Προς το περιεχόμενο

Ψυξη Η/Υ Εναλλακτικές-τρελές (αλλά πραγματοποιήσημες) ιδέες!!

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αρκετοί εδώ μέσα, έτσι και εγώ καταπιάνομαι με το θέμα της καλής (και αθόρυβης :( ) ψύξης του υπολογιστή μου.

Κατά καιρούς έχω δει περίεργες εως τρελές ιδέες, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην παρέα μου. Οι περισσότεροι συνήθως ξοδεύουν αρκετά χρήματα στον τομέα αυτό. Άλλοι (όπως και εγώ) λόγω έλλειψης πόρων καταπιάνονται με κάθε είδους πατέντες :idea:

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε μια δικία μου πατέντα. Extreme Watercooling (Οχι για αδυνατες καρδιες!!!)

Επίσης ποιός δεν έχει ακούσει για ολική ψύξη Η/Υ με χρήση λαδιού; :oops: Πρόσφατα βρήκα μια ιστοσελίδα όπου χρησιμοποίησαν έναν Intel Core 2 Duo E6600 και μια 8600GT. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έκαναν αρκετές μετρήσεις της θερμοκρασίας και λειτουργούσαν τον Η/Υ για δύο μήνες συνεχόμενα χωρίς πρόβλημα.

Τέλος για σήμερα είναι αυτή η ιστοσελίδα. Ο τύπος έφτιαξε μια υδρόψυξη χωρίς να χρησιμοποιήσει αντλία! :shock: Εκμεταλλεύεται μόνο την φυσική ροή του νερού λόγω της θερμότητας.

Με βάση τα παραπάνω θέλησα να ανοίξω αυτή τη συζήτηση, ώστε ο καθένας να πει τις ιδέες του. Μην ξεχνάτε ότι όσο τρελή και να είναι, πρέπει να είναι πραγματοποιήσημη και σε κάποιο λογικό κόστος :razz: (όλοι θα θέλαμε μια δεξαμενή αζώτου αλλά... :? ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...