nikos_e34 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Να πώ και εγώ τη δική μου άποψη μετά την ανάγνωση του Εκπτωτου. 1) Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν στέκει ψυχολογικά.Όπως και το 80% των Ελληνίδων διότι με τις μ@λ@κίες που έχω ακούσει κατα καιρούς ή πρέπει να είμαι πολυ βλάκας για να το χάψω ή.... 2) Ήταν μια φτηνή δικαιολογία απο τη δική της μεριά για να "σε κάνει πέρα"...Μαύρο Σέατ ,ασπρο Λαντα κλπ..πέταξε το δόλωμα και τσίμπησες φιλαράκο...Εγώ στη θέση σου έχω κλείσει κινητό κατάμουτρα και γυρνάω απο το άλλο πλευρό..Δεν έχω την υπομονή πλέον να ακούω τα σαλιαρίσματα της καθε χαζογκόμενας...Ειδικά εκει με το σόι που την απειλεί έριξα πολλά γέλια!Αν την απειλούσε στα αλήθεια ,ο αδερφός της δεν θα έκανε κάτι??Τί πιστεύεις και εσύ? 3) Η λεγάμενη έμπαινε στο σάιτ γνωριμιών στα διαλλείματα απο τα ηλεκτροσοκ και Βάλιουμ και βρήκε ένα αγαθό παιδάκι σαν και σενα και έγινε οτι έγινε..Το να είσαι αγαθος δεν είναι έγκλημα αλλά οι γυναίκες πιστεύουν οτι αγαθος=μπουνταλάς Εν κατακλείδι μην ασχοληθείς παραπάνω με τη συγκεκριμένη αλλα εάν συνεχίσει να σε ενοχλεί δώσε το τηλ της σε ΠΜ..Θα την κανονίσω κατάλληλα:evil: Άιντε αμάν με τα χοντροκώλικα πουταναριά !
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μπερδεύτηκες.Το overclocker δεν πήγαινε σε σένα βρε αλλά το έβαλα για να τονίσω το άτοπο του start poster.Κι εγώ αυτό λέω ότι το χόμπυ χόμπυ αλλά η γυναίκα γυναίκα.Διάβασε το ποστ μου καλύτερα και θα καταλάβεις και παλι, ο αγνωστος ειναι ο καλυτερος εξομολογιτης! βαριεμαι να γραφω....
Blackman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 1)Όταν έχεις πρόβλημα-κόλημα ψάχνεις λύση παντού. Δηλαδή στο φόρουμ που γράφουν οι μπακάληδες...σε τεχνολογικά φόρουμ...σε αυτοκινητιστικά κλπ κλπ κλπ 2)Παραθέτοντας τα στοιχεία σε τελείως αγνώστους θα πάρεις πολλές και διαφορετικές γνώμες.ΔΕΝ ζητάς την μία...αλλά τις πολλές...αυτό έκανε και ο φίλος μας. 3)Όταν είναι 1 το βράδυ...και οι φίλοι σου είναι διακοπές και δεν έχεις που να μιλήσεις.Ένα μπουκάλι Τζόνυ...την μοναξιά σκοτώνει...μία ερώτηση σε μία σελίδα...είναι θέμα για επετηρίδα :-P (τι λέω) 4)Μπορεί στο άγνωστο να βρεις κάποιον που να έχει περάσει από ίδια ή παρόμοια κατάσταση. 5)Επειδή και εγώ ήμουν από τις αρχές στα πέριξ και είχα δει διάφορα να γράφονται στο μπλα μπλα...αυτό έχει πολλά περισσότερα αληθοφανή στοιχεία. 6)Και είναι απλά τα πράγματα...και το άβαταρ του aledjo το λέει. Όταν έχει κάποιος πρόβλημα...το λέει παντού...ακόμα και στο ραδιόφωνο. "ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ"
pappous_soulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Εγώ π.χ. όταν είχα φάει τρελό κόλλημα με μια κοπέλα και τα'χα κάνει σκατά δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν φίλο,ούτε σε κανα συγγενή. Έτσι λοιπόν,και ο φίλος μας εδώ ήθελε να πει τον πόνο του,εσεις γιατί τόσο ντόρο κάνετε οτι είναι τεχνολογικό φόρουμ το ινσόμνια? Αφού αυτό σας ενδιαφέρει στο ινσόμνια,γιατί δεν πάτε να ασχοληθήται με τα υπόλοιπα sections? Δεν γουστάρω να ανοίξω flame,αλλά καταντάτε τελείως γελίοι ώρες ώρες. [Μου φαίνεται έχουμε αρκετούς κομπλεξικούς στο ινσόμνια...:neutral:]
djapal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 καλά που δεν άνοιξε και θέμα με το "προτείνετέ μου στάσεις σεξ"! (γενικά μιλάω, μην παρεξηγηθώ) :D Ε... που πάει, θα ανοίξει και αυτό το θέμα κάποτε!! Ζήτω το μπλα μπλα με τα θέματά του! χεχε
TNT1982 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ασχετο....nikos_e34 το σημαινει nikos_entwicklung34???? αν επεσα μεσα εγο ειμαι ο tnt1982_entwicklung21
galil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτά τα θέματα ανεβάζουν το επίπεδο του forum. Όσο για το τι πρέπει να κάνεις κατα τη γνώμη μου η κοπέλα πρώτα απ' όλα θέλει λίγο φτύσιμο. Αφησέ την καμια βδομάδα έτσι κ μετά πάρε κανα τηλέφωνο με στυλάκι αδιάφορο κ πες: "Είχαμε αφήσει μια κουβέντα στη μέση. Αν θες να τη συνεχίσουμε ελα την τάδε ώρα εκεί...". Αν έρθει πέτα καμια παγίδα σαν κ αυτή που σου είπε ο φίλος ο aledjo (οτι κ καλά εσύ τους έβαλες κλπ). Από αυτά που θα σου πει θα καταλάβεις αν λέει αλήθεια ή όχι. Τώρα αν δεν έρθει καθόλου ή δεν απαντήσει ξέχασε την και μην ασχοληθείς ξανά. Πάντως επειδή φαίνεται πολύ μυστήρια η κοπελιά μην την εμπιστεύεσαι εύκολα. Ειδικά αν αρχίσει τίποτα κλάματα κ τέτοια μην ψαρώσεις. Είναι επικίνδυνες αυτές οι γυναίκες...
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Είναι επικίνδυνες αυτές οι γυναίκες... αφαιρεσε το "αυτες" και εισαι αψογος!
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 καλά που δεν άνοιξε και θέμα με το "προτείνετέ μου στάσεις σεξ"! (γενικά μιλάω, μην παρεξηγηθώ) :D Ε... που πάει, θα ανοίξει και αυτό το θέμα κάποτε!! Ζήτω το μπλα μπλα με τα θέματά του! χεχε θα ανοιξω ενα topic ειδικα για σενα με τιτλο "Τι ειναι το σεξ!"
EKPTOTWS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 παιδια ειλικρινα με εχει συγκινισει το γεγονος πως τοσα πολλα ατομα ξοδεψαν τον χρονο τους για να ποσταρουν συνεχεια και να αναλυουν και να μου λενε τις γνωμες τους. τεσπα εγω εκανα αυτο που νομιζα σωστο. εστειλα ενα sms που τις λεω την δικια μου εκδοχη,απο κει και περα οταν το ανοιξη ας το δει και ας κανει οτι θελει.ουτε συ αλλος σε περασμενα δεν γυρναω ποτε. απλα η μλκ ειναι οτι μια φορα ειπα να κοψω τις μλκ και να μεινω με καποια πανω απο δυο τρεις μερες να δω πως ειναι. τεσπα δεν θα τα βαψω μαυρα, καιρος να γυρισω στις παλια καλες μπαροτσαρκες και να περναω καλα. παντως ενα σχολιο για το site αυτο να κανω θελω. λιγες φορες ειχα μπει εδω μεσα και μονο για να δω διαφορες συμβουλες για το pc. πριν ποσταρο εδω ειχα ποσταρει σε αλλο φορουμ που ασχολουνται με αυτα τα θεματα, αλλα μονο μλκ ειχα ακουσει του στυλ "παρε ασπιρινι", "βρες αλλη γκομενα κλπ", ενω εδω αν μη τι αλλο βρηκα κοσμο να εχει την διαθεση να απαντησει. σας ευχαριστω και παλι παιδια και ειλικρινα σας ευχομαι να μην περασετε ποτε τετοια ζορια
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 απλα η μλκ ειναι οτι μια φορα ειπα να κοψω τις μλκ και να μεινω με καποια πανω απο δυο τρεις μερες να δω πως ειναι. να΄ξερες ποσες φορες το εχω πει εγω αυτο και το εχω μετανιωσει πικρα....
EKPTOTWS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 aledjo τι να πω ρε φιλε? ισως μερικοι ανθρωποι δεν ειναι πλασμενοι να ζουν μια ηρεμοι ζωη με καποια και συνεχεια πρεπει να ειναι σε αυτη την φαση. τι να πω, κραταω τις καλες στιγμες, μαθαινω απο τις ασχημες και προχωραω παρακατω
21century Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σωστο, ελπιζωο τι επειδη η ζωη ειναι γεματη απο εμπειριες οτι θα εχεις παρεις το μαθημα σου. Νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα σκοτεινα σημεια ωστοσο το καλυτερο απο ολα ειναι ενας καλος- φιλικος χωρισμος. Τελος παντοε στη ζωη-ασχετα αν η γνωριμια εγινε μεσω νετ- μετα απο μια προσωπικη συναντηση ολα μπορουν να συμβουν. Το μονο που κρατησα ειναι οτι παν μετρον αριστον φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.