Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να κανω unistall τα VISTA;

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα στο pc μου ειχα τα Win XP Professional, και επειτα ηθελα να δω το περιβαλλον απο τα Vista και τα εκανα εγκατασταση (στο 2ο partition).

Ετσι τωρα εχω 2 λειτουργικα, και κανω dual boot. Οπου στην εκκινηση του η/υ εμφανιζει ενα μενου και διαλεγω ποιο απο τα 2 θελω να ξεκινησει.

Υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να αφαιρεσω τα Vista ετσι ωστε να διατηρησω τα XP στο pc και να μην δημιουργηθει καποιο προβλημα οταν ξεκιναω το pc και εμφανιζει εκεινο το μενου επιλογης του λειτουργικου;

Δημοσ.
Για κοιτα εω:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122173&highlight=%E1%F0%E5%E3%EA%E1%F4%E1%F3%F4%E1%F3%E7+vista

Σ' ευχαριστω πολυ Γιαννη. Ειχα κανει αναζητηση αλλα δεν μου ειχε εμφανισει το θεμα, γι' αυτο κ' ανοιξα νεο.

Δημοσ.
Σ' ευχαριστω πολυ Γιαννη. Ειχα κανει αναζητηση αλλα δεν μου ειχε εμφανισει το θεμα, γι' αυτο κ' ανοιξα νεο.

Οντως η αναζητηση με τα greeklish , τα ελληνικα , τα τονισμενα , τα ατονα κλπ ειναι αρκετα δυσκολη.Εγω στο συγεκριμενο σταθηκα τυχερος μαλλον.

Δημοσ.

Απʼ όσο έχω διαβάσει (δεν έχω Vista), υπάρχουν διάφοροι τρόποι:

Δες, π.χ.:

Ξήλωμα Vista ~ εδώ στο Ινσόμνια.

How to uninstall Windows Vista

Ψάξε εδώ στο Ινσόμια για VistaBootPRO και θα βρεις κι άλλα θέματα.

Με το VistaBootPRO φαίνεται ότι είναι απλό. Δηλ., μέσα από τα XP:

1. Επαναφέρεις τον boot loader των XP

2. Διαγράφεις το διαμέρισμα των Vista

3. Καθάρισες

Με κάθε επιφύλαξη. Δεν τα έχω κάνει! Απλά μεταφέρω πράγματα που έχω διαβάσει ότι δουλεύουν. :-)

Δημοσ.

να ειστε προσεκτικοι με το uninstall καθως εμενα μου χαλασε γενικα το boot ουμτε με το repair των xp εγινε κατι και αν δεν ειχα το backup θα εκανα φορματ!

Δημοσ.
να ειστε προσεκτικοι με το uninstall καθως εμενα μου χαλασε γενικα το boot ουμτε με το repair των xp εγινε κατι και αν δεν ειχα το backup θα εκανα φορματ!

Με το VistaBootPRO σου δημιουργησε ολο αυτο το προβλημα; Τα Vista τα ειχες σε διαφορετικο partition με τα XP;

Δημοσ.
Με το VistaBootPRO σου δημιουργησε ολο αυτο το προβλημα; Τα Vista τα ειχες σε διαφορετικο partition με τα XP;

επειδη εχει τυχει να βαζω και να βγαζω τα vista αρκετες φορες αυτο που κανω ειναι να τα βαζω σε ενα αλλο παρτιτιον φυσικα και οταν θελω να τα βγαλω διαγραφω το παρτιτιον και αντικαθιστω το boot.ini με αυτο που εχω στο backup και ολα μια χαρα. αυτη τη φορα εκανα διαγραφη το παρτιτιον κ κατευθειαν το ξαναενωσαμε το σκληρο των xp χωρις να αντικαταστησω το boot.ini ...και ειχα το προβλημα που περιγραφω παραπανω

Δημοσ.

Ωραια μεχρι εδω, γιατι κ' εγω εχω τα Vista στο 2ο partition του δισκου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω σε backup το boot.ini οποτε μαλλον να μην επιχειρησω να το κανω και τρεχω μετα..

Δημοσ.
Ωραια μεχρι εδω, γιατι κ' εγω εχω τα Vista στο 2ο partition του δισκου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω σε backup το boot.ini οποτε μαλλον να μην επιχειρησω να το κανω και τρεχω μετα..

για ριξε μια ματια εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...