Προς το περιεχόμενο

Αγορα PS3

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
. Τι να μας πεί και το avclub.gr ....

Θα σε ξεκινήσω από τα εύπεπτα για να μην σου πέσει βαρύ...

http://blog.scifi.com/tech/archives/2007/08/09/shift_the_great.html#more

Και το ζουμί

Κοιτα αν και ωντος οι διαφορες σε ψηφιακα καλωδια ειναι πολυ μικρες μεχρι τα 2 μετρα απο εκει και περα εκφρασεις του στυλ τι να μας πει το Avclub ειναι τελειως αστοχες και δειχνουν ανθρωπο που νομιζει οτι τα ξερει ολα...:(

Αφου δεν εμπιστευεσε ομως το Ελληνικο forum γιατι δεν ανοιγεις και ενα post στο avsforum.com το Αμερικανικο site να υποστιριξεις το ιδιο που λες και εδω να πεσει το γελιο της αρκουδας...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοιτα αν και ωντος οι διαφορες σε ψηφιακα καλωδια ειναι πολυ μικρες μεχρι τα 2 μετρα απο εκει και περα εκφρασεις του στυλ τι να μας πει το Avclub ειναι τελειως αστοχες και δειχνουν ανθρωπο που νομιζει οτι τα ξερει ολα...:(

Αφου δεν εμπιστευεσε ομως το Ελληνικο forum γιατι δεν ανοιγεις και ενα post στο avsforum.com το Αμερικανικο site να υποστιριξεις το ιδιο που λες και εδω να πεσει το γελιο της αρκουδας...

Το τι να μας πεί το avclub δεν αναφέρεται στις γνώσεις μου. Σε καμιά περίπτωση. Ούτε διεκδικώ τιν τίτλο του φωτεινού παντογνώστη.

Αυτό που εννοείται σε αυτή μου την φράση είναι πώς αυτός που θέλει να ενημερωθεί δεν περιμένει να ενημερωθεί απο το avclub. Υπάρχουν πολλά και αξιολογότερα websites για αυτή τη δουλειά.

Προσωπική εκτίμηση. Λανθασμένη; Ίσως. Υπεροπτική. Όχι, σε καμιά περίπτωση.

Και μιάς και φαίνεται πώς κανείς δεν διάβασε το αρχικό post μου σας το παραθέτω για ακόμη μια φορά.

Καλώδιο πάρε όποιο βρείς φθηνό, αν θες μέχρι και πέντε μέτρα. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας, μην τρελλαθούμε. Ή θα παίξει ή δεν θα παίξει. Δεν είναι αναλογικό για να έχει απώλειες.

Άντε καλορίζικο και καλό λιώσιμο:grin:

Πιστεύεις πως θα βρεθεί να γελάσει κάποιος με αυτό; Αν ναι, συγγνώμη αλλά είσαι αφελής. Και εν τέλει δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα για να τρέχω να ανοίγω thread για τα αυτονόητα.

Δημοσ.
. Υπάρχουν πολλά και αξιολογότερα websites για αυτή τη δουλειά.

Προσωπική εκτίμηση. Λανθασμένη; Ίσως. Υπεροπτική. Όχι, σε καμιά περίπτωση.

Ελληνικα;Μηπως ο Μανολης ο Καστρουνης που γραφει μεσα και βραβευτει απο την Διεθνη κοινοτητα με βραβειο σαν εναν απο τους καλυτερους calibrator παγκοσμιος σου πεφτει λιγος για ενημερωση;Και υπαρχουν αρκετοι τετοιοι εκει μεσα.

Δημοσ.

Πιστεύεις πως θα βρεθεί να γελάσει κάποιος με αυτό; Αν ναι, συγγνώμη αλλά είσαι αφελής. Και εν τέλει δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα για να τρέχω να ανοίγω thread για τα αυτονόητα.

Καταρχην τα 5 μετρα ειναι πολλα που λες.Στα 5 μετρα φαινονται διαφορες και μαλιστα εντονα.Τι θες να πρωτομιλησουμε για εμφανιση κοκου στα φτηνα καλωδια στις σκοτεινες σκηνες,οχι ομαλη κινηση σε γρυγορες σκηνες με αρκετη πληροφορια,δεν ειναι θεμα απολογιας ειναι θεμα ο καθενας να δικαιολογει τη Μ@#@κια που πεταει για να υπαρχει διαλογος.

Δημοσ.
Ελληνικα;Μηπως ο Μανολης ο Καστρουνης που γραφει μεσα και βραβευτει απο την Διεθνη κοινοτητα με βραβειο σαν εναν απο τους καλυτερους calibrator παγκοσμιος σου πεφτει λιγος για ενημερωση;Και υπαρχουν αρκετοι τετοιοι εκει μεσα.

Ο Μανώλης καστρουνής δουλεύει και για κάποιο περιοδικό όπως θα ξέρεις. Δεν λέω ότι σώνει και καλά τα παίρνει ο άνθρωπος για να γραφει ότι θέλει αλλά δεν λέει πάντα όσα θέλει να πεί...εξάλλου είναι η δουλειά του. 'Αλλο οι ικανοτητές του και άλλο η δουλεια του Reviewer...πόσο μάλλον σε Ελληνικό περιοδικο :)

Δημοσ.
Καταρχην τα 5 μετρα ειναι πολλα που λες.Στα 5 μετρα φαινονται διαφορες και μαλιστα εντονα.Τι θες να πρωτομιλησουμε για εμφανιση κοκου στα φτηνα καλωδια στις σκοτεινες σκηνες,οχι ομαλη κινηση σε γρυγορες σκηνες με αρκετη πληροφορια,δεν ειναι θεμα απολογιας ειναι θεμα ο καθενας να δικαιολογει τη Μ@#@κια που πεταει για να υπαρχει διαλογος.

Το κουράσαμε πολύ ειλικρινά. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται και σκαμπάζει και πέντε πράγματα, ξέρει ή μπορεί να μάθει. Τέλος από εμένα. Δεν θα εμπλακώ στο παιχνιδάκι αυτό. Τι να κάνουμε; Εμένα βλέπεις το 5-μετρο HDMI μου των 4.99 δουλεύει όχι απλά καλά, αλλά ΑΡΙΣΤΑ.

Δημοσ.
Ο Μανώλης καστρουνής δουλεύει και για κάποιο περιοδικό όπως θα ξέρεις. Δεν λέω ότι σώνει και καλά τα παίρνει ο άνθρωπος για να γραφει ότι θέλει αλλά δεν λέει πάντα όσα θέλει να πεί...εξάλλου είναι η δουλειά του. 'Αλλο οι ικανοτητές του και άλλο η δουλεια του Reviewer...πόσο μάλλιστα σε Ελληνικό περιοδικο :)

Ναι αλλα δεν μιλαμε για το περιοδικο μιλαμε για το forum...

Δημοσ.
Το κουράσαμε πολύ ειλικρινά. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται και σκαμπάζει και πέντε πράγματα, ξέρει ή μπορεί να μάθει. Τέλος από εμένα. Δεν θα εμπλακώ στο παιχνιδάκι αυτό. Τι να κάνουμε; Εμένα βλέπεις το 5-μετρο HDMI μου των 4.99 δουλεύει όχι απλά καλά, αλλά ΑΡΙΣΤΑ.

Ειναι και θεμα σε τι μηχανηματα το χρησιμοποιεις ξερεις,στη 40'' Samsung της σειρας μη περιμενεις να δεις καμια διαφορα αλλα στο δικο μου τον προβολεα ομως θα σου πεταξει κατευθειαν τα ματια εξω ο κοκος...και δυστηχως δεν ανηκεις απο οτι βλεπω στην κατηγορια αυτων που ξερουν και σκαμπαζουν κατι για να εχεις αποψη.

Δημοσ.

Εγώ στο 5m HDMI μου δεν είδα ούτε κόκο ούτε τίποτα. Ούτε στην τηλεορασή μου, ούτε στον προτζεκτορά μου. Δεν έχω DVD Player των 1000 ευρώ, αλλά και το HTPC μου με Theatertek, Nvidia Pure Video και VMR πιστεύω είναι αρκετο για να καταλάβω διαφορές.

Δημοσ.
Ναι αλλα δεν μιλαμε για το περιοδικο μιλαμε για το forum...

Πάντως απέφυγε να πεί εντυπώσεις σε Forum (avclub, avsforum) για τον καινούριο προβολέα της Sony και την πρώτη παγκόσμια επαφή που είχε μαζί του. Και καλά κάνει ο άνθρωπος...είπαμε είναι δουλειά του.

Δημοσ.

Βλέπω ξέρεις και τι μηχανήματα έχω σπίτι μου και τι σκαμπάζω. Μήπως ξέρεις και το εισόδημα που δήλωσα στην φορολογική μου δήλωση; Μάλλον ναι. Φαίνεται να ξέρεις πολλά. Έχω και έναν πόνο στο δόντι (όπως μπαίνεις πάνω δεξιά), μήπως ξέρεις από τι μπορεί να είναι;

Ρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ. Και ναι η ειρωνία είναι ηθελημένη. Μπήκε ο κακομοίρης o Katana να μοιραστεί την χαρά του και εσείς το κάνατε πάλι ποιός την έχει μεγαλύτερη (την γνώση).

Α ρε Blind Test που σας χρειάζεται...

Δημοσ.
Τι προβολεα εχεις;

Panasonic PT-AX100... και μη μου πείς ότι είναι χαμηλής ανάλυσης 720P γι'αυτό δεν είδα κόκο, γιατί σε ταινίες που έχουν όντως κόκο, μπορεί και τον δείχνει. Τηλεόραση έχω την Sharp LC37XD1 (1080P). (Μικρές οι ίντσες, αλλά και με θέαση στο μισό μέτρο πάλι δεν είδα διαφορά με απλό HDMI)

Δημοσ.
Πάντως απέφυγε να πεί εντυπώσεις σε Forum (avclub, avsforum) για τον καινούριο προβολέα της Sony και την πρώτη παγκόσμια επαφή που είχε μαζί του. Και καλά κάνει ο άνθρωπος...είπαμε είναι δουλειά του.

Δεν νομιζω οτι περιμενες να τον αφησει η Sony να παρει θεση για ενα προιον της που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και του εκανε και τη τιμη να ειναι ο πρωτος του χωρου που τον ειδε.Πιστευω μονο το οτι τον διαλεξε η Sony σαν πρωτο λεει πολλα...

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι περιμενες να τον αφησει η Sony να παρει θεση για ενα προιον της που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και του εκανε και τη τιμη να ειναι ο πρωτος του χωρου που τον ειδε.Πιστευω μονο το οτι τον διαλεξε η Sony σαν πρωτο λεει πολλα...

Δεν αμφέβαλα ποτέ για τις ικανοτητές του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...