Προς το περιεχόμενο

pci device == conflig

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc του γιου μου (νεοτατο pc) με m/b Asus P5K στη διαχειρηση συσκευων εμφανιζει με διενεξη την παραπανω συσκευη (ερωτηματικο κιτρινο).Εβαλα το cd της m/b εκανα αναζητηση για νεο προγραμμα οδηγησης αυτοματα αλλα δεν βρισκει κατι ...Που μπορω να βρω κατι για να το διορθωσω ???? Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα δεν βλεπει την bluetooth συσκευη που βαζουμε σε οποιαδηποτε usb θυρα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Xμ, σε εμενα πολυ απλα δεν παταγε καλα αυτη η PCi.Μονο οταν την κουμπωσα καλα δουλεψε, αν και καθε λιγο και λιγακι εφευγε απο τη θεση της.

Δημοσ.
Xμ, σε εμενα πολυ απλα δεν παταγε καλα αυτη η PCi.Μονο οταν την κουμπωσα καλα δουλεψε, αν και καθε λιγο και λιγακι εφευγε απο τη θεση της.

Εγω το πηρα συναρμολογημενο (δικη μου συνθεση) απο Πλαισιο.Καρτα ειναι η δικη σου ??

Δημοσ.

Ναι ειναι μια pci και εχω την εντυπωση πως εχει κατασκευαστικο προβλημα στις επαφες της, οποτε και δεν παταει καλα.

Δημοσ.

γενικα σου βλεπει usb συσκευες?

προσπαθησε να βρεις drivers για τη συσκεη που δε βλεπει

και εγκατεστησε τους πριν τη συνδεσεις

Δημοσ.
γενικα σου βλεπει usb συσκευες?

προσπαθησε να βρεις drivers για τη συσκεη που δε βλεπει

και εγκατεστησε τους πριν τη συνδεσεις

Ενα φλασακι που μολις δοκιμασα το βλεπει μια χαρα ...

Δημοσ.

Κοιτα με το everest και λογικα θα στην αναγνωρισει εκει αν δε ξερεις μοντελο κτλ για να κατεβασεις drivers.

Δημοσ.
Ποιά συσκευή είναι (κατασκευαστής/μοντέλο);

Αυτο πως το βλεπω ???

Κοιτα με το everest και λογικα θα στην αναγνωρισει εκει αν δε ξερεις μοντελο κτλ για να κατεβασεις drivers.

Με ποιο τροπο θα δω στην αναφορα του everest ποια συσκευη ειναι ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ναι ειναι μια pci και εχω την εντυπωση πως εχει κατασκευαστικο προβλημα στις επαφες της, οποτε και δεν παταει καλα.

Επειδη φοβηθηκα κατι τετοιο και το pc ειναι ενος μηνα το πηγα στο Πλαισιο και το εφτιαξαν...Μου ειπαν οτι ηταν θεμα drivers καρτας ηχου .Το pc ομως ειχε ηχο...Ευτυχως ειμαι πολυ κοντα ...

Σας ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...