Προς το περιεχόμενο

Leadtek Winfast DTV2000 H

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν εχεις κανεις σας αυτην την καρτα τηλεορασης ηθελα να ρωτησω τα εξης: εχω win xp sp2 επειδη η μητρικη μου ειναι socket 478 εχει σημασια αυτο; με επεξεργαστη northwood ρ4 στα 3, 1 gb μνημη, 7600gs θα λειτουργει καλα; Απο εικονα τι λεει; Δειχνει καθαρα; Το ραδιο πιανει καλα; Εγγραφη μπορω να κανω προγραματισμενη και σε τι φορμα; Γινεται να γραφει απευθειας στo dvd; Αν εχω και αλλη εφαρμογη ανοιχτη, πχ σερφαρω, μπορω και να βλεπω καποιο καναλι ή κολλαει; Τα ψηφιακα τα πιανει; Η έξοδος ήχου της κάρτας τηλεόρασης θα μπορει να συνδεθει στην ενσωματωμενη ac97 καρτα ηχου μου;

Δημοσ.

μετρησα μονο 9 ερωτησεις :Ρ αλλά μονο σε 6 μπορω να σου απαντήσω

θα παιζει μια χαρα στο πισι σου,προγραμματισμενη εγγραφη μπορεις να κανεις αναλογα με το προγραμμα(crisTV,windvr3 - κανουν),απευθειας σε dvd οχι,δε θα κολλαει καθολου και εγγραφή να κανεις παραλληλα,τα ψηφιακα νομιζω δε θα τα πιανει διοτι δεν εχει το καταλληλο τσιπακι,θα ταιριαζει η εξοδος ηχου αρκει ναχεις line in

Δημοσ.

με το δικο της προγραμμα δεν κανει εγγραφη; σιγουρα δεν κανει απευθειας σε dvd? τα ψηφιακα της ερτ δεν τα πιανει με συνηθισμενη εξωτερικη κεραια;

Δημοσ.

δεν μου χει απαντησει κανεις, που να εχει ομως την καρτα και να εχει μια σιγουρη αποψη για το αν αξιζει ή οχι...

Δημοσ.
Παιδια αν εχεις κανεις σας αυτην την καρτα τηλεορασης ηθελα να ρωτησω τα εξης: εχω win xp sp2 επειδη η μητρικη μου ειναι socket 478 εχει σημασια αυτο;

οχι

με επεξεργαστη northwood ρ4 στα 3, 1 gb μνημη, 7600gs θα λειτουργει καλα;

ναι

Απο εικονα τι λεει; Δειχνει καθαρα;

ναι. αρκει να εχεις κεραια

Το ραδιο πιανει καλα;

ναι

Εγγραφη μπορω να κανω προγραματισμενη και σε τι φορμα;

ναι. σε οτι θες. φτιαχνεις και δικα σου προφιλ.

το καλυτερο ειναι βεβαια ασυμπιεστο μιας και θες βαρβατο pc να κανεις encoding real time

Γινεται να γραφει απευθειας στo dvd;

nai

Αν εχω και αλλη εφαρμογη ανοιχτη, πχ σερφαρω, μπορω και να βλεπω καποιο καναλι ή κολλαει;

oxi

Τα ψηφιακα τα πιανει;

nai

Η έξοδος ήχου της κάρτας τηλεόρασης θα μπορει να συνδεθει στην ενσωματωμενη ac97 καρτα ηχου μου;

nai

Δημοσ.

οταν λες ασυμπιεστο, εννοεις mpeg2? σιγουρα κανει απευθειας εγγραφη se dvd; δηλ σε ενα dvd θα χωραει περιπου 2 ωρες; οι προγραμματισμενες εγγραφες γινονται...στην ωρα τους ή εχουν προβληματα; το χειριστηριο πιανει σχετικα καλα; οταν λες αρκει να εχει κεραια, εννοεις για εξωτερικη ε; εκει που ρωτησα στο αν μπορω να σερφαρω ας πουμε και να βλεπω ταυτοχρονα, εγραψες οχι, δηλ κολλαει η δεν κολλαει; Ακομα ποσο μπορει να μικρυνει το παραθυρο που βλεπω ενα προγραμα; Απο οτι ειδα και στην υπογραφη σου την εχεις...εισαι γενικα ικανοποιημενος ή τι δεν σου αρεσε; (σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου)

Δημοσ.
οταν λες ασυμπιεστο, εννοεις mpeg2? σιγουρα κανει απευθειας εγγραφη se dvd; δηλ σε ενα dvd θα χωραει περιπου 2 ωρες; οι προγραμματισμενες εγγραφες γινονται...στην ωρα τους ή εχουν προβληματα; το χειριστηριο πιανει σχετικα καλα; οταν λες αρκει να εχει κεραια, εννοεις για εξωτερικη ε; εκει που ρωτησα στο αν μπορω να σερφαρω ας πουμε και να βλεπω ταυτοχρονα, εγραψες οχι, δηλ κολλαει η δεν κολλαει; Ακομα ποσο μπορει να μικρυνει το παραθυρο που βλεπω ενα προγραμα; Απο οτι ειδα και στην υπογραφη σου την εχεις...εισαι γενικα ικανοποιημενος ή τι δεν σου αρεσε; (σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου)

mpg τα βγαζει και οταν γραφεις απο digital εχει και επιλογη για ts.

λογικα mpeg2 einai.

απ ευθειας κάνει σε dvd αλλα δεν το εχω ψαξει να δω ποσες ωρες. απλα εχει επιλογη στο προγραμμα και δηλωνεις το recorder και γραφει εκει.

οι προγραμματισμενες γινονται στην ώρα τους μια χαρα. απλα το ελληνικό προγραμμα δεν αποτελει εγγυηση οτι θα αρχισει στην ώρα του.

το κοντρολ δεν μου εχει κανει προβλημα.΄στην ευθεια πιανει στα 4 μετρα ανετα μιας και δεν εχω μεγαλυτερο δωματιο να τσεκάρω.

κεραια αναλογα την περιοχη που εισαι. εγω με μια μικρή εσωτερική πιανω καμπανα αλλα εχω καλό σημα γενικώς.

οταν παιζει tv. θέλει περίπου 15% μαξιμουμ επεξέργαστη στο task manager και καμμια 30 mb Μνημης. εγω εχω δυο οθονες και στην μια παίζει συνέχεια tv ενω στην άλλη κάνω τις δουλειές μου. δεν κολλάει καθόλου.

το παραθυρο μπορεις να το μικρύνεις οσο θές.

το μονο που δεν μου εχει αρέσει και δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλες κάρτες tv ειναι οτι για να δεις ψηφιακά πρεπει να αλλαξεις την πηγή και απο analog tv να πας στο digital. δεν εχω καταφερει να βρω τρόπο να ειναι τα κανάλια συνεχομενα στις μνήμες δηλαδη να εχεις απο το 1 μεχρι το 20 πχ αναλογικα και να βάζεις στο 21 sport+, 22 prisma klp.

επισης το PiP και το PoP παιζουν μονο με την ψηφιακή και όχι την αναλογική.

περυσι που εδειχνε ουεφα στο ψηφιακο ταυτοχρονα ηταν η χαρα του ποδοσφαιρόφιλου

Δημοσ.

μαλιστα...γενικα ψηνομαι να την παρω και μιας και μου τα λες οτι ολα ειναι καλα, θα την αγορασω. να σε ρωτησω κατι ακομα σε παρακαλω. το pip δεν δουλευει στην αναλογικη...μπορεις μηπως να ανοιξεις ταυτοχρονα 2 ή 3 καναλια μαζι; (κατι σαν το 16 channel) δηλ. Ακομη η αλλαγη απο analog σε digital γινεται ευκολα;

Δημοσ.

την εβαλα σημερα την καρτουλα...παρα που καλη αν και αντιμετωπιζω 2 σοβαρα προβληματα. Με τα χιλια ζορια μπορεσα να βγαλω ηχο... Εχει ηχο στα ψηφιακα αλλα στα αναλογικα, αν βαλω τερμα τα ηχεια, τοτε απλα κατι παει να ακουστει... Επισης δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ... Καμια βοηθεια....

Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθειστε γιατι μου χει σπασει τα νευρα... Η μητρικη μου ειναι μια asrock p4vt8+ , εχω συνδεσει το καλωδιακi που ειχε το tuner με το cd in της μητρικης, εχω συνδεσει τα ηχεια με το line out της ενσωματωμενης καρτας ηχου και εχω συνδεσει και το line in της καρτας ηχου με το line out του tuner. Τα ηχεια που εχω, ειναι κατι παλια wavemaster, και εχουν πανω τους και μια εξωμειωση ηχου (movie-simulated-theatre). Μονο οταν το βαζω ας πουμε στο movie εχω κανονικα ηχο στο ραδιο και στα ψηφιακα, και ισα-ισα που ακουγεται ηχος στα αναλογικα καναλια. Οταν δεν βαζω καμια εξομειωση ηχου, τοτε δεν εχω ηχο. Τι φταιει ρε γμτ.... Ακομα δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ. Διαβασα στο site leadtek οτι μπορει να εχει προβλημα με τα irq, Πως τα ρυθμιζω αυτα....

Δημοσ.

δεν απαντησα γιατι με τις κολωφωτιες κινδυνεψαν οι δικοι μου... το προβλημα ειναι οτι σχεδον δεν εχω ηχο στα αναλογικα καναλια. Φταιει κατι με τις συνδεσειις που εχω κανει; ή κατι που πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...