Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Στο pc του γιου μου (νεοτατο pc) με m/b Asus P5K στη διαχειρηση συσκευων εμφανιζει με διενεξη την παραπανω συσκευη (ερωτηματικο κιτρινο).Εβαλα το cd της m/b εκανα αναζητηση για νεο προγραμμα οδηγησης αυτοματα αλλα δεν βρισκει κατι ...Που μπορω να βρω κατι για να το διορθωσω ???? Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα δεν βλεπει την bluetooth συσκευη που βαζουμε σε οποιαδηποτε usb θυρα.Ευχαριστω.
S2Katana Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Xμ, σε εμενα πολυ απλα δεν παταγε καλα αυτη η PCi.Μονο οταν την κουμπωσα καλα δουλεψε, αν και καθε λιγο και λιγακι εφευγε απο τη θεση της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Xμ, σε εμενα πολυ απλα δεν παταγε καλα αυτη η PCi.Μονο οταν την κουμπωσα καλα δουλεψε, αν και καθε λιγο και λιγακι εφευγε απο τη θεση της. Εγω το πηρα συναρμολογημενο (δικη μου συνθεση) απο Πλαισιο.Καρτα ειναι η δικη σου ??
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ναι ειναι μια pci και εχω την εντυπωση πως εχει κατασκευαστικο προβλημα στις επαφες της, οποτε και δεν παταει καλα.
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 γενικα σου βλεπει usb συσκευες? προσπαθησε να βρεις drivers για τη συσκεη που δε βλεπει και εγκατεστησε τους πριν τη συνδεσεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 γενικα σου βλεπει usb συσκευες?προσπαθησε να βρεις drivers για τη συσκεη που δε βλεπει και εγκατεστησε τους πριν τη συνδεσεις Ενα φλασακι που μολις δοκιμασα το βλεπει μια χαρα ...
merkoutio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ποιά συσκευή είναι (κατασκευαστής/μοντέλο);
kostelo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Κοιτα με το everest και λογικα θα στην αναγνωρισει εκει αν δε ξερεις μοντελο κτλ για να κατεβασεις drivers.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ποιά συσκευή είναι (κατασκευαστής/μοντέλο); Αυτο πως το βλεπω ??? Κοιτα με το everest και λογικα θα στην αναγνωρισει εκει αν δε ξερεις μοντελο κτλ για να κατεβασεις drivers. Με ποιο τροπο θα δω στην αναφορα του everest ποια συσκευη ειναι ??? Ευχαριστω.
merkoutio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Κάτι θα γράφει επάνω στη συσκευή. Αν έχεις τη συσκευασία κοίταξε εκεί. Για το Everest -> Devices -> Physical devices
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ναι ειναι μια pci και εχω την εντυπωση πως εχει κατασκευαστικο προβλημα στις επαφες της, οποτε και δεν παταει καλα. Επειδη φοβηθηκα κατι τετοιο και το pc ειναι ενος μηνα το πηγα στο Πλαισιο και το εφτιαξαν...Μου ειπαν οτι ηταν θεμα drivers καρτας ηχου .Το pc ομως ειχε ηχο...Ευτυχως ειμαι πολυ κοντα ... Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.