SiMP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα και συγνώμη προκαταβολικά αν υπάρχει κάποιο αντιστοιχο θέμα - δεν το εντόπισα. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να με ενημερώσει για το πώς μπορεί να σταλέι το ίδιο sms σε πολλούς αριθμούς(όπως παράδειγμα κάνουν μερικα club) . Μιλάω για πάνω απο 1000-2000 άτομα. Ίσως αν υπάρχει κάποιο προγραμμα για ΗΥ κτλ. ΔΕΝ με ενδιαφέρει να το κάνω τζάμπα απλα προσπαθώ να βρω εναν αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Ευχαριστώ πολυ.
Pitsi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 http://www.sms.gr/how.asp?session-id=074cc279f66b93f2cfbc8718ca9baed0 Το sms.gr παρέχει τη δυνατότητα αποστολής sms μηνυμάτων ή περιεχoμένου που ενσωματώνεται σε sms μηνύματα, ακόμα και σε προγραμματισμένη ώρα, με πολλαπλούς αποδέκτες, ελληνικούς χαρακτήρες και από συγκεκριμένο αποστολέα (originator), που μπορείτε να ορίζετε εσείς. Aυτό σου κάνει;
SiMP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Φαίνεται οκ αλλα δεν βλέπω τιμοκατάλογο και κατι δεν μου κάθεται καλα. Βέβαια ίσως ειναι η φαντασία μου θα το ξαναδώ μολις εχω χρόνο ευχαριστώ πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.