klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Στο παρελθόν έχω δουλέψει αρκετό καιρό με αυτά τα παιδιά modecris... ούτε τα ίδια τα παιδιά δεν θα θίγονταν απο κάτι τέτοιο... Η αίσθηση του χιούμορ και η αυτοκριτική δεν χάνεται πλήρως όταν έχεις κάποιο είδος νοητικής στέρησης... Το να φοβάσαι να αναφερθείς σε αυτά τα παιδιά (πόσο μάλλον με χιούμορ) μόνο κακό κάνει... Αυτό για αποφυγή παρεξηγήσεων... :} Υγ: Αν γίνεται να μην συνεχιστεί το θέμα γιατί απλά δεν υπάρχει... Υγ2: Η φώτο που παρέθεσε κατα τα άλλα ο gabriel είναι θεική! Υγ3: Αν το χιούμορ είχε όρια και φραγμούς δεν θα υπήρχε το family guy... τραγικό... ain't it?
Daredevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 nice h prosbolh th prospa8eias aytwn twn paidiwn egine kai xioumor,o koinwnikos ratsismos satyra.... otan les se enan anapyro "oti kai na kaneis opoies ki an einai oi prospa8eies sou 8a se panta anaphros ki egw etsi 8a se blepw kai 8a sou ferome" einai fobero xioumor to xioumor kai h satyra exoun oria thn h8ikh file mou.... ps. telika shmera egina sofoteros....
modecris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Το να φοβάσαι να αναφερθείς σε αυτά τα παιδιά Δεν είπα αυτό.Και το "Even if you win,you`re still retarded" εγώ το λαμβάνω ως υποτιμητικό.Αν το έλεγες αυτό σε κάποιο παιδί (ή στους γονείς του),δεν νομίζω να το έβλεπε με χιούμορ.Γνώμη μου. Ps:Δεν έχω δουλέψει με τέτοια παιδιά αλλά είχα α)βαθμού συγγενή.
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ok... ok... ηθικολογιά ftw... As you wish... Τεσπα... αν wanna fight about it ς ανοίξει νέο τόπικ...
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Χαχα, εγινε τεραστιο το τοπικ. Η ολη ιστορια ειναι το περιορισμενο budget, δλδ στα 680 ευρω τα 25 ευρω δεν ειναι τιποτα, αλλα αν τα μαζευεις 3 μηνες, το σκεφτεσαι σε περιπτωση που απλα πληρωνεις ενα ονομα και τιποτα αλλο. Παντως απο εμενα εχετε το ελευθερο να συνεχισετε τη συζητηση για το καλωδιο, μεσα απο ολα αυτα κατι μαθαινουμε ολοι.Καποιος mod αν θελει ας αλλαξει καταλληλα τον τιτλο μονο, για να διευκολυνουμε στο search. ------ Παντως αντι για 2ο χειριστηριο Sony μου εδωσαν ενα Logitech Cordless Precision.Να πω ευχαριστω ή να το γυρισω πισω?Δλδ ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο το αυθεντικο?
MiltoZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 O θεός να με συγχωρέσει (και καλά) αλλά γέλασα πολύ!
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παντως αντι για 2ο χειριστηριο Sony μου εδωσαν ενα Logitech Cordless Precision.Να πω ευχαριστω ή να το γυρισω πισω?Δλδ ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο το αυθεντικο? καλυτερο μου φαινεται αυτο και πιο εργονομικο. το μαμα ps3 εχει προβλημα στα triggers. αυτο απο τη φωτο φαινεται πολυ καλυτερο στις σκανδαλες. εσυ τι λες? p.s. διαβασα και οτι αντι για (μουφα)sixaxis εχει μεσα ηδη rumble περιμενοντας το μελλον. αληθευει?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δεν γινεται να ειναι καλύτερο απο το οfficial της sony κανενα χειριστήριο για το Ps3,αυτη ειναι η προσωπική μου άποψη. Βεβαια μοιάζει με του 360 γι αυτο και η αγαπη του petran προς αυτο.:-P Εγω θα ζηταγα το αυθεντικό εκτος αν στο εδωσε τζαμπα. PS.Kαλα αν δεν εχει και sixaxis δωσ'το με την μια πισω.
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Και εγω νομιζω πως θα ειναι πιο ανθεκτικο το Logitech, αλλα απο την αλλη η προσφορα λεει για 2 original χειριστηρια Sony...
jimbrav Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 καλυτερο μου φαινεται αυτο και πιο εργονομικο. το μαμα ps3 εχει προβλημα στα triggers. αυτο απο τη φωτο φαινεται πολυ καλυτερο στις σκανδαλες. εσυ τι λες? για οσο καιρο ειχα το ps3 οι σκανδαλες δεν ηταν και οτι καλυτερο. αυτο τις Logitech φενετε πολυ καλυτερο...
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 δοκιμασε το και αποφασισε. βλεπω σαν πιο θετικα το ανατομικο σχημα, τα triggers και το rumble, αλλα αυτα στη θεωρια...εσυ θα δεις την πραξη. (εκτος απο το rumble, που για αυτο θα ...περιμενεις) επισης εχε υποψην σου (μιας και you are on a budget) οτι ειναι καννα δεκαρικο φτηνοτερο αυτο απο το official..
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Nαι εριξα μια ματια σε Πλαισιο...Eχει και δονηση!Το κρατω λοιπον
afro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ο Μανώλης καστρουνής δουλεύει και για κάποιο περιοδικό όπως θα ξέρεις. Δεν λέω ότι σώνει και καλά τα παίρνει ο άνθρωπος για να γραφει ότι θέλει αλλά δεν λέει πάντα όσα θέλει να πεί...εξάλλου είναι η δουλειά του. 'Αλλο οι ικανοτητές του και άλλο η δουλεια του Reviewer...πόσο μάλλον σε Ελληνικό περιοδικο Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για το off topic μήνυμά μου αλλά μια και αναφέρεται το όνομά μου θα ήθελα να δώσω κάποιες απαντήσεις. Το ότι συνεργάζομαι με τρία Ελληνικά περιοδικά δεν μειώνει σε τίποτα τα γραφόμενά μου. Δεύτερον κρίσεις μου και κείμενα μου δεν εχουν αμφισβητηθεί ποτέ. Φιλικά Μανώλης Καστρουνής Υ.Γ. Εαν οι διαχειριστες νομίζουν ότι τοτα) μηνύματα μου είναι εκτός topic ας τα διαγράψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.