stkamos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Panasonic PT-AX100... και μη μου πείς ότι είναι χαμηλής ανάλυσης 720P γι'αυτό δεν είδα κόκο, γιατί σε ταινίες που έχουν όντως κόκο, μπορεί και τον δείχνει. Τηλεόραση έχω την Sharp LC37XD1 (1080P). (Μικρές οι ίντσες, αλλά και με θέαση στο μισό μέτρο πάλι δεν είδα διαφορά με απλό HDMI) Και χρεισιμοποιεις και εσυ καλωδιο 5 μετρων των 5 ευρω οπως και ο gabriel και δεν ειδες διαφορα σε σχεση με ενα oehlbach;
subcode Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Και χρεισιμοποιεις και εσυ καλωδιο 5 μετρων των 5 ευρω οπως και ο gabriel και δεν ειδες διαφορα σε σχεση με ενα oehlbach; Των 5 δεν είναι, αλλά είναι των 20 και κάτι. Όχι δεν είδα διαφορά. Αλλά πιστεψέ με δεν είμαι τυφλός ούτε κουφός. Έχω ακούσει και δεί αρκετα μηχανήματα και καταλαβαίνω και τις μικρές διαφορές. Πάντως αν όντως έχω πρόβλημα και δεν το ξέρω (δεν το λέω ειρωνικά) είμαι χαρούμενος που με ικανοποιεί το καλώδιο των 20 ευρώ. Κάνει καλό και στην τσέπη μου
stkamos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Των 5 δεν είναι, αλλά είναι των 20 και κάτι. Όχι δεν είδα διαφορά. Αλλά πιστεψέ με δεν είμαι τυφλός ούτε κουφός. Έχω ακούσει και δεί αρκετα μηχανήματα και καταλαβαίνω και τις μικρές διαφορές. Πάντως αν όντως έχω πρόβλημα και δεν το ξέρω (δεν το λέω ειρωνικά) είμαι χαρούμενος που με ικανοποιεί το καλώδιο των 20 ευρώ. Κάνει καλό και στην τσέπη μου +1 σε αυτο που λες.Αλλωστε αν παρατηρησες στο πρωτο μου post δεν αντεδρασα για τις διαφορες στα καλωδια που και εγω μονος μου ειπα οτι ειναι πολυ μικρες,αλλα σε αυτη την ισοπεδωση το τι να μας πει το avclub και με την λογικη οτι εγω ξερω περρισοτερα απο ολους...τελος παντων Σαββατιατικα ας μην χαλαμε τις καρδιες μας ετσι και αλλιως μεχρι σημερα σε αρκετα θεματα με ειχει καλυψει πολυ σωστα και ολοκληρομενα ο φιλος gabriel.Μπορει σημερα να μην ξυπνησε καλα...:mrgreen:
subcode Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ...τελος παντων Σαββατιατικα ας μην χαλαμε τις καρδιες μας... ...Άντε να πάει 2:00 να σχολάσω κιόλας..βαρέθηκα να postάρω
Daredevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Όπως δεν θα ασχολιόμουν με έναν τοίχο, έτσι δεν θα ασχοληθώ άλλο και με εσένα. Πίστευε ότι θές. I don't give a fuck.oxi se parakalw poly dwse mou ta fwta sou mhn me afhneis sto skotadi kane mou ena graffiti (akoma den mou analyses omws to high speed digital transmission, to opoio fysika ypokeite stous periorismous pou exei ena transmision mesw kalwdiou asxeta an einai digital h oxi to shma) katana me gea rei tespa ante kalo sabatokyriako
GabrielConnor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 +1 σε αυτο που λες.Αλλωστε αν παρατηρησες στο πρωτο μου post δεν αντεδρασα για τις διαφορες στα καλωδια που και εγω μονος μου ειπα οτι ειναι πολυ μικρες,αλλα σε αυτη την ισοπεδωση το τι να μας πει το avclub και με την λογικη οτι εγω ξερω περρισοτερα απο ολους...τελος παντων Σαββατιατικα ας μην χαλαμε τις καρδιες μας ετσι και αλλιως μεχρι σημερα σε αρκετα θεματα με ειχει καλυψει πολυ σωστα και ολοκληρομενα ο φιλος gabriel.Μπορει σημερα να μην ξυπνησε καλα...:mrgreen: Μια χαρά ξύπνησα ρε, ούτε τις καρδιές μας χαλάμε ούτε τίποτα. Για το αν το έχω παίξει αυθεντία ή όχι, σου απάντησα ήδη. Εμένα δεν μου κάνει το avclub. Σε εσένα μπορεί να κάνει. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Katana έτσι μου έρχεται να πάω να σου ψωνίσω 2 HDMI ένα των 5 Ευρώ και ένα των 30 να κάνεις τα test και μόνος σου ρε αδερφέ oxi se parakalw poly dwse mou ta fwta sou mhn me afhneis sto skotadi :wink: kane mou ena graffiti (akoma den mou analyses omws to high speed digital transmission, to opoio fysika ypokeite se olous tous periorismous pou exei ena transmision mesw kalwdiou asxeta an einai digital h oxi to shma) katana me gea rei TALK TO THE HAND - Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΜΙΛΗΣΕ
subcode Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Πάντως πέρα από τις διαφωνίες έχει πολύ πλάκα.... από που ξεκίνησε και που έφτασε :mrgreen:
Daredevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 e ayta pa8aineis an kapoios exei diabasei ena dyo blog kai kolaei se mia apopsh, thn opoia meta thn sthrizei me flaming posts me eikones h epixeirhmata 8a sou pswnhsw 2 kalwdia klp klp Ας μην το συνεχίσουμε γιατί μπορώ να σου παραθέσω και εγώ άπειρη βιβλιογραφία να μορφωθείς. Τι να μας πεί και το avclub.gr .... kai fysika h tekmhriwsh pote den hr8e.... mono eikones kai famfares
GabrielConnor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Για ρίξε έτσι λίγη άπειρη βιβλιογραφία γιατί εγώ μόνο κάτι εικονίτσες είμαι σε θέση να παραθέσω και να κάνω flame posts μόνο.
Daredevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 asto gabriel katalaban oi perisoteroi nomizw thn barythta twn legomenwn sou, thn synoxh ths tekmiriwshs sou klp les kati to yposthrizeis legontas ston allo gia thn terastia gnwsh pou katexeis meiwnontas ta legomena tou allou me atakes tou styl poio ayto mwre ela twra-> meta eleipsh stoixeiwn gnwshs klp arxizeis tis eikonitses ta poso blakas einai o allos klp klp na se kala file mou pou mou gemhses ayto to prwino me thn atshreyth gnwsh sou zzzzzzzz
subcode Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τα μυνήματα που προσπαθούσαν να περάσουν οι Floyd.... πολύ μπροστά από την εποχή τους όντως...
GabrielConnor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 asto gabriel katalaban oi perisoteroi nomizw thn barythta twn legomenwn sou, thn synoxh ths tekmiriwshs sou klp les kati to yposthrizeis legontas ston allo gia thn terastia gnwsh pou katexeis meiwnontas ta legomena tou allou me atakes tou styl poio ayto mwre ela twra-> meta eleipsh stoixeiwn gnwshs klp arxizeis tis eikonitses ta poso blakas einai o allos klp klp na se kala file mou pou mou gemhses ayto to prwino me thn atshreyth gnwsh sou zzzzzzzz Δείξε μου στα Post μου που υποστήριξα πως έχω τεράστια γνώση Μείωσα τα λεγόμενα του άλλου; Εσύ το έκανες αυτό λέγοντας με έντονο bold ύφος "gabriel 3ekolla an den 3es mhn milas" Αρχίζω τις εικονίτσες και τον χαβαλέ όταν βλέπω πώς το επίπεδο του "συνομιλητή" δεν σηκώνει κάτι παραπάνω. Δικό σου είναι το λάθος Την βαρύτητα των λεγομένων μου και την συνοχή του λόγου μου με χαροποιεί που εσύ την βρίσκεις ανεπαρκή. Οτιδήποτε άλλο θα με εξέπλητε. Και τώρα άσε με γιατί είδα ένα καλώδιο τηλεφώνου Monster Cable στα 1999 Ευρώ, ευκαιριάρα, γιατί χτές άκουγα ένα χσσσσσ όταν μίλαγα με την Σούλα.
Daredevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 1) Ας μην το συνεχίσουμε γιατί μπορώ να σου παραθέσω και εγώ άπειρη βιβλιογραφία να μορφωθείς. Τι να μας πεί και το avclub.gr .... 2) fysika kai den se meiwsa aplws kala einai na milame mono otan 3eroume kati. Μείωσα τα λεγόμενα του άλλου; Εσύ το έκανες αυτό λέγοντας με έντονο bold ύφος "gabriel 3ekolla an den 3es mhn milas" 3) eneoeis ekei pou katebhka gia na piasw to diko sou? # Αρχίζω τις εικονίτσες και τον χαβαλέ όταν βλέπω πώς το επίπεδο του "συνομιλητή" δεν σηκώνει κάτι παραπάνω. Δικό σου είναι το λάθος hahahahahaha pws ta les omws.... Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τα μυνήματα που προσπαθούσαν να περάσουν οι Floyd.... πολύ μπροστά από την εποχή τους όντως...sorry file mou pou sou e8ei3a ton filo sou den 8a 3anaginei 8a ebaza ki gw eikonitses exw kati kales alla einai xamhloterou epippedou kai den tiariazoun. eimai 8eos kai ana 8elete exw apeirh bibliografia (eikonitses) na to sthri3w ahahahaha ante kai poly asxolh8hka....
stkamos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δείξε μου στα Post μου που υποστήριξα πως έχω τεράστια γνώση Μείωσα τα λεγόμενα του άλλου; Εσύ το έκανες αυτό λέγοντας με έντονο bold ύφος "gabriel 3ekolla an den 3es mhn milas" Αρχίζω τις εικονίτσες και τον χαβαλέ όταν βλέπω πώς το επίπεδο του "συνομιλητή" δεν σηκώνει κάτι παραπάνω. Δικό σου είναι το λάθος Την βαρύτητα των λεγομένων μου και την συνοχή του λόγου μου με χαροποιεί που εσύ την βρίσκεις ανεπαρκή. Οτιδήποτε άλλο θα με εξέπλητε. Και τώρα άσε με γιατί είδα ένα καλώδιο τηλεφώνου Monster Cable στα 1999 Ευρώ, ευκαιριάρα, γιατί χτές άκουγα ένα χσσσσσ όταν μίλαγα με την Σούλα. Ποια ειναι η Σουλα;γραφει στο Avclub;:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.