e3wterikoy prepeina einai to 42 ths LG.

Δημοσ.

Τα πραγματικά Plextor, εκείνα που έχουν τσιπ Sanyo, είναι πια λίγο δύσκολο να τα βρεις. Διάβασα πως εγκαταλείπει τον τομέα των dvd recorder.

Δημοσ.

Το πρώτο μου Plextor (708Α) το είχα πάρει 260 ευρώ! Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πώς μου ήρθε και τα έδωσα... Το δεύτερο (716Α) 120 ευρώ. Και τα δύο παρουσίασαν πρόβλημα εντός εγγύησης και αλλάχτηκαν από την Plextor Βελγίου. Στον τομέα αυτό τουλάχιστον (τεχνική υποστήριξη) δεν έχω κανένα παράπονο.

Δημοσ.
Το πρώτο μου Plextor (708Α) το είχα πάρει 260 ευρώ! Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πώς μου ήρθε και τα έδωσα... Το δεύτερο (716Α) 120 ευρώ. Και τα δύο παρουσίασαν πρόβλημα εντός εγγύησης και αλλάχτηκαν από την Plextor Βελγίου. Στον τομέα αυτό τουλάχιστον (τεχνική υποστήριξη) δεν έχω κανένα παράπονο.

Εγω το πρωτο δεν θυμαμαι μοντελλο αλλα θυμαμαι καλα την 300αρα στη Στουρναρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...